Välkommen

 

 

Välkommen till min hemsida med WordPress.

 

Här får du läsa om TRO på en levande Gud.

637

Jesus5

23 Comments

23 thoughts on “Välkommen

 1. Hej Thomas och tack för din kommentar, hoppas du ska finna denna sida bra för dig. Här finns mycket att läsa/ta del av.
  Hälsn Maria

 2. Hej Tony Har man en gång tagit fasta på Guds ord kan man inte ge vika, han vet vad han vill med oss och han leder oss i att göra hans vilja, Det är underbart!
  Hälsn Maria

 3. Hej igen Maria,
  Tack för ditt snabba svar och dina böner. Ja, det är så sant Herren är överallt.
  Min vän heter Maria och bor i en ort utanför Washington DC i delstaten Virginia. Hon har varit där i ca 2½ år nu och jobbar som Nanny. Hennes dröm att leva och bo i USA, då hon inte mår bra av att bo i Sverige. Hon behöver stöd och hjälp att hitta sig själv, bli mer mogen och finna sin Tro och tyvärr måste jag säga att hon i dags läget tror på andra makter, t.ex. Spådommar och astrologi, något hon har spenderat mycket pengar på de senaste åren. Hon behöver våran hjälp och våra böner. Jag känner att hon behöver träffa goda troende människor som kan hjälpa och vägleda hennne på rätt väg.Herren är stor och även om vi bor i lilla Sverige så kan vi hjälpa henne, med hjälp av vår tro och alla böner. Amen

 4. Hej Maria Tack för ditt anrop.
  Ja jag har släkt i USA o hoppas få komma dit igen snart.
  Var bor din vän?
  Jag har vänner/släkt i Maine/Massachusetts, och i Maine/Houlton en liten stad men med en fin församling- Och i Florida
  och lite varstans..Jag kan be att Herren skall nå henne, för han är ju överallt!
  Det är klart att jag ber för henne.
  Skriv gärna igen så det blir mer specificerat i bönen!
  Gud välsigne dig. Kram f Maria

 5. Hej Maria hoppas du mår bra. jag vill säga att jag har en vän som bor i USA och behöver mycket bön samt vägledning i hennes liv.Hon har det väldigt jobbigt nu och har alltid haft ett komplicerat liv.Jag och en vän till har försök få henne tro på Jesus men gick inte… snälla Maria hjälp oss att få henne till Jesus väg för han är sanningen och vi tror på att han kan mötta henne.Jag har en fråga till dig Maria HAR du kontakter iUSA som kan hjälpa min vän? Hon är en svensk tjej 39 år gammal.Gud bevara dig Amen

 6. Hej Eje! Jag är så ledsen att du också är drabbad av värk. Jag har precis bett för dig! Och vi tror på att Herren skall hela oss. Vi tror på en stor Gud som kan göra under, för det är outhärdligt att leva så här.
  Varma fridshälsningar och håll dig nääära Gud. Du har min mailadr, kanske vi kan skriva om ett helande…..

 7. Finns det någon som vill sända en bön om att jag blir fri från min värk som jag haft snart i 25 år så skulle jag bli så gladddddddddddd!!!!!tror på bönesvar !!

 8. Hej Maria Tack for din respons pa mina forsok att sprida Gudsordet! Jag ber for alla som vill ha forbon, ockso det du sager nu. Att be for andra ar en formon och en gladje. Jag ar glad att du tycker om denna sidan, jag skriver fran mitt hjarta tilld ig och andra. Gud valsigna dig! Lev med Gud och du misslyckas inte. Kram f Maria

 9. Hej MARIA
  Tack för en underbar sida! Gud välsigne dig!

  SNÄLLA MARIA JAG HAR EN VÄN SOM BEHÖVER DINA

  BÖN. HON HETER MARIA.JAG TACKAR GUD ATT DET

  FINNS MÄNNISKOR SOM DIG.

 10. Hej Lars.
  Jag vill tacka dig för dina ord som värmer mig, gör mig glad.
  Meningen är ju att människor skall få läsa om Jesus och få tag i Gudsordet, och att det skall omforma deras hjärtan för alltid.
  Det finns många många hemsidor om tro och denna vill jag vara rädd om och ge människor hopp och tro.
  Hälsn f din vän Maria

 11. Hej, Jag heter Christian och snubblade förbi på din sait. Eftersom vi båda intresserat oss för teologi kände jag att det skulle kunna vara intressant att kontakta dig.

  Jag har konverterat till islam och studerar för tillfället på det islamiska universitetet i Medina, Saudiarabien.

  Med detta mail vill jag bara väcka i dig tanken (ev skapa en dialog) att det som Profeten Muhammed förkunnade faktiskt var fortsättningen på alla profeters kall.

  Du skall inga gudar hava jämte mig. Detta är islams budskap.

  Om inte Paulus verkligen var vägledd så gjorde han Jesus till just en sådan gud jämte Gud.

  I Koranen står det att Jesus kommer att säga följande på domedagen:

  ”Vad jag har sagt dem är det som Du har befallt mig [att säga]: ’dyrka Gud, min Herre och er Herre.’ Jag var vittne till deras handlingar så länge jag levde bland dem, men sedan Du kallade mig till Dig är det Du som vakar över dem. Du är ju vittne till allt som sker.”(5:117)

  Jesus kommer alltså att svära sig fri från de som gjort honom till en gud, hur välmenande de än kan ha velat vara med detta.

  Tänk om vi förts bakom ljuset av bibelns författare samt av de som kanoniserade dess texter där vid trehundratalets mitt. Det jag vädjar till i dig är en sann uppriktighet. Inte till de doktriner du redan gjort till dina, utan till Gud själv -himlens och jordens skapare – som vet vad som rör sig i vårt allra innersta.

  Mvh,
  Christian

 12. Hej Gittan! Vad kul att du kommer in här nu… TACK! så mycket. Du är så välkommen när du vill, hoppas du ska trivas. Kram fr Maria

 13. Hejsan! Ja här finns det att läsa om Jesus må du tro. Du är sååå välkommen tillbaka hit.
  /hälsn fr Maria

 14. Heeeej!!! =) Så fantastiskt roligt att stöta på dej och din sida här inne. Du har verkligen inte legat på latsidan !
  Bless bless!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.