Vittnesbörd / Frälsning

 

Hej på er alla.

 Detta inlägg blir ett vittnesbörd/Tacksägelseämne.

Det finns många som jag talat med angående frälsning och Guds stora kärlek och vad Gud vill för människorna. Ikväll blev jag så glad att få ett mail från en person som jag talade med för ett längre tag sedan.

Denne person säger att Gud nått den med frälsningens budskap och att frälsningen är ett faktum och Jesu gemenskap och härlighet faktisk finns.

Denne person hade lite svårt att tro att Gud ville så väl. Men nu är det ett faktum sedan en tid tillbaka och jag fick veta detta ikväll.

Det gör mig så oerhört gott, ja jag är så glad att veta att personen ifråga verkligen gjort sig möda att vilja lära känna Jesus och vad TRO är.

Du som läser kan direkt se att det är klart att det hänt något, eftersom det handlar om att ta emot Jesus och bli en kristen. Jag säger bara: TACK GODE GUD! EN TILL som är RÄDDAD för EVIGHETEN!

Tack för din godhet och nåd, Gud, och tack för att du tar emot människor i din stora familj. Personen det handlar om har också blivit helad. Jag lägger in en video här som jag tycker passar så bra i sammanhanget:

http://www.youtube.com/watch?v=Jo7XerSkdF0   Frälsning

Och här kommer:

http://www.youtube.com/watch?v=lW0QJfcmqYQ&feature=related      Be lifted High

http://www.youtube.com/watch?v=TdqfAkHCZnA&feature=related     Great is the Lord

*Min framtid är en hemlighet Men lagd i goda händer. Ej torde allt bli salighet i jordens främlingsländer. Men trygg jag är och viss därpå Att Herren önskar med mig gå. Nu ser jag trygg min framtid an Med Gud som hjälpa vill och kan.* /ff okänd

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.