Vittnesbörd /Min frälsning. Tack Gud

Bilden är från Maine i USA, en församling med rätta glöden…

Jag förstod inte vad som egentligen skulle hända då jag blev frälst. 

 Du kanske inte vet om att jag blev frälst genom ett telefonsamtal 1989. Det var märkligt och underbart på alla vis, men fortsättningen blev svår. Mitt vittnesbörd fanns här på en länk till Jesussajten men den finns inte kvar……skall försöka få fram det på ett annat vis.

Man kan tro att då man tar emot Jesus så blir allt superbra MED EN GÅNG. Nej så var det inte för mig. Istället blev det en lååång vandring, med många bekymmer. Varför bekymmer?  Jag tror att Gud ville frälsa mig i rätt tidpunkt, för jag blev ju troende precis då helvetet brakade löst omkring mig o min familj. Ja så var det.

Varför tar jag upp detta? kanske du undrar…Jo jag gör det för att du kanske har hört en hel del olika s k fräslningshistorier. Och detta är ju min personliga upplevelse, och vad jag egentligen vill säga är att jag kunde gett upp min tro säkerligen tusentals gånger, men Gud var såå god emot mig och manade mig hela tiden att fortsätta, trots djävulska påhopp och händelser.

Det tog tid innan jag kunde lämna över allt i HANS HÄNDER och OMSORG! Ja det tog tid, en smärtsam tid. Men spännande!

Jag skulle aldrig någonsin kunna lämna min tro, då vore inte livet värt att leva. I Jesus Kristus har jag livet och allt som är värt att leva för: JESUS.

Så jag vill uppmana dig att följa Jesus och aldrig mer tillbaka gå! Har du frågor eller kommentarer så skriv dem, jag vill svara dig ur mitt hjärta. LIVET, det är JESUS.  Kram  f   Maria

18 thoughts on “Vittnesbörd /Min frälsning. Tack Gud

 1. Ja, det finns bara en Frälsare och det är Jesus!

  Underbart att få uppleva det!
  Vi tillhör Honom.

  Tack Tony, för kommentaren!

 2. Hej Tony, ja vi har sanningen, och vi släpper inte taget, aldrig.
  Vi har fått Guds nåd att bli frälsta och seende o hörande, så vi vet vem vi tillhör; vår älskade Jesus, det finns inget annat eller annan som vi kan lita på.
  Hälsn Maria
  Gud välsigne dig.

 3. Filipperbrevet 3:16 Dock, låt oss hålla fast vid det som vi har nått fram till.
  .
  Vi släpper aldrig taget, hur tufft den är så släpper vi aldrig taget om den hand som en gång har sträckts ut till oss.
  Jesus hand!!

 4. Du har rätt. Människor älskar mörker, då kan de gömma sig o sina hemska gärningar!
  Utan Guds ledning kommer vi ingenstans och kommer inte in i hans vilja.
  /Maria

 5. Regeringen ska släcka ned under Earth hour 27/3.
  Ja, vad hoppfullt att släcka ned offentliga byggnader!

  Vilka sjukliga ritualer.
  De talar sitt tydliga språk.

  mörker är hoppfullt?
  “mörker väntar dem som älskar mörkret”.

  Vad vad det Petrus sa?
  “Människor utan Guds ledning är som källor utan vatten som stormbyar….”

 6. Det är inte klokt, vi kanske ska fira mohammed här i Sverige då?
  Aldrig.
  Mankind at the turning point—det låter det du…
  Skrämmande
  /Maria

 7. Earth day brukar vara den 20/3 eller 22/3.
  FN firar dagen på march equinoxdagen (20/3)

  20/3 är också mohammeds födelsedag.
  Den dag Irak invasionen började 2003.

  Kolla numerologin i datumet:
  3/20 2003!

  ungefär som:
  9/11 1991!

 8. “The world has cancer, and the cancer is man.” A. Gregg, Mankind at the Turning Point

  Earth Day, är tydligen en skrift av Paul Ehrlich (1970)

 9. Mörkläggning ja. Det finns mycket ockult som florerar nu, men människor begriper det inte, men de får väl se hur kul det blir. Gud är inte glad. BE. /Maria

 10. Mörkläggning för att rädda planeten…

  Earth hour (27/3) är dagen innan Summer Solstice/vårdagjämningen (Ett ockult datum, eller hur?)

  Earth day var befolkningsforskaren Paul Ehrlichs idé.
  “Earth has cancer, that cancer is man”.

  “Människan är ond och hotar naturen…”
  just det.

  Det ska vi tro. /HEJ Janne. Ja människan är ond i mycket men också otroligt dum, som inte tar till sig Guds varningar sedan urminnes tider. Man blir så ledsen…BE! /Maria

 11. Hej Janne Ja i Florida och USA fövrigt var det faktiskt härligt, det var härliga människor vi mötte, med en sann tro på evangelium och på en stor Gud och att Jesus lever, undra på att jag vill tillbaka till släkten och vännerna.

  Ja det mörknar och det har mörknat betydligt det senaste året. Vi är på väg mot en undergång i Sverige. Hörde idag på ring P1 en man som ville tala om varför man mörklägger saker o ting i Sverige och varför inte media säger sanningen, denne man blev inte populär o samtalet avslutades.

  Vi är en hårsmån från fallet, det vet vi, och desto viktigare att vi får upp ögonen för frälsning/väckelse. Självupptagna Sverige kommer att få bita i gräset med tårar stora som gigantiska snöbollar.
  Varför är inte människor vakna och gråter o söker Gud? jaja, vi vet sanningen och det du säger är så rätt. Tack för dina ord. Det är gott med vänner, dessutom kloka sådana…
  Kram f Maria

 12. Jag tittade lite på dina gamla sidor av en händelse, igår!
  Bilder från Florida 2009 och glada färger. Blev lite nostalgisk.

  Det mörknar så fort.
  Det känner vi ju tydligt.

  Jag förstår din tidslinje för Jesus återkomst.
  Vi har ju snart bränt alla sociala räddningsplankor och rusar mot nedgången.

  Såg i SvD ledarsidorna igår att man vill tala om kristendomen under ämnet historia i skolan.

  Vad de misstar sig!
  Det finns ingen social rättvisa och neutral kunskap om Gud tar sin handfrån oss.

  Vi ramlar i ett hål, snabbt. Det finns ingen tro som bromsar fallet.

  Kolla på vad som hände i Nazityskland, USSR och nu i USA, Venezuela och Sverige.

  Dostojevski sa att utan Gud finns ingen lag.
  Just så.

  Tack för din sida Maria!!
  Gud välsigne dig!

 13. Hej Andreas, jag förstår din fråga, för det kan man ju undra hur detta kunde gå till, jag undrade själv vad det var som pågick. Har du inte läst hela vittnesbördet så gå till denna kategori: Vittnesbörd och du hittar det där,……
  Jodå Guds Ande kan gå igenom både datorer och telefoner,tv-apparater och mer.. jag har många bevis på det, men människor har svårt att tro sådana saker.
  Denna människan som ringde mig hade bett att jag skulle bli frälst, och jag blev det…..efter 3 min samtal visste jag att jag måste ta emot Gud,,,jodå så var det, jag minns det som hade det varit igår.
  Det är underbart och härligt, men det var en svår tid, för satan gillade inte detta alls.
  Läs om det här på sidan.
  Hälsn Maria

 14. Hur sjutton kan man bli frälst genom ett telefonsamtal? Inte kan väl Guds Ande gå genom en telefonlinje?

 15. Hej Karin, det var meningen då att jag skrev det..jag har tänkt på dig i flera dagar och undrar hur allt är…det är såhär Karin att livet kan vara pest, men JESUS och närheten o relationen med honom får allt att läka
  Jag har gått igenom så mycket elände i livet, men Jesus hjälpte han frälste mig o han går med hela tiden, varje sekund, släpp inte taget!
  Mail kommer
  KRAMISAR Maria

 16. Hej Maria!
  Vilket fint vittnesbörd och precis vad jag behövde höra ikväll. Känner mig så förtvivlad för jag faller hela tiden tillbaka i synd och vet inte hur jag ska nå Jesus. Men du har så rätt, man ska inte ge upp utan fortsätta att tro även när det går tungt och Jesus inte känns närvarande.
  Gud välsigne dig
  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.