Världskriser- — Jag litar på Gud och bibeln är sann

 

Truth

Medan världen är i kris………..

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/10/01/fukushima-could-be-15000-times-worse-than-hiroshima-with-removal-of-fuel-rods/

http://endtimeinfo.com/category/news/economy/

http://endtimeinfo.com/category/news/world-in-turmoil/

http://endtimeinfo.com/category/news/world-government/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/10/01/large-fireball-seen-acoss-six-midwestern-states/

****
Medan världen går vidare i sina stora och svåra kriser och svåra plågor som tycks vara oändliga och mer olösbara för varje dag, se vad som sker i USA t ex. – så får vi troende kristna se på Jesus och hämta all vår kraft från honom och evangelium och lita på Gud i allt. Det ser inte bra ut i världen och det har jag inte räknat med heller, vi är ju i de tider som bibeln berättar så klart om. Jag fick frågan igår: Tror du att allt som står i bibeln om världens undergång och allt annat, är det sanningar? – är det sant? Mitt svar blev: Ja jag tror på Guds Ord. Jag litar på Gud och undergången kommer, och för den troende betyder det i slutänden att få komma till ett evigt liv med Jesus. I världen litar man inte på Gud utan på sig själva och regeringar som är på fallrepet- GUD ÄR EVIG- han vet allt och till honom borde man ha vänt sig……..
*

“Befall din väg åt HERREN och förtrösta på honom.” Ps 37: 5.
Ordet “förtröstan” är trons kärnord. Det är ett gammaltestamentligt ord, givet, på trons tidiga och outvecklade stadium. Ordet “tro” uttrycker en viljeakt, “försanthållande” är ordet för en sinnets eller förnuftets yttring, medan “förtröstan” är hjärtats språk. De två förstnämnda hänsyfta på en sanning man tror på, något man hoppas och väntar. Men förtröstan innebär mer än detta. Den ser och känner och stöder sig på en person, på kärlekens stora, sann och levande hjärta. Låt oss då förtrösta på Honom, trots alla dröjsmål, svårigheter och avslag och trots allt som synes, även om vi ej förstå vägen och ej veta utgången. “Förtrösta” likväl på Honom, han skall göra det. Vägen skall öppnas och det rätta resultatet uppnås. Slutet skall bliva frid, då molnet försvinner, och den eviga dagens ljus bryter fram.

“Gud göre med mig vad Han vill, jag vill helt stilla vara. Hans maning må jag lyssna till i medgång, motgång och fara. Hur Han mig för, vad än Han gör, är allting gott, ej skada rör den i Hans händer vilar”

Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman

 

/Maria

Har du tro?

new0209

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.