9 thoughts on “De sista tiderna

 1. Hej Kenny! Jag beklagar verkligen att det skett dödsfall i din familj, det är tragiskt och hemskt när sådant sker! Jag är så ledsen, det skulle ju inte behöva ske tycker man.Önskar er frid i den hemska händelsen och i tårarna o minnena. Jag är glad att du skriver här och jag kollade det du skrev i förra kommentaren,mrn jag svarade nog inte, skall kolla. … och det har du alldeles rätt i anser jag. Jag skall se på texten igen i veckan då jag hinner, och du får gärna maila mig. Världen är helt ur led men den följer ju planen som är uppgjord som sagt. Jag vill gärna diskutera detta m m med dig. Har du en hemsida också? Jag hör av mig och du får gärna skriva. Guds välsignelse till er. Hälsn Maria

 2. Förlåt mig Maria att jag ej svarat dig tidigare på ditt svar till mig, men det har varit en turbulent tid för min familj då 2st av vår familj lämnat oss hastigt och allt förtidigt. Men självklart får du dela det jag skrivit, jag står för varenda ord av det, och jag vet att vi har guds stöd för att dela med oss våra tankar och varningar rill så många som möjligt.
  kära hälsningar från : Kenny

 3. Hej Kenny och välkommen hit till sidan! ja du skriver det som jag också upptäckt och förstått. Ja det är en mörk tid men med ljuset spirande bakom! Efter att ha läst det du skrivit så ser jag ju att det är i liknande och sådana termer som det kommer att ske, med många eller liknande saker eller avvikelser från det s k normala…….Får jag ta med detta till mina vänner på FB, och visa på allvaret som vi alla lever under?? Jag komemr att kontakta dig snarast för att s a s ‘bolla’ vidare. Det tog en liten tid att lära oss detta men vi gräver vidare o ser alla möjliga o omöjliga scenarior, som är grymma och mänskligheten lider utav sorg som de inte känner fullt ut!!! Vi hörs Kenny, Gud vet o Gud ser oss. /Maria

 4. Hej jag såg din sida idag och blev mycket glad över att hittat en vaken person till med ett varmt och öppet hjärta, som tror på vår skapare och på Jesus vår allas frälsare, jag försöker också att varna människor på alla möjliga forum, och visa vad jag lärt mig under de sista 18 åren. Senaste inlägget jag gjorde såg ut som i texten jag här nedan skickar med, som sagt jag har läst det mesta som finns att läsa om dessa sekter och sällskap som verkar styra detta vansinne och jag märker även att du verkar ha gjort det. om du vill ha kontakt med en likasinnad för att bolla lite tankar och kunskap och annat som berör detta så hör av dig till min Email som är kennykjellin@hotmail.com Med vänliga hälsningar Kenny

  Detta är början på det religions krig som bibeln varnar om, vi är ett pilotland där den globala eliten gärna provar om delar av deras agenda går att genomföra, och kom ihåg att om ljust detta ingår i deras plan så är det för att ställa ljust individ mot individ och inte bara land mot land som också skall genomföras. och avskaffade av all religion och när FN börjar att sprida ut orden fred och säkerhet är vi inne i slutfasen av deras agenda. För den dom för fram som deras frälsare kommer att vara den Antikrist som som bibeln i uppenbarelseboken kallar den som även kommer att ge oss hans märke som även är hans namn och talet är 666 och guds tal är 777 = fullkomligheten. Jag är övertygad om att Donald Trump blir omvald men att han ganska omgående blir plötsligt sjuk eller så händer något annat, så att hans svärson kommer att sväras in som president för USA då han blir nästa vice president. Han döljer inte sitt riktiga namn som han även skyltar med i den byggnad han bor i ljust 666. Han har även företag som är med och utvecklar ljust Chip som ersätter våra bankomatkort, de ger även full kontroll av individen och man kan inte sälja eller köpa utan att ta emot detta. Precis som det står ordagrant i Bibeln. För 18 år sedan trodde inte jag på något av detta, men efter att studerat allt om vad de onda vill uppnå och vad de historiskt legat bakom, så är jag iallafall övertygad om att det jag nu själv ser med mina ögon, så ser att allting numera ut som en kopia av det som står där. Förneka Gud, Håna hans son och vår frälsare= kyrkan kallar bibelns personer för både att de inte har något bestämt kön, att Jesus och gud skulle vara Transor och homosexuella. därav allt detta med genuspolitik och allt annat flum som talar emot de Kristna och vetenskapligt och bevisade mest självklara sakerna. Kolla upp sakerna själva så ser ni svaren tydligt nog . För att de onda skulle kunna genomföra satans plan har de i alla tider använt sig av en speciell organisation som är flera tusen år gammal (Frimurarna) och skapat en massa falsk religion. Kolla upp Albert Pike och vad han skrev i sina 3 brev, Kalergi-planen som syftar till total förstörelse av västliga samhällen helt , de som förde fram Hitler till makten tillhörde Thule sällskapet = Frimurarorden i Tyskland, likaså var det frimurare som var med och finansierade ryska klaner 18 st för att genomföra motpolen till Nazismen det är Kommunismen. kom ihåg att satan spelar ofta på bägge sidorna annars blir det ej någon konflikt han vill döda så många som möjligt med sin plan. kolla även vilka som ligger bakom FN, EU, o.s.v så ser ni detta mönster hela tiden. EU borgen är dessutom en kopia av Babels torn. kolla även upp Illuminati och de 13 utvalda familjerna https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf. det finns att studera mycket mera men börja med att kolla upp detta så kommer även ni alla att tolka det som mig, för jag är bara en helt vanlig enkel person,men som alltid bildat min egen uppfattning av allt som jag ser, hör eller studerar.

 5. JAG LÄNGTAR SÅ EFTER ATT JESUS SKALL KOMMA TILLBAKA!!!

  GUD VÄLSIGNE DIG MARIA!!

  Kram / Klara

 6. Hej Carla, tack. Jag menar såhär att många människor idag klär sig i sjalar och i kippa och skall lära sig hebreiska och umgås med rabbiner o allt möjligt, t e x är Mark Blitz väldigt populär. Jag är inte med i det så jag menar precis som jag sade att jag lever efter NT och läser GT eftersom GT pekar fram emot Jesus och allt annat som skall ske. Jag är bara “allergisk” mot för mycket shalom…. hoppas du förstår. Ja jag säger att det stämmer för mig.Då tror jag vi är överens. Det finns många bloggar som håller fram det hebresiska och säger man skall lära sig ditt o datt, men jag ser att det är inte så Gud vill ha det. Vi lever här och nu med Jesus som vår förebild och lärare, frälsare och vän, Han är allt.
  Gud välsigne dig. Hälsn Maria

 7. Hej
  Tack Maria!
  Det kanske blev missförstånd. Jag tror också i Jesus, Gud och den Helige Ande och allt som står i Nya Testamentet och jag väntar som dig att Jesus snart ska komma tillbaka till jorden för andra gången. Jag lever enligt Nya Testamentet och tror på vad Jesus bl.a. förklarade i Matteus 5: 17- 48 kring lagen.
  Jag tror att Israel är Guds utvalda folk som vi som är frälsda också blir en del av.
  Jag tror att frid endast kan ske genom Jesus så därför min fridshälsning shalom.

  Jag tror att vi också ska läsa Gamla Testamentet för att det är också Guds ord och den innehåller många profetier som redan har gått i uppfyllekse och andra profetier om sista tiderna som vi lever i. Jag lever enligt NT och jag firar inte heller judiska högtider.
  Stämmer allt detta för dig?
  Gud välsigne dig
  Carla

 8. Hej Carla. Allan Svensson är en gammal man, vid pass 80, och jag vet inte om jag får lämna hans adress men då får du hälsa fr Maria i Västerås/Jesus lever.Vet inte hur han har det med hälsan nu så man får vara försiktig!
  Ja jag vet att det finns några profetior där som inte jag heller håller med om, de är fel anser jag, men inte tagit upp det med honom.
  Jag vet inte hur han mår det var längesedan vi mailade varandra. så var försiktig.
  Jag tycker inte om shalom heller, för jag lever i det nya testamentet och lever inte så att jag firar de judiska högtiderna m m. Jag lever bara för Jesus och det han lär. Se denna länk:http://www.eaec.org/bookstore/books/showdown-in-jerusalem.htm och fler kan du leta fram där.
  Där finns mycket att läsa om A-krist med mera-
  allan-sv@algonet.se är Allans adress. ta det varligt.
  Ja vi hörs Carla, det finns mycket som sker nu som vi måste vara observanta på. Vi ska ju som sagt lära andra i dessa tider..
  Gud välsigne.
  /Hälsn Maria

 9. Shalom Maria!

  Vet du hur man kan komma i kontakt via mejl med Allan Svensson, han som har den gröna bloggen? Jag håller mycket med om det han säger kring Guds församling och om att gå ur Babylonien mm. Såg dock en profetia av en predikant som han länkar till och som jag upplever som falsk och farlig när jag tittar på Guds ord Matteus kapitel 24 och Uppenbarelseboken. Själv tycker jag att det varnas för lite om att noga testa änglarnas uppenbarelser med Guds ord. Vi vet att det finns änglar från Gud och änglar som inte är från Gud.
  På samma sätt som jag önskar och behöver att mina syskon i tron varnar mig om jag refererar till något obiblisk så ville jag med ödmjukhet ta upp min reflektion med Allan s.

  Har du en mejladress som jag kan mejla till?

  Tack!

  Gud välsigne dig!
  Carla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.