Skynda till Jesus! / Nåd och Evigt liv finns hos Jesus. ALLA kan få lära känna JESUS

 

Bild Maria

Bild Maria

 

Det ligger en väg öppen till Gud och hans vänskap- korsets väg.   Den vägen har varit öppen i ca 2000 år, sedan Jesus dog på korset för våra synder, alla människors synder. Skulle man kunna räkna efter vilka som verkligen följer Jesus så skulle man inte finna så många som man trodde då man började räkna… för människor följer ju andra i stället för den ende sanna människan någonsin-  JESUS KRISTUS, som dog och uppstod för människorna.

Gud är helig och kan inte beblanda sig med synd-   Alla människor har syndat och syndens lön är döden  (Rom6:23). Ja så säger Guds Ord.

Genom att tro på vad Jesus har gjort (dött på korset) för oss, blir vi hans vänner istället för hans fiender och ovänner- och bortstötta från honom. Genom att i tro ta emot Guds Son kan vi få Nåd och frid. Vet man det? Jag pratade med en ateist idag och det var “ord och inga visor”,  d v s Gud finns inte enligt den personen och inte Jesus heller. Jag hoppas på personens uppvaknande.

Alla människor är i grunden likadana som den Adam som fanns en gång: beredda till uppror–  mot Gud, och vi döms för synder som vi begått. Eftersom vi är syndare är det inte rättvisa vi behöver utan NÅD!

NÅD och EVIGT LIV finns att få hos Jesus Kristus!  Skynda skynda till JESUS!

Bild  Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.