Vad har sanning med lögn att göra? Världen är så svart av lögner. Ljus.

Vad har sanning med lögn att göra? Bra fråga det, eftersom mörkret lägger sig tjockare och tjockare över människorna på jorden. Lögnerna styr allt som lever här på jorden. Lögnerna är så svarta att det för många är omöjligt att se hur svarta de är. De ser inte de fina vackra sköna och också de obehagliga sanningarna.

“Varen I icke ojämlikt oppade tillsammans med icke troende; ty vilken gemenskap har rättfärdighet med orättfärdighet? och vilken nattvard har ljus med mörker? Och vad har Kristus med Belial? eller vilken del har han som tror på en otrogen? Och vilket avtal har Guds tempel med avgudar? ty I ären den levande Gudens tempel; såsom Gud har sagt: Jag skall bo i dem och vandra i dem; och jag skall vara deras Gud, och de skall vara mitt folk. Kom därför ut ifrån dem och varen I skilda, säger Herren, och rör icke vid det orena; så skall jag ta emot eder och vara en Fader för eder, och I skolen vara mina söner och döttrar, säger Herren den Allsmäktige. “-2 Korintierbrevet 6:14-18 KJV

Ps 5:10 Det finns ingen sanning i deras mun. Deras inre är fördärv, deras strupe är en öppen grav och sin tunga gör de hal.
Ps 15:2 Den som lever rent och handlar rätt och talar sanning av hjärtat –
Ps 25:5 Led mig i din sanning och lär mig, för du är min frälsnings Gud, på dig hoppas jag alltid.
Ps 25:10 Alla Herrens vägar är nåd och sanning för dem som håller hans förbund och vittnesbörd.
Ps 26:3 Jag har din nåd för ögonen och vandrar i din sanning.
Ps 40:11 Jag döljer inte din rättfärdighet i mitt hjärta, jag talar om din trofasthet och din frälsning. Jag gömmer inte din nåd och din sanning för den stora församlingen.
Ps 40:12 Du, Herre, tar inte din barmhärtighet ifrån mig. Din nåd och din sanning ska alltid bevara mig,
Ps 43:3 Sänd ditt ljus och din sanning. Låt dem leda mig
, låt dem föra mig till ditt heliga berg och dina boningar,
Ps 45:5 Dra så segerrik ut i din härlighet för sanning, ödmjukhet och rättfärdighet. Din högra hand ska visa dig underbara ting.
Ps 51:8 Du älskar sanning i hjärtat, lär mig då vishet i mitt innersta.
Ps 52:5 Du älskar ont mer än gott, lögn mer än att tala sanning. Sela
Ps 57:4 Han sänder sin hjälp från himlen och frälser mig när mina förföljare hånar mig. Sela Gud sänder sin nåd och sin sanning.
Ps 57:11 för din nåd är stor och når till himlen, din sanning ända till skyarna.
Ps 60:6 Men åt dem som vördar dig gav du ett baner att lyfta för sanningens skull. Sela
Ps 61:8 han ska trona för evigt inför Gud. Låt nåd och sanning bevara honom.

Foto Maria, tidig morgon

4 thoughts on “Vad har sanning med lögn att göra? Världen är så svart av lögner. Ljus.

 1. Tack Tack Fredrik! Precis så kan jag säga att jag själv tänker o tycker efter alla videos o predikningar m m. Jag var lite osäker på hur du menade. JA Satans synagoga ja, behöver väl inte förklaras i detalj precis.
  Jag tror inte heller på ett tusenårsrike. Det har varit anser jag. Och att Jesus då kommer på skyarna, sätter fötterna på Oljeberget och sedan tar oss hem till himmelen och sedan ska vi ner o regera på jorden, det stämmer inte alls. m m.
  Ja det är mycket man kan fundera över och det är mycket som är fel och människor vet inte hur det ska vara och förklaras.

  Gud välsigne dig. / Maria

 2. Jag tror inte alls på en världsvid väckelse.

  Jag ser Lars Enarson mera som en karaktär i Sagan om Ringen.
  -Grima Ormtunga, han som talade med kluven tunga till Kung Theoden
  av Rohan.

  Grima Ormtunga var alltså en slug figur som bara gynnade sig själv.
  Vad som nu är positivt (som jag menar) är att Lars Enarson som såg lite sliten och trött ut verkade iallafall efter hårda bataljer och kognitiv dissonans
  erkänna att Vaccinen (alla versioner) är Vildjurets Märke.

  Hans undervisning ger jag inte mycket för.
  Det är hans budskap som är viktigt.

  Jag tror som sagt inte på en världsvid väckelse.
  -Bibeln säger TVÄRTOM!
  Jag tror inte på ett 1000-års rike på jorden.
  -Bibeln säger TVÄRTOM!

  Men precis som i Sagan Om Ringen gjorde Grima Ormstunga
  EN bra gärning och det var att ta kål på Saruman Den Vise…

  Så jag tror att Lars Enarson är på tok för mycket färgad från Rabbiniska tankemönster och Shabat, han har en förkärlek för Zohar och Talmud?
  -Dvs de Kabbalska judarna=De som talar med en kluven tunga.
  Jesus kallade dem Satans Synagoga…

 3. Hej Fredrik, tack för kommentar, jag brukar inte lyssna på Enarson för han har en del märkliga tankar som jag inte kan följa, t ex världsvid väckelse… kan inte stämma. Ok, kanske det är så, att vi missat något väsentligt och att det verkligen är så. Hur tänker du att du kan kolla det? Bibelverserna? Då skulle det vara mycket långt fram nu. Men Antikrist skulle ju komma väldigt fort då… Hälsn Maria

 4. Lars Enarson predikar om sanning OCH frihet!
  https://youtu.be/ly62APX1OyY?t=2575

  Han pratar lite om Vildjurets Märke och hör och häpna!
  Han anser att Viruset och Vaccinet påminner mycket, väldigt mycket säger han själv om Vildjurets Märke!
  Wow, det finns hopp ni som inte tror!
  Sanningen!
  99% Vildjurets Märke, anser Lars?

  -Ja det räcker för mig, även om 100% hade varit bättre men jag nöjer
  mig med 99%..

  Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.