Ett Guds barn

https://gospel.jesuslever.eu/?cat=99

Här i denna kategori läser du om vem du är som troende. Älskar du Jesus och följer honom och vågar vara annorlunda, då är du ett Guds barn, och ingen kan ta det ifrån dig. Rom. 8:14

Kram f Maria

10 Comments

10 thoughts on “Ett Guds barn

 1. Hej Victor, tiden är ur led och det är oro överallt men få sanningar.

  Jag hade en annan mail förut men den var för personlig…säger man, men återtar den nog, alla kan ju se alla på nätet idag.
  Det är ju så annorlunda nu men de som växte upp för cirka 20 år sedan vet ju ganska lite om det förflutna och tror att allt är ok, och framförallt vet de lite eller inger OM JESUS och hans räddande hand. JESUS är HERRE.
  Välkommen tillbaka hit!
  /FRIDshälsningar Maria

 2. Hej Victor, tiden är ur led och det är oro överallt men få sanningar. Ja skicka du låten
  den nya solljushimmel777@gmail.com här är den gamla: gudrun.reponen@tele2.se skicka på den
  Jag hade en annan mail förut men den var för personlig…säger man, men återtar den nog, alla kan ju se alla på nätet idag.
  Det är ju så annorlunda nu men de som växte upp för cirka 20 år sedan vet ju ganska lite om det förflutna och tror att allt är ok, och framförallt vet de lite eller inger OM JESUS och hans räddande hand. JESUS är HERRE.
  Välkommen tillbaka hit!
  /FRIDshälsningar Maria

 3. Hej Maria,
  Frid i hjärtat när nån skriver och berättar om det man inte kan förmedla färg till andra.

  Hursomhelst jag har mitt budskap som är en låt jag vill mala till dig och om du vill dela med dig av det budskapet som är i samma linje av endel du skriver om.

  Hittar inte din mil så besvara mig.

  Jesus är tillbaks och jag har en otrolig bild på deg också.

  Jesus älskar dig

 4. hej vet inte riktigt hur jag ska skriva hittar er av en anledling,nån där uppe ber mej att skriva för jag inte orkar så mycket mer,jag är beprövad av guds SO heliga jag vet inte riktigt vad för fel jag gjorde i mitt föra liv,lovar gud heliga moder jord och heliga bror är vid min sida,det ända jag vill är att nån förstår mej,så jag blir förståd och kan hjälpa andra kram

 5. Hej Marie. Hur ska vi kunna veta när drejskivan ska stanna? Det kan vi inte, därför måste vi vara lydiga, vad vi än möter, och hur vi än blir tilltufsade. Det väntar ju ngt bättre!
  Amen och Halleluja att vi är frälsta!!
  Kram /Maria

 6. Tack för svaret,Maria!
  Jag ligger på “drejskivan”,och det gör jag tills Jesus format mig till det som Han vill att jag ska bli,i Jesu ögon…inte i mina egna ögon!Jag säger nej till det som som jag med mitt förstånd,förstår är fel…naturligtvis…ändå är det så svårt ibland att veta vad Guds vilja är.
  Jag vill av hela mitt hjärta och mitt förstånd,följa Jesus…ända till livets slut!

  Kram/Marie

 7. Hej Marie! Javisst har Gud en plan, och jag håller med om att det kan dröja innnan man förstår helt och fullt vad han vill att vi ska göra, men vad han vill är ju att vi ska ha en relation med honom och vara villiga att föra ut hans ord, kanske på ett mycket speciellt sätt.
  För att orka med och förstå och att göra det Gud vill (sedan, snart,nu….) betyder det ju att vi måste vara formade, lydiga och klara över hans vilja och ha kärlek i allt. Han kan inte använda sådana som inte legat på drejskivan. Vi kan inte gå efter vår vilja, vi går efter HANS vilja, underbart! Den viljan att lyda helt tar tid att få.
  Därför får vi i livet olika “smällar” för att vi ska formas, och formas för EVIGHETEN. Vem som helst kommer ju inte in i himmelen, och det är det som många inte förstår, skillnaden på att vara en troende på Jesus och att vara ngn som tror på “något”. Det är en oerhörd skillnad
  Ja det bästa är att följa JESUS och det är det bästa valet i livet och för alltid.
  Varma kramar till dig. /Maria

 8. Hej Maria!
  Jag vet att Gud har en plan…också för mig,men det dröjer av ngn anledning…Vad är det jag ska mogna eller skolas till?…Undrar hur allt ska bli…I allafall vill jag inte leva med ngn.med drogproblem…alkohol eller ngn. annan drog..
  Jag vill följa JESUS!!!

  Kram/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.