NWO= en ny världsordning och slutet, MEN GUD kommer att segra över allt detta och satan. Det kommer en ny himmel och en ny jord. Se till att välja Gud före alla och allt annat

 

n-w-o6Maria

MEN

Herren-300x39Maria

NWO betyder: En ny världsordning. Så långt kanske du/ni har hört om det som kommer och som faktiskt börjat. Men det finns ju så många steg i detta som har hållit på i cirka 200 år och säkerligen längre ändå- Varför skall man då ha en ny världsordning? Det har jag tagit upp här förut i denna länk: https://gospel.jesuslever.eu/category/nwo-2/

De flesta är inte medvetna om hur långt förstörelsen av våra länder har gått, och de system som man haft för att rädda människor från svält och umbäranden skall nu tas bort, de börjar med att minska på den sociala välfärden och sänker ner ekonomin. Satan kommer att införa Antikrist på scenen; MEN man säger fortfarande inte sanningen, och den är att man håller på att avveckla allt för att möta och sätta Antikrist på tronen.

Han kommer att införa sådant som kan göra vem som helst skräckslagen. Vad sker med ekonomierna, Grekland t ex, hur ska det gå? Det kan komma att sprida sig som en löpeld över världen.

1 Joh 2:18
Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist ska komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av det förstår vi att den sista tiden är här.
1 Joh 2:22
Vem är lögnaren om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen.
2 Joh 1:7
Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet . Sådan är Bedragaren, Antikrist.

När Antikrist kommer så kommer han som en fredsmäklare och människor kommer att tycka att de funnit den största lyckan för nu skall ju allt bli bra! Nej! så är det INTE, det är då kollapsen över jorden börjar träda i kraft. Det är med honom som den stora vedermödan är kommen och världen förändras drastiskt. Då får människor en mycket stor chock för de måste välja Gud eller Antikrist och de flesta väljer ju den som de tycker kommer med de bästa förslagen och människor känner ju inte Gud tillräckligt bra för att förstå att välja rätt, d v s välja att välja Gud som Herre.

När Antikrist kommer så kommer det att vara en katastrofplats på jorden och det är då som jag tror att de troende får flytta hem. Gud skulle förkorta den tiden för Guds barn i lidandet, och jag tycker mig ha förstått att det är då som Jesus skall hämta de troende hem, men åsikterna om detta är verkligen delade. Det finns människor som väljer att inte tro på Gud i de svåra tiderna och de kommer att förgås. Den som tror på Gud har Guds beskydd vad som än sker i förföljelsen, det gäller att välja rätt Herre, Gud eller satan. Den troende kommer att ha evigt liv vad som än sker.

BIBELORD Antikrist

Johannes Uppenbarelsebok 13:16-18
16. Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga,
både fria och trälar, att låta ge sig ett märke på högra handen
eller på pannan,
Upp. 19:20.
17. så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som
är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal.
Upp. 14:11. 15:2.
18. Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räknar ut
betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och
dess tal är sex hundra sextiosex. Upp. 17:9.

 

Ändens tid Daniel kap 12

12 1 “På den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten, som står som försvarare för dina landsmän. Det kommer en tid av nöd, som inte har haft sin like ända från den dag då människor blev till, ända till den tiden. Men på den tiden skall alla bland ditt folk bli frälsta som finns uppskrivna i boken. 2 De många som sover i mullen skall vakna, några till evigt liv, andra till förakt och evig skam. 3 De förståndiga skall då lysa som himlavalvets ljus, och de som har fört många till rättfärdighet, som stjärnor, alltid och för evigt. 4
Men du, Daniel, göm dessa ord och försegla denna skrift till ändens tid. Många skall forska i den och kunskapen skall bli stor.”
5
När jag, Daniel, såg upp, se, då stod det två andra där, en på flodens ena strand och en på den andra stranden.
6 En av dem sade till mannen som var klädd i linnekläder och som stod ovanför flodens vatten: “Hur länge dröjer det innan änden kommer med dessa märkliga ting?” 7 Jag lyssnade till mannen som var klädd i linnekläder och som stod ovanför flodens vatten, och han lyfte sin högra och sin vänstra hand upp mot himlen och svor vid honom som lever för evigt att efter en tid och tider och en halv tid och när det heliga folkets makt är krossad, då skall allt detta vara fullbordat. 8
Jag hörde detta men förstod det inte, så jag frågade: “Min herre, vad blir slutet på allt detta?”
9 Då sade han: “Gå, Daniel, för dessa ord skall förbli gömda och förseglade till ändens tid. 10 Många skall bli renade och tvagna och luttrade, men de ogudaktiga skall bedriva sin ogudaktighet och ingen ogudaktig skall förstå detta, men de förståndiga skall förstå det. 11 Från den tid då det dagliga offret blir avskaffat och förödelsens styggelse uppställd skall det gå 1 290 dagar. 12 Salig är den som håller ut och hinner fram till 1 335 dagar. 13 Men gå du bort till dess änden kommer. Sedan du har vilat skall du uppstå till din del vid dagarnas ände.”

Vi lever i de sista tiderna och kan komma att få se  Daniels syn bli verklighet. Vers 11, 12 tror man har med förtrycket av de troende att göra.man syftar på händelser i den yttersta tiden och på Antikrist och den ondska som omger honom. En sak ska man veta: GUD KOMMER ATT SEGRA I ALLT DETTA.

Tiden är kort och därför finns inte så mycket tid att grunna över välfärd och flärd och guldtackor och silver, för det kommr inte att hjälpa någon, den ende som kan hjäpa i kommande svårigheter, det är Gud. Om man vill ha ett nytt system så måste man krascha det som nu finns och i fråga om Greklands ekonomiska kris och andra kriser så ser vi att det gått väldigt långt med att montera ner i stället för att montera upp!! Vi lägger oss platt och tar emot eländet.

Vet en vanlig människa om HUR MÅNGA kärnvapen det finns, hur många förstörelsevapen som kan förstöra jorden många gånger om? Man börjar också nu att förstöra vår mat med vett och vilja med att ta in GMO-grödor i vår redan dåliga kost. Handelsavtalet med USA är inte något som man borde säga ja till, det kommer att vara mycket farligt för människor att äta GMO. Se länk, repetition https://gospel.jesuslever.eu/?s=nej+till+GMO

Världsläget kommer att drastiskt förändras för nya lagar kommer, och det stavas : VÄRLDSREGERING. Vad gör en världsregering? Den BESTÄMMER över allt folk. Det kommer en ny tidsålder då allt gammalt och känt är borta och ersatt av tvång och våld och chip och annat elände. Detta står det om i bibeln så det är inget jag hittar på, men försöker att förklara, många undrar och söker på orden på internet och vill ha svar, människor är oroliga.

JESUS kommer att komma TILLBAKA; Gud ske pris! DEN som TROR behöver INTE vara rädd för det som kommer, för GUD har ALL kontroll! GUD har ALL kontroll över ALLA skeenden. Vänd dig till honom innan det är för sent och du kan bli tvingad att böja knä för Antikrist vid hans tron, och få ett märke på handen eller pannan. 

Jag vet inte vem Antikrist är men tillräckligt många spekulerar om VEM han skulle kunna vara och visst kan jag föreslå några namn men jag avstår från det. Gud vet allt och han har kontrollen.

ILLUMINATI är ett sällskap som förbereder människorna för NWO, ILLUMINATI kallas också för ELIT. Illuminatis sigill finns på dollarsedlarna

Här finns en del länkar som jag anser man ska läsa och begrunda angående tider som kommer m m.

New World Order:

Här finns en del länkar som jag anser man ska läsa och begrunda angående tider som kommer  m m.

New World Order:

· Conspiracy Too Monstrous to Conceive
· Rothschild Conducts Red Symphony
· The Devil’s Work: Feminism and the Elite Depopulation Agenda
· Be Afraid: The New World 0rder’s Fascist Pedigree
· Banking Cartel is the Cause of Humanity’s Woes
· Illuminati Defector Details Pervasive Conspiracy
· Does a Satanic Cult Rule the World?
· Bush, Bin Laden Serve the Same Masters

More Recent and Notable:

· Humanity is Satanically Possessed
· The “Jewish” Conspiracy is British Imperialism
· Is the New World Order “Jewish”?
· Politically Incorrect Advice for Young Men
· Illuminati Sex Slaves Paint Horrifying Picture
· Zionism: A Conspiracy Against Jews
· How University Betrays Students

– See more at: http://www.henrymakow.com/devils_advocate.html#sthash.w5xyR0FD.dpuf

NamnlösMaria

 

 

4 thoughts on “NWO= en ny världsordning och slutet, MEN GUD kommer att segra över allt detta och satan. Det kommer en ny himmel och en ny jord. Se till att välja Gud före alla och allt annat

 1. Det skall väl hålla på ytterligare ett tag, detta dödande, och kulmen kommmer. Krig och våld, och Guds trogna kommer att få det verkligt jobbigt. Men vi har vårt beskydd om vi så dör och vi kan, om vi är så nära Gud som vi måste vara, då klarar vi allt. Vi vet inte hur hemskt det blir innan Jesus kommer men vi vet att vi kan lita på Gud. Halleljua!
  /Maria

 2. Skaran av de som bekänner Gud och som dödas, måste först bli fulltalig:
  ”Och när det bröt det femte inseglet, såg jag under altaret de människors själar, som hade blivit slaktade för Guds ords skull och för det vittnesbörds skull, som de hade.
  Och de ropade med hög röst och sade: »Huru länge, du helige och sannfärdige Herre, skall du dröja att hålla dom och att utkräva vårt blod av jordens inbyggare?»
  Och åt var och en av dem gavs en vit, fotsid klädnad, och åt dem blev tillsagt att de ännu en liten tid skulle giva sig till ro, till dess jämväl skaran av deras medtjänare och bröder, som skulle bliva dräpta likasom de själva, hade blivit fulltalig.”
  Uppenbarelseboken6:9-11SVEN
  http://bible.com/166/rev.6.9-11.sven

 3. Man kör över Grekland och lurar dem och de och de flesta länder kommer att få det tuffare än man kunnat ana. Det är en samling fula fiskar som gapar efter mycket som sitter på fina poster och bestämmer över människor. Snart är det Sveriges tur att få stryka på foten och krascherna kommer att göra mycket ont. Be om nåd för folken och för vårt land att det vänder om medan tid finns.

 4. IMF/EU/ECB kör över Grekland, och vill lära oss en läxa också. Grekland röstade flera gånger bort det som om och om igen föreslås som “lösning” – sälj landet till miljardärer.

  Här är det grymma människor som pressar varandra med låtsaspengar. Kärleken till pengar är roten till allt ont. Gud skrattar nog åt dessa mänskliga “maktspel.” Den som hoppas på något gott ur denna fem år gamla soppa lär bli besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.