Har du det Nya Livet med Kristus? Har du tagit emot hans gåva? Var ska du tillbringa evigheten?

395Maria

 

Jesus vittnar om sig själv, att han är världens ljus…Johannes evangelium 8

 

Joh 8:23. Men han svarade dem: “Ni är här nedifrån, jag är ovanifrån; ni
är av denna världen, jag är inte av denna världen.
  Joh. 3:31. 18:36. 1 Joh. 4:5.

Joh 8:24. Därför sade jag till er att ni skulle dö i era synder; ty om ni inte
tror att jag är den jag är, så ska ni dö i era synder.”
  Mark. 16:16.

De som inte tar emot Kristus dör i sina synder, eftersom de inte accepterar den enda väg som finns till frihet från synd.

Tyvärr är så många upptagna med det världen har att erbjuda att de har blivit alldeles blinda för den enastående gåva Kristus erbjuder.

Det är mer än allvarligt att inte kunna tänka efter och att var så upptagen av själviskhet att man inte funderar över Gud och tro och evighet. Evigheten är snart här, och vilka kommer då att ha det nya livet?

 

name-graphics-maria-650578

 

 

2 thoughts on “Har du det Nya Livet med Kristus? Har du tagit emot hans gåva? Var ska du tillbringa evigheten?

  1. Hej! Tack för att du ber. Trons bön gör underverk det vet jag. Idag är det ganska lugnt än så länge och det verkar som om jag kan klara denna dagen. Värken i knän har ju varit värst nu eftersom jag ej kunnat gå, men jag har varit med om att KUNNA gå också så det är glädjande att gråt byts till glädje.Det går upp och ner och ingen dag är den andra lik men jag har upplevt bättring då det är varmare, och GUD VET hur det är och HAN hjälper VARJE DAG i VARJE STUND, det erfar jag. Så Tack!Jag tror på fullständig helbrägdagörelse från himmelen, och väntar på att det ska ske.
    /Maria

  2. Godmorgon!

    Hoppas att du har det bättre med din värk.
    Jag bad en trons bön för dig i går kväll

    mvh Lennart.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.