Archive | juni 2024

FEMA-läger för amerikanska dissidenter. LÄS! Concentrations Camps, Se Banned video NEDAN

USA har en lång historia av fångläger.

https://api.banned.video/embed/66802a73e1521a1e685a3702

USA drev koncentrationsläger för ursprungsamerikaner på 1830-talet som fortsatte i årtionden och senare utvecklades till reservat. Under båda världskrigen använde USA koncentrationsläger. Under andra världskriget tvingades ungefär tusen ursprungliga Aleuter från Alaska in i läger medan deras hem brändes ner för att hindra invaderande japanska styrkor från att använda dem. Efter kriget beslagtog USA okinawanska hem och brände dem för att bereda plats för militärbaser, vilket tvingade trehundratusen civila in i koncentrationsläger. USA svälte också medvetet omkring en miljon tyskar till döds i fångläger.

The Subversive Activities Control Act från 1950 ledde till byggandet av koncentrationsläger avsedda för amerikanska dissidenter. År 1961 tvingade USA åtta miljoner sydvietnamesiska civila in i fångläger för att beröva Viet Cong allt potentiellt stöd.

Sedan slutet av 90-talet har Alex Jones släppt filmer som varnar för att människor konditioneras att acceptera att deras grannar rundas upp och kastas i fångläger. Till exempel WTO-protesterna där hundratals demonstranter arresterades och kastades i fängelse. Vid republikanska nationella konventet 2004 arresterades över tusen demonstranter och skickades till ett provisoriskt fängelse. Och under Katrina gick polisen dörr till dörr och konfiskerade vapen.

”Polisen och nationalgardet gick gata för gata, hus för hus, ibland gick de in i öppna hus med dragna vapen och instruktioner att avväpna alla inne.”

”Säger du att vapen ska tas?” ”Ingen kommer att kunna vara beväpnad. Vi kommer att ta alla vapen.”

~ ABC NEWS

”Som ni ser, i över 20 år har Federal Emergency Management Agency byggt och underhållit koncentrationsläger samt personal för att internera bokstavligen tiotals miljoner amerikaner. Det verkar nu med några av de senaste utvecklingarna att de försöker i ett psykologiskt krigsprogram att konditionera och kontrollera befolkningen. Så att befolkningen faktiskt kommer att tro att allt detta behövs för att upprätthålla den allmänna säkerheten.”

”Som vi i forskarsamhället säger, detta är en psyop. De förbereder människor för vad som kommer. Inte vad som presenteras idag.”

”Så du säger att de förbereder människor att acceptera det med incrementalism?”

”Det är korrekt. Som det gamla grodexemplet. Du vet, du sätter grodan i vattnet och fortsätter gradvis att höja värmen på vattnet tills grodan är kokt.”

~ POLICE STATE II (THE TAKEOVER)

Efter 9/11 kom Patriot Act. Och amerikanska medborgare blev officiellt potentiella fiender till staten.

År 2006 ändrade president Bush National Defense Authorization Act för att ge presidenten makt att förklara undantagstillstånd. Och 2007 undertecknade han Directive 51.

”För de minsta anledningarna, inkluderade i dokumentens egen text, kan vilken incident som helst i världen, oavsett plats, som påverkar befolkning, infrastruktur, miljö, ekonomi eller regeringsfunktioner, utlösa totalt undantagstillstånd efter presidentens vilja.”

~ ENDGAME: BLUEPRINT FOR GLOBAL ENSLAVEMENT

Under COVID arresterades friska personer utan symtom och låstes in i fångläger eftersom de misslyckades med ett bedrägligt PCR-test. Och om de försökte fly rapporterade deras medfångar dem.

”Sekunden hon hoppade över, fick vi alla panik eftersom vi bara ville ringa. Som att låta välmåendefolket veta, låta polisen veta.”

”Som svar på deras 000-samtal plockades hon upp av polisen inom 15 minuter och fick böter på $5,000.”

~ AUSTRALIAN NEWS

Fångläger byggs över hela världen. Och de är för vem regeringen anser utgör ett hot mot deras agenda.

banned.videoFEMA-läger för amerikanska dissidenter /Ja, de finns.

Bild Maria

Kristersson och MASSÖVERVAKNING

IT/ÖVERVAKNING

Kristersson lovar storsatsa på massövervakning

PUBLICERAD 26 JUNI 2024

 – AV ISAC BOMAN

Montage. Foto: President of Ukraine, Paweł Zdziarski/CC BY-SA 3.0

Ulf Kristersson vill se många fler övervakningskameror runt om i landet.

Det finns alldeles för få övervakningskameror i Sverige, menar statsminister Ulf Kristersson (M). Han lovar därför att ”dra igång en stor kameraoffensiv” och bygga ut övervakningsapparaten ”i hela landet”.

 Inför höstens budgetförhandlingar så vill vi fördubbla kameramålet för polisen och bygga ut kamerorna i hela landet, meddelar han glatt under ett tal i Almedalen

Kristersson avfärdar kritiker som menar att åtgärderna är allt för långtgående och integritetskränkande och menar att ”ingenting som är mer integritetskränkande än att bli utsatt för grova brott”.

Därför vill han och hans regering också förändra lagstiftningen så att svenska regioner och kommuner enklare har möjlighet att sätta upp övervakningskameror utan att behöva särskilda tillstånd.

New York – förebilden

Även polisens ”kameramål” ska fördubblas – från 2500 till 5000 nya kameror runt om i landet. Dessutom ska polisen lättare än idag få tillgång till kameror som tillhör exempelvis myndigheter, företag och kollektivtrafiken.

Kristerssons stora inspirationskälla är New York som är av Västvärldens mest kameraövervakade städer och där polisen flitigt använder just olika former av övervakningskameror i sitt dagliga arbete.

– När mord förblir ouppklarade och vittnen inte vågar vittna, så kommer kamerorna göra livet tryggare för helt vanliga människor, lovar Sveriges statsminister.

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) menar att övervakningskamerornas ”preventiva effekt” måste framhållas och betonar att det begås färre brott där det finns kameror.

ÖVRIGA NYHETER:

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

Maria: Ja nu kom det som vi förstått länge ska vara på G: MASSÖVERVAKNINGEN! Det blir ett hårdare samhälle och farligt för den som har ‘rent mjöl i påsen’! Detta är en del av det nya s k SAMHÄLLET där alla borde få vara TRYGGA! MEN det blir något annat utav det. DET STAVAS: KONTROLL! STOREBROR SKALL LEDA LANDET!

IT/ÖVERVAKNING Regeringen ställer sig bakom EU:s massövervakningsdirektiv

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET 

Ps 17:8Bevara mig som din ögonsten, beskydda mig i dina vingars skugga
Ps 18:12Han gjorde mörker till sitt skydd, till sin hydda runt omkring honom: mörka vatten, tjocka moln.
Ps 27:5Han gömmer mig i sin hydda på olyckans dag, han beskyddar mig i sitt tält, han för mig upp på klippan.
Ps 31:5du ska lossa mig ur nätet de lagt ut för mig, för du är mitt beskydd.
Ps 31:21Du tar dem i ditt ansiktes beskydd mot människors intriger, du gömmer dem i din hydda undan elaka tungor.
Ps 32:7Du är mitt beskydd, du bevarar mig från nöd, du omger mig med frälsningens jubel. Sela
Ps 35:2Grip sköld och skydd och kom till min hjälp,
Ps 55:9Jag skulle skynda mig att söka skydd mot vinande vind och storm.
Ps 59:2Rädda mig, min Gud, från mina fiender, beskydda mig från mina motståndare!
Ps 64:2Gud, hör min röst när jag klagar, skydda mitt liv från fiendens hot!
Ps 69:30Men jag är plågad och lider. Gud, låt din frälsning skydda mig!

GUD SKYDDAR DEN SOM VILL TRO PÅ HONOM!

Svält? Ja kommande konstruerad svält kommer över jorden. Vet Gud det? Ja sannerligen vet han om allt som sker!

https://www.vaken.se/bonder-i-idaho-botfalls-med-300-dollar-per-acre-for-att-vattna-grodor-konstruerad-svalt-pa-gang

Bönder i Idaho

Bönder i Idaho bötfälls med 300 dollar per acre för att vattna grödor – konstruerad svält på gång

2024-06-27

Bönder i Idaho protesterar mot statens orimliga och katastrofala vattenbegränsningsorder som hotar deras existens. Idaho Department of Water Resources har utfärdat en omfattande begränsningsorder som påverkar tiotals miljoner acres jordbruksmark över hela delstaten. Staten hotar oberoende bönder med böter på 300 dollar per acre för att vattna sina grödor med sina egna brunnar.

Detta sker vid en tidpunkt då vattenresurserna är stabila över hela delstaten, vilket tyder på en medveten strategi för att sabotera oberoende bönder, samtidigt som man konstgjort orsakar vattenbrist som kommer att drabba hö-, potatis- och mjölkgårdar över hela delstaten. Dessa orimliga begränsningsorder kommer att slå sönder försörjningen för otaliga bönder, vilket kommer att få en kedjereaktion genom Idahos ekonomi och driva upp matpriserna över hela USA.

Detta är en konstruerad svält, och statliga ledare måste agera för att stoppa sabotaget.

Lokala bönder hotas med avstängning av vatten över 500 000 acres

Christopher, en lokal bonde, talade om problemet i en ny viral video.

”De vill att vi stänger av vårt vatten,” utropar han och förklarar hur detta mandat påverkar inte bara hans gård, utan potentiellt 500 000 acres jordbruksmark i hela delstaten.

Christophers gårdar är vanligtvis beroende av ytvatten, men de använder också tre av sina åtta brunnar årligen. Han beskrev hur bönderna effektivt använder brunnarna, även under torktider. År 2021 var nederbördsnivåerna låga i hela Idaho och bönderna kunde inte återföra ett överskott av vatten tillbaka till akvifären. Sedan dess har vattennivåerna återhämtat sig, men det har inte stoppat Twin Falls Canal Company och Department of Water Resources från att vidta åtgärder för att begränsa vad bönderna kan använda i framtiden.

Bönder som inte följer begränsningarna kommer att bötfällas med 300 dollar per acre. Detta skulle vara katastrofalt för höodlingar, vilket skulle tvinga dem att stänga nästan omedelbart. Förlusten av hö kommer att skada mjölkgårdar över hela delstaten och driva upp priserna på djurfoder. Potatisodlarna kanske kan ha råd med böterna till en början, men begränsningarna kommer så småningom att förlama deras gårdars produktivitet och effektivitet, vilket leder till oundvikliga stängningar under det kommande decenniet. De kedjeeffekter som detta skapar kommer att kännas från underhållsteam, till lastbilschaufförer och foderskärande företag.

Vattenkrig i Idaho hotar jordbruk och driver upp matpriserna i hela USA

Krisen har sitt ursprung i ett avtal som ingicks 2015 mellan Twin Falls Canal Company och grundvattenanvändare. Detta avtal, som var utformat för att hantera vattenanvändningen i ljuset av minskande resurser, har nu nått sin spets. På grund av ett underskott på 74 000 acre-foot vatten 2021, förvärrat av en svår torka, har Canal Company åberopat sina seniora vattenrättigheter, vilket tvingar juniora vattenrättsinnehavare — som Christopher och hans medbönder — att bära huvuddelen av bristen.

Konsekvenserna är förödande. I Bingham County, ett område känt för sin omfattande potatisproduktion, är nästan 150 000 acres planerade för begränsning. Bingham County ensam kan förlora upp till 400 miljoner dollar i resurser. Detta hotar inte bara Idahos status som en ledande producent av potatis utan även hela den jordbruksmässiga försörjningskedjan.

”Det är inte bara lokalt,” varnar Christopher, ”Det kommer att kännas nationellt och globalt,” vilket leder till skenande matpriser och ekonomiska utmaningar om begränsningarna kvarstår.

Christopher påpekar att föråldrad infrastruktur och misskötsel förvärrar problemet. Twin Falls Canal Company, som opererar med århundradets gammal teknik, slösar bort vatten som annars skulle kunna lindra framtida brister. Istället för att gå med på en planerad nedstängning och efterföljande svält, går Christopher och andra bönder samman och kräver en fullständig modernisering av infrastrukturen, inklusive tillägg av avledningar och kontroller som skulle kunna optimera vattenanvändningen. Christopher och den lokala jordbruksgemenskapen i Idaho kräver också bättre ledarskap i frågan och uppmanar guvernör Brad Little att ingripa.

”Om det inte finns några gårdar, finns det ingen mat,” varnar Christopher.

naturalnews.comBönder i Idaho bötfälls med 300 dollar per acre för att vattna grödor – konstruerad svält på gång

Maria: – Ja man tappar orden numera, man blir så enormt ledsen. KONSTRUERAD SVÄLT? Ja det går att fixa det också! Inga problem! SVÄLT, vad är svält? Det visset vi förr, men inte nu för nu badar man i överflöd av allt man kan äta. MEN det kommer en dag! (Min mormors favorit-uttryck! Min mormor Anna, den finaste..)

Matt 24:7Folk ska resa sig mot folk och rike mot rike, och det ska bli svält och jordbävningar på många platser.
Mark 13:8Folk ska resa sig mot folk och rike mot rike. Det ska bli jordbävningar på många platser, det ska bli svält. Detta är början på födslovåndorna.
Luk 4:25I sanning säger jag er: Det fanns många änkor i Israel på Elias tid, när himlen var stängd i tre år och sex månader och svår svält drabbade hela landet.
Luk 15:14När han hade gjort slut på allt, drabbades det landet av en svår svält och han började lida nöd.
Luk 15:17Då kom han till besinning och sade: Hur många arbetare hos min far har inte mat i överflöd, och här svälter jag ihjäl!
Luk 21:11Det ska bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra, och skrämmande syner och väldiga tecken från himlen.
Apg 7:11Men hela Egypten och Kanaan drabbades av svält och svår nöd, och våra fäder fann ingenting att äta.
Apg 11:28En av dem som hette Agabus steg fram och förutsade genom Anden att en svår svält skulle drabba hela världen – den kom också under Claudius regering.
Rom 8:35Vem kan skilja oss från Kristi kärlek? Nöd eller ångest, förföljelse eller svält, nakenhet, fara eller svärd?
2 Kor 6:5i misshandel, fångenskap och upplopp, i arbete, nattvak och svält,
Upp 6:8Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.
Upp 18:8Därför ska hennes plågor komma på en och samma dag: död och sorg och svält, och hon ska brännas upp i eld, och hon ska brännas upp i eld. Mäktig är Herren Gud som har dömt henne.

Blandat: 1.Vägen in i Guds värld. / 2. Det svenska folket, finns det? Barcelona-avtalet -95, läs det! 3.VÄRMEN tar kål på folket?


Lyssna på videon, det finns nog en del saker du kan tänka på under tiden ….får man tycka? särskilt som man tillhör årgång 1956 eller äldre.

AKTA ER, Ni BRÄNNER ER??? NO CLIMATE CHANGE!! Dårskaper, – ja jorden skall brinna upp men det är några år kvar säger Guds ord! Vedermödan blir svår. Googla gärna.

Luk 11:30Så som Jona var ett tecken för folket i Nineve, så ska Människosonen vara det för det här släktet.
Luk 21:11Det ska bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra, och skrämmande syner och väldiga tecken från himlen.
Luk 21:25Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån.
Matt 24:31Med starkt basunljud ska han sända ut sina änglar, och de ska samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ände till den andra.
Mark 13:27Och då ska han sända ut änglarna och samla sina utvalda från de fyra väderstrecken, från jordens yttersta gräns till himlens ände.

Foto Maria

Bible verses for Love/ Bibelverser om Kärlek

JESUS LÄR OSS KÄRLEK, JESUS! Lär Människor OM Kärlek.

Joh 13:35Om ni har kärlek till varandra ska alla förstå att ni är mina lärjungar.”
Joh 15:9Så som Fadern har älskat mig, så har jag älskat er. Bli kvar i min kärlek.
Joh 15:10Om ni håller mina bud blir ni kvar i min kärlek, liksom jag har hållit min Fars bud och är kvar i hans kärlek.
Joh 15:13Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för sina vänner.
Joh 17:26Jag har gjort ditt namn känt för dem. Och jag ska göra det känt, för att kärleken som du älskat mig med ska vara i dem och jag i dem.”
Rom 1:31vettlösa, trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa.
Rom 5:5Och hoppet sviker oss inte, för Guds kärlek är utgjuten i våra hjärtan genom den helige Ande som han har gett oss.
Rom 5:8Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.
Rom 8:35Vem kan skilja oss från Kristi kärlek? Nöd eller ångest, förföljelse eller svält, nakenhet, fara eller svärd?


Maria: – Bibelord har Gud gett oss, men så många människor har inte ens läst dem! Undra då på att man inte kan förstå hur livet bör vara, eller hur leva kärleksfullt. Det finns många sätt att älska på och GUD ger oss möjlighet till det, den kärlek han har till människan kan nog ingen förstå, och många tar den för given. Det finns många sätt att visa sin kärlek på och Gud har lagt ner kärleken i våra hjärtan så att vi kan slösa på den till vår nästa. Men.. många människors hjärtan är ganska stängda och trasiga så där finns kanske inte den kärlek som det borde. MEN GUD KAN ÖPPNA ALLAS VÅRA HJÄRTAN. HAN ger oss möjligheten att få ett HELT HJÄRTA! JESUS är kärleken, den ÄKTA och goda och vi kan få möjlighet att LÄKA och att gå rätt väg- I KÄRLEK. GE DITT HJÄRTA till JESUS och börja LÄKA! Mina sorger har fått mig att förstå vad Kärlek ÄR. Guds ord vill visa oss ALLA medan tiden finns.

Vilken lycka att ha allt i Jesus;
läkedom för alla hjärtats sår;
Ingen synd, som icke Han förlåter,
ingen nöd, som icke Han förstår.
Om jag ägde Jesus — endast Jesus,
och i hela världen intet mer —
o, så ägde jag dock allt i Honom,
Han, som nog och övernog mig ger
.

A—der

LÄNGTANSROPET LJUDER/ ‘Han prövade mig’

LÄNGTANSROPET LJUDER / Han prövade mig

Dikt av Majvor Hugnevik (2018)

Marana ta, hör längtansropet ljuder
från en söndersargad jord
Gud, din pilgrimsskara väntar
uppbrottsorder
när basunen kallar
tecknet som vi känner från ditt Ord

Fly från svekets lägervallar
dessa brända, en gång brutna
jordar våra fäder fått att gro
Låt oss än en gång, den sista
höra Anden tala
om försoningsblodet
till ett folk som tappade sin tro

Lyft din blick mot gryningslandet
bort från jordens larm och brus
lossa banden låt det brinna
samlingsdagen snart är inne
då när natten släcker sina sista ljus

Jordens visdom må försvinna
tiden är en flyende minut
blott ett enda jordiskt minne
lever efter tidens slut

Glöm det aldrig, nåden räcker,
blodet täcker skulden som du bar
korsets strålglans oförgänglig
skall för evigt leva kvar

PUBLICERAT I SÅNG / DIKT

_________________

Mina älskade, förundren eder icke över den luttrings-eld som är tänd bland eder, och som I till eder prövning måsten genomgå — — — ju mer I fån dela Kristi lidanden, dess mer mån I glädja eder!“-1 Petr 4:12-13,

Han prövade mig, förrän Han fann mig vara förtroende värd“, 1 Tim 1:12

Frukta icke, Han är nära,
Han som mäktig över alla,
lovat i sin famn dig bära —
låt ej dina händer falla! 
Frukta icke, Han är nära,
stark i strid som fordomtima.
Och, Hans dyra namn till ära,
skall du än Hans kraft förnimma.
Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

Rysk underrättelsetjänst…

KRIG & FRED

Rysk underrättelsetjänst: USA på väg att göra sig av med Zelensky – i dag förbrukad

PUBLICERAD 21 JUNI 2024

Foto: ukrainska regeringskansliet

Kristoffer Hell
journo@rushpost.com

Torsdagen den 20 juni 2024 gick den ryska underrättelsetjänsten SVR ut med varningen att USA snart kan komma att göra sig av med Ukrainas president Volodomyr Zelensky, som sedan maj sitter på övertid, efter att han i mars ställde in landets planerade presidentval.

Varningen utfärdades fyra dagar efter det toppmöte i schweiziska Bürgenstock den 15-16 juni det av USA ledda Väst hade hoppats på skulle mobilisera en internationell koalition som på den politiska arenan skulle ge Väst och NATO vad det förlorat på marken i Ukraina, men som alltså misslyckades.

Det enda förslag på fredsuppgörelse som i dag existerar är det som Rysslands president Vladimir Putin presenterade strax innan toppmötet.

Moskva utfäste sig att avsluta kriget på en gång, om de nuvarande ryska landvinningarna görs om till permanenta landgränser samt att Ukraina blir neutralt och upphör med att agera som ombud för NATO:s expansion österut och USA:s försök att krossa Ryssland och stycka upp dess territorium i ett antal vasallstater.

Då fred i Europa med en Rysk Federation som förblir intakt är otänkbart för globalister i bla Washington, London, Bryssel, Stockholm letar Washington nu, enligt uppgift, efter en ersättare till den i dag förbrukade skådespelaren Volodomyr Zelensky.

Referens

Kristoffer Hell
journo@rushpost.com

Ordspråksboken Kapitel 21 / människor och krig, de gudlösas hjärtan,Kungar,övermod…

ORDSPRÅKSBOKEN 1 Kungens tankar är som vatten flöden i Herrens hand,han leder dem vart han vill.2 Var och en tycker att hans vägar är rätta,men Herren prövar hjärtan.3 Att handla rätt och rättfärdigt är mer värt för Herren än offer.4 Stolta ögon och högmodigt hjärta –de gudlösas lykta är synd.5 Den flitiges planer ger idel vinst,hastverk bara förlust.6 Att vinna skatter med lögnaktig tunga är ett jagande efter vindför dem som söker döden.7 De gudlösas våldsdåd snärjer dem själva,för de vägrar göra det rätta.8 Syndfull man går krokig väg,den rene går rakt fram.9 Bättre bo i en vrå på taketän dela huset med en grälsjuk kvinna.10 Den gudlöses själ har lust till det onda,hans nästa finner ingen nåd i hans ögon.11 Straffas hånaren blir den okunnige vis,undervisas den vise vinner han kunskap.12 Den Rättfärdige ger akt på den gudlöses hus,han störtar de gudlösa i olycka.13 Den som stänger sitt öra för den fattiges rop ska själv ropa utan att få svar.14 Hemlig gåva dämpar vrede,en skänk i fickan stillar stark ilska.15 Att rätt skipas är den rättfärdiges glädje men förbrytarnas skräck.16 Den som villar bort sig från klokhetens väghamnar i de dödas församling.17 Den som älskar fest blir fattig,den som älskar vin och olja blir inte rik.18 Den gudlöse ges som lösen för den rättfärdige,den trolöse sätts i de ärligas ställe.19 Bättre bo i ett öde land än tillsammans med en grälsjuk och elak kvinna.20 Den vise har dyrbara skatter och salvor i sin boning,en dåraktig människa slösar bort det.✱21 Den som strävar efterrättfärdighet och godhet finner liv, rättfärdighet och ära.22 En vis man kan storma en stad full av hjältar och bryta ner det fäste de litade på.23 Den som vaktar sin mun och sin tunga bevarar sitt liv från svårigheter.24 Hånare kallas den som är fräck och övermodig,som handlar i måttlöst övermod.25 Den lates begär blir hans död,för hans händer vägrar arbeta.26 Ständigt fikar han efter mer,men den rättfärdige ger utan att snåla.27 De gudlösas offer är avskyvärt,särskilt när det bärs fram i ont syfte.28 Falskt vittne ska förgås,den som lyssnar får tala till punkt.29 Den gudlöse visar upp en trotsig min,den ärlige går sin väg rakt fram.30 Ingen vishet, ingen förmåga,ingen plan kan lyckas mot Herren.31 Hästen rustas för stridens dag,men segern kommer från Herren.

Maranata- Du vår Herre kom! Del 9, sista delen av denna seriens videos

I Dödens gränsland…. Där var Arne Imsen, då. Kristus-närvaro. LYSSNA PÅ VIDEON! Maranata, du vår Herre kom! EN Gudomlig ordning finns på allt och alla kan inte underordna sig eller vilja lära sig på Guds vis! TYVÄRR.

Apg 28:31Han predikade Guds rike och undervisade med stor frimodighet om Herren Jesus Kristus utan att bli hindrad.
Rom 14:17Guds rike är inte mat och dryck, utan rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande.
1 Kor 4:20Guds rike består inte i ord utan i kraft.
1 Kor 6:9Vet ni inte att orättfärdiga inte ska få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken sexuellt omoraliska eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller som låter sig utnyttjas för sådant,
1 Kor 6:10varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare ska ärva Guds rike.
1 Kor 15:50Men det säger jag, bröder: kött och blod kan inte ärva Guds rike, och det förgängliga kan inte ärva det oförgängliga.
Gal 5:21illvilja, fylleri, vilda fester och annat sådant. Jag säger er i förväg vad jag redan har sagt: de som lever så ska inte ärva Guds rike.
Ef 5:5Ni ska veta att ingen som är sexuellt omoralisk, oren eller girig, alltså en avgudadyrkare, har någon arvedel i Kristi och Guds rike.
Kol 4:11Även Jesus som kallas Justus hälsar. Bland de omskurna är dessa mina enda medarbetare för Guds rike, och de har varit till tröst för mig.
2 Thess 1:5Detta är ett bevis på Guds rättvisa dom, att ni ska räknas värdiga Guds rike som ni lider för.

Det är en väsentlig skillnad på att vara nära döden och att ha JESUS närvarande hos sig än att vara ofrälst och inte förstå vad som sker eller ska ske. MEN vi troende VET JU VAD SOM SKER…hela vägen, vi har läst Guds ord och han har gett klara besked för de händelser vi går igenom. GUDS RIKE, GUDS RIKE, Maranatafolk på väg, de frälsta, de som väntar på Jesus, de som ÄLSKAR JESUS!

Att vara biblisk tar dig inte till himmelen.Video

Lyder ALLA kristna Jesus? LYDER man det han sagt? Följ den helige Ande. Gör allt DU/NI kan för att vara JESU LÄRJUNGE!

Maria: Jag vill påminna om denna text i samband med den fina videon! På vilket sätt gör vi Faderns vilja? och vet vi egentligen Faderns vilja idag? VILL vi, de, göra Faderns vilja?  Detta är oerhört viktiga frågor som kräver sina svar från var och en av oss som vill kallas troende.

I Matteus 7:21 kan vi läsa: “Inte alla som talar som gudfruktiga människor är gudfruktiga. De kanske kallar mig “Herre” men kommer i alla fall inte till himlen. Den avgörande frågan är om de lyder min Far i himlen.”

Starka ord, eller hur?  Somliga kan “prata” sig fram genom livet, men säger det något om deras faktiska kunnande? Därför tillhör heller inte alla Guds rike som talar om det. Jesus är angelägen om våra liv, han är inte bara angelägen om våra ord, han vill att vi ska göra det rätta, inte bara SÄGA de rätta ORDEN.  Dina handlingar kan inte avgränsas från din tro.

Så om du SÄGER att du älskar Jesus och tror på hans ord och vill göra hans vilja så är det det viktigaste du har i ditt liv. När vi har en personlig relation till Gud, då vet vi vad vi bör göra av vårt liv; dvs vi inriktar allt vi har på att göra Faderns vilja.

När du har tagit emot Jesus Kristus som din frälsare och Herre, då är du redo för relationen och för arbetet för Guds rike, innan du gör detta så är din tro död. Innan du fått frälsningen och innan du förstått vad tro är, kan du inte omsätta det du lärt i handling. Om du då skulle dö i detta tillstånd av icke-tro, då kommer du inte till himlen.

Det är endast i kraft av Jesu försoningsdöd på korset som Gud förlåter synder. Och det är endast genom att ta emot Jesus som vi kan få del av Guds nåd. Så länge som du inte har tagit emot Jesus som din Frälsare så är du kvar i dina synder. Du har inte gjort Guds vilja, och du har inte gjort någon nytta för Guds rike.   Dessa ord kan låta hemskt starka, men de är sanningen.

Jesus säger i Matt 7:22  *Vid domen kommer många att säga till mig: “Herre, Herre, vi talade profetiskt och använde ditt namn för att driva ut onda andar och gjorde många stora under.” Men jag ska svara: Försvinn härifrån! Jag känner er inte och det ni har gjort, har ni gjort utan mig!*

På domens dag är det bara vårt förhållande till Jesus som kommer att räknas. Har vi lytt honom och tagit emot honom som vår frälsare? Har vi älskat honom? och har vi trott på honom?

Man skriver på för NY VÄRLDSORDNING, Artikel, Man bygger Diktatur genom kriser…

https://www.vaken.se/globalisterna-lika-tokiga-som-filmskurkar-bygger-global-diktatur-genom-kriser

Enligt Nordangård har intellektuella i USA som Zbigniew Brzezinski länge sett Ukraina som en viktig region att kontrollera.

Zbigniew Brzezinski har haft mycket stor inflytande över amerikansk utrikespolitik. Många av krigen under 2000-talet kommer av hans tänkande.

Brzezinski förutsåg också att USA:s imperium inte skulle hålla hur länge som helst. Därför måste man förbereda sig på vad som kommer efter fallet.

– Och det är ett system där FN träder in på en annan nivå, säger Jacob Nordangård.

– Det har funnits en idé om en planetär civilisation. Det fanns redan med Nationernas Förbund, sedan FN, och hur detta skulle utvecklas. Man tänker sig en fredlig världsnation med en världsregering som garanterar allas välfärd. Det är en väldigt utopisk tanke. Detta är en bärande filosofi i det här och finns hos personer som Brzezinski.

Men någon världsdemokrati handlar det egentligen inte alls om. Man kommer behålla makten, och centralisera den.

– Man vill ju skapa ett effektivt system för att hantera världens affärer. Och demokrati är inte lika effektivt. Man har nog sett med avund på vissa system som kunnat vara snabbare i att hantera saker. Mer totalitära.

Kina är lite av ett modelland, med sin effektiva totalitarism och teknokrati.

Så varför är de så besatta av Ukraina? Därför att Ukraina ligger på en plats på jorden som är kritisk för att kunna kontrollera världen. Det ligger i det så kallade ”hjärtlandet”, där även Ryssland ligger. Det är därför de är ute efter båda länderna.

Läs mer på swebbtv.seGlobalisterna lika tokiga som filmskurkar – bygger global diktatur genom kriser.

VET DU? HERRENS ORD SÄGER:

2 Petr 3: 7 Men de himlar och den jord som nu finns har genom samma ord sparats åt eld och bevaras fram till den dag då de gudlösa människorna ska dömas och gå under.

Jorden och människor och politik och pengar är smutsiga, men Gud är god och dömer rättvist. Lär känna honom och slipp vara med i kommande eld! KOM TILL KORSET!

Teknik för kontroll av människor, massövervakning. Regeringen säger ja

IT/ÖVERVAKNING Regeringen ställer sig bakom EU:s massövervakningsdirektiv

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET 

PUBLICERAD IDAG 14:01

 – AV MARKUS ANDERSSON

Foto: Frankie Fouganthin/CC BY-SA 4.0

Ulf Kristerssons regering (2022).

  • De svenska regeringspartierna ställer sig plötsligt bakom EU:s förslagna massövervakningsprojekt “Chat Control” – trots att de ända fram till EU-valet påstod sig vara mycket kritiska till förslagets utformning och oroliga för dess potentiella konsekvenser.

– Det är helt oacceptabelt. Det här handlar om att införa massövervakning av alla Europas medborgare, varnar Centerpartiets riksdagsledamot Niels Paarup-Petersen.

”Chat Control” är kanske det mest kritiserade EU-förslag som lagts fram på senare år och innebär i korthet att myndigheterna ska ha rätt att övervaka samtliga unionens medborgares samtal, chattar, foton och videoklipp – utan att tillstymmelse till någon brottsmisstanke finns.

Alla skulle vara skyldiga till brott – tills motsatsen bevisas. Syftet? Motverka barnporr och grooming”, skriver den granskande journalisten Emanuel Karlsten.

EU-parlamentet har efter hård kritik redan avvisat stora delar av förslaget, noterar han, medan ministerrådet som består av representanter från samtliga EU-länders regeringar, ännu inte har tagit offentlig ställning för eller emot förslaget.

Kritikstormen mot Chat Controls totalitära och integritetskränkande karaktär var så hård att Belgien, ordförandeland i ministerrådet, tog fram ett ”kompromissförslag” för att lättare få stöd för massövervakningsdirektivet. I allt väsentligt innebär dock Belgiens ”kompromiss” en nästan lika omfattande massövervakning som i ursprungsförslaget.

Meddelanden ska inte avlyssnas och avkrypteras när de skickas – utan innan de skickas. Genom en scanna innehållet i medborgarens telefon innan det är klart, så kallad client-side-scanning, respekteras rätten till skyddad kommunikation. Medborgaren ska också informeras om att de scannas och det ska vara frivilligt att granskas. Men i praktiken innebär det ingen skillnad: Den som inte vill scannas hindras helt enkelt från att skicka bilder eller videos. Och att scanna innan kryptering, i praktiken samma typ av övervakning”, noterar Karlsten.

Emanuel Karlsten

@emanuelkarlsten

NU ÄR DET KLART: Sverige kommer rösta FÖR Chat control i ministerrådet.

Efter att jag i dagar jagat ansvariga bekräftar nu ordförande i EU-nämnden

att det kommer gå ett snabbspår via justitieutskottet där @RichardJomshof är ordförande.

Då kan allt vara klart redan imorgon.

Läs mer på nyadagbladet.se

Regeringen ställer sig bakom EU:s massövervakningsdirektiv

Alla skulle vara skyldiga till brott – tills motsatsen bevisas. Syftet? Motverka barnporr och grooming”, skriver den granskande journalisten Emanuel Karlsten.

Världen är ett riktigt läskigt ställe att vara i, där är det mesta fullt av fel. Räkna felen? Det går inte. Men Gud vet att världen är ett smutsigt ställe och därför har han sagt att himmel och jord skall brinna, men så få förstår det! WAKE UP PEOPLE! ENDTIME!

Gå ut ur den världsliga kyrkan!

Galaterbrevet 1:11-12 Jag vill göra klart för er, bröder, att evangeliet som jag har predikat inte kommer från människor. 12 Jag har inte fått det eller lärt mig det av någon människa, utan genom en uppenbarelse från Jesus Kristus. —- 1 Kor 11:14 Och inte undra på det, Satan själv förklär sig till en ljusets ängel. 15 Då är det inte underligt om även hans tjänare förklär sig till rättfärdighetens tjänare. Men de ska få det slut som deras gärningar förtjänar.

Maria: -Man kan tänka på hur fel det är idag med alla falska s k predikanter och församlingar och hur man förvränger Guds ord på alla omöjliga vis. Vi måste få visa människor rätt, vare sig de är ofrälsta eller inte, så behöver de GUD/Jesus som Frälsaren, det gäller kommande EVIGHET, för alla.