Bibelord / 1 Tim Sanningen i Gud

Vi måste känna till sanningen för att förstå den. Om jag inte kände till Jesus skulle jag inte förstå hans sanningar. Då skulle jag famla i mörkret och gå fel vägar. Då skulle mitt hjärta vara så tomt ….

Vi måste hålla fast vid tron att Jesus frälser, för det är ju precis det han gör. Vi ska också hålla oss borta från dem som vill tolka bibeln så att det bara gagnar deras egna syften. För att hålla oss i andlig form måste vi  vara bibeltrogna kristna och inte slarva med läsning och bön.

I detta får vi den karaktär som Gud vill, och han vill att vi ska söka honom före egen framgång.

Det finns många falska lärare och en sådan drivs av längtan efter ära och berömelse och prestige. Men en sant troende ska kännetecknas av  kärlek, sanning  och tro. Den som har en ärlig målsättning i sitt liv för Kristus får se bestående resultat genom att Guds ord sprids över världen….Guds kärlek sprids och tas emot, då vi är ärliga och sanna i våra hjärtan.

*Äran tillhör Gud nu och i evighet. Han är evighetens kung, den osynlige, som aldrig dör. Han är den ende Guden! Amen.* /

1 Tim 1:17  Läs Timotheusbreven

3 thoughts on “Bibelord / 1 Tim Sanningen i Gud

  1. Hej Reine Jag har tittat på din hemsida som hastigast, tack för länken, du har mycket där man kan läsa, jag återkommer senare. Att älska Gud av hela sitt hjärta, ja det är ju hans maning till oss, det viktigaste vi kan få göra.
    Hälsn Maria

  2. På min hemsida finns “Paradiset på jorden såsom i himmelen” att läsa eller ladda hem. Det är en bokstavsenlig absolut sanning skriven av mig Gud och Herren Jesus. Den är väldigt lärorik informativ och fantastisk. Den ersätter alla andra religiösa urkunder i den här världen. Jag har jobbat på den i femton år ca. Den kan bokstavligen få paradisets port att öppna sig inom er om ni tar emot den av hela erat hjärta.

    http://hem.bredband.net/reinstro/

    Mvh

    Reine Strömvall son av David

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.