Del 1. Prövningar. En frälst människas f d kamp är INTE Alltid GLÄDJE men erfarenheter …men det talas inte om sådant. Pinade själar som finner ro.. m m

5 Mos 4:34Eller har någon gud försökt att gå och ta ett folk åt sig ur ett annat folk, genom prövningar, tecken och under, genom krig, genom stark hand och uträckt arm och genom stora och fruktansvärda gärningar, allt detta som Herren er Gud har gjort med er i Egypten inför dina ögon?
5 Mos 29:2de stora prövningar som du med egna ögon har sett, de stora tecknen och undren.
Luk 22:28Det är ni som har stått vid min sida under mina prövningar,
Apg 20:19Jag har tjänat Herren i all ödmjukhet, under tårar och prövningar som mötte mig genom judarnas intriger.
2 Kor 8:2Trots deras många hårda prövningar har ändå deras översvallande glädje och deras djupa fattigdom gjort dem överflödande rika på uppriktig hängivenhet.
Jakob 1:2Räkna det som ren glädje, mina bröder, när ni råkar ut för olika slags prövningar.
1 Pet 1:6Var därför glada, även om ni nu en liten tid måste utstå olika prövningar.

165 bibelord finns det om ordet FRÄLSNING! det är oerhört viktigt att så MÅNGA MÅNGA som möjligt blir frälsta och HUR skall vi bära oss åt för att NÅ ALLA DEM?? Förslag? Hur gör DU för att berätta för alla dina vänner?? Har du vänner som VILL BLI FRÄLSTA?

Ps 51:14Låt mig åter få glädjas över din frälsning och håll mig uppe med en villig ande.
Ps 51:16Rädda mig från blodskuld, Gud, du min frälsnings Gud, så ska min tunga jubla över din rättfärdighet.
Ps 53:7O att det från Sion kom frälsning för Israel! När Gud gör slut på sitt folks fångenskap, då ska Jakob jubla och Israel glädjas.
Ps 62:2Bara hos Gud har min själ sin ro, från honom kommer min frälsning.
Ps 62:3Bara han är min klippa och min frälsning, min borg. Jag ska inte vackla.
Apg 4:12Hos ingen annan finns frälsningen, och under himlen finns inget annat namn som människor fått genom vilket vi blir frälsta.”
1 Pet 1:5Med Guds makt bevaras ni genom tron fram till den frälsning som är redo att uppenbaras i den sista tiden.
1 Pet 1:9när ni nu är på väg att nå målet för er tro: era själars frälsning.

Frälsning, prövningar, Jesu tillkommelse, EVIGHETEN…. Det finns mycket att ta tag i och det finns mycket som är SÅÅ DÅLIGT BERÄTTAT OCH DÅLIGT UNDERVISAT OM! Jag Återkommer till det. Vi LEVER I DE SISTA TIDERNA OCH MÄNNISKOR KOMMER ATT GÅ UNDER, de KÄNNER INTE TILL BIBELN, och INTE Jesu ord och Jesu liv och död!!! VAD gör vi åt det??? Vilka står på barrikaderna?????

4 thoughts on “Del 1. Prövningar. En frälst människas f d kamp är INTE Alltid GLÄDJE men erfarenheter …men det talas inte om sådant. Pinade själar som finner ro.. m m

  1. Hej Jessica! Vad roligt att du skriver och berättar detta ! ja de finns, det finns de där människorna som man sällan stöter på. Så rätt hon har i det ja, Jesus vet de som skall komma till honom nu i de sena tider som är. Det är underbart. Ja vi hoppas få se verkligt många som vill bli Herrens barn. Tack för din fina hälsning! Gud välsigne dig och familjen, kram f Maria

  2. Hej Maria hoppas allt är bra med dig. Jag upplever att Jesus ord om att han ensam är sanning blir mer och mer tydligt. Satan äger alla religiösa samfund här på.jorden. Efter mina 38 år i sekten Jehovas Vittnen så har jag insett att man ensam ska vandra med Jesus och hålla sig borta från religiösa grupper. Jesus sa att han bor inte i hus byggda med händer utan inom.oss i vårt hjärta. Jag va med om en sån fin sak på jobbet härom dagen. Jag jobbar i en delikatess och plötsligt kom en kvinna fram.och skulle handla av mig. Vi pratade lite och det kom.fram.att hon inte heller tagit detta gift som alla kavlar upp ärmarna för. Hon tittar mig in i ögonen och säger. Detta som sker nu ligger satan bakom.hon fortsatte med att säga att bara Jesus kan hjälpa oss nu och man måste gå med honom ensam. Jag sa till henne att jag rös i hela kroppen och hjärtat hoppade till av glädje. Jag instämde och sa att det kändes underbart att höra henne säga de orden för jag har samma övertygelse. Måste varit Jesus som förde oss samman för att visa att vi är flera som har en uppriktig kärlek till Jesus. Han drar så många han kan nu och inget kan stoppa hans plan för att rädda sina trogna kämpar. Önskar dig allt gott varn kram från Jessica

  3. Ja vi får be och söka Gud, vi får skriva och berätta o på alla vis vi kan… Det är miljoner o miljoner……som går förlorade i de sista tiderna. Det är oerhört hur det har blivit i världen, det är en sådan sorg.
    Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.