Livskraft /Följ Jesus

 

Tänkte säga såhär:

Vi kan välja vad vi vill äta, till skilnad från den hungrige. Vi kan välja varje dag vad vi vill göra och inte göra. Vi kan välja om vi vill duscha tre gånger om dagen eller låta bli. Tänk då på vad många val vi har och hur många möjligheter vi har att göra som vi vill. Alla människor har inte de valen, de måste gå hungriga och törstiga och smutsiga. De primära valen i deras liv är borttagna av brist på de nödvändiga tillgångarna som förenklar livet. Vi kan alltså göra nästan allt vad vi vill, men det kan inte alla. Vad ska jag komma till nu då?JO: ALLA har ETT LIKADANT VAL, oberoende av vilka de är eller hur de har det: FRÄLSNING!

 För Gud beror det inte på om du är sjuk, hungrig, blind, döv, stum, rik, fattig, smutsig, korrumperad, lurad, elak,…och mycket mer. ALLA kan bli frälsta och han längtar efter att just ALLA skall komma till honom.

Han säger inte: Å vad du ser eländig ut, du får ingen frälsning; eller: Nej vet du vad, tror du verkligen att du duger? …..Nej, Gud är god, Gud är allsmäktig, Gud är kärlek, Gud gav oss sin SON för att frälsa världen. Kan du tänka dig hur lång tid som gått sedan Jesus kom till jorden för att ställa allt i ordning med frälsningens gåva? Och då kommer jag till att Gud inte tränger sig på oss eller tvingar oss,

 Nej, han kommer för att knacka på vårt hjärta och inbjuda oss till gemenskap. Men så många vill inte ha honom, för de är för rika, de har för mycket att göra, de tror på humanismen, de tror på Darwin, de tror på häxor, de tror på New Age….

Å vad de tror! Men inte på Gud. Vilka misstag de gör…. Det senaste inlägget här på sidan var ett vittnesbörd/Tacksägelseämne över en människas frälsning, och jag är oerhört glad över det…och Gladast är GUD.

Halleluja vilken stor Gud vi har! Han säger ju: * Jag vet väl, vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och icke ofärdens, till att giva er en FRAMTID OCH ETT HOPP.” /Jeremia 29:11/ Här säger Herren att han vill ge oss ALLA en framtid och ett hopp. Alla måste betyda Alla, eller hur? Annars kunde ha ju sagt annorlunda, att bara ett fåtal skulle få det. ….

Hur vår framtid kommer att se ut, det vet bara Gud och han vill kalla in oss i framtiden. Att arbeta för den och vänta den. Är inte det ljuvligt? Han har ju en plan för oss alla. Är du inte nyfiken på den? Det är jag, och jag väntar mig under och stora mirakel. Kram f Maria

Jag önskar och hoppas och tror att fler och fler ska följa JESUS.

Gud välsigne dig.anihearts11.gif

 

 

4 thoughts on “Livskraft /Följ Jesus

  1. Hej Andreas. Ja ALLA har möjlighet att få komma till Jesus och frälsningen men alla tar inte den möjligheten, för alla vet inte heller att han finns, där måste den troende lägga på ett kol för att vittna om Jesus.
    Alla människor har fått ett utseende och ingen människa är ful anser jag. Alla har skönhet och alla är älskade, det finns inga fula människor. Jag är ingenting i mig själv, men jag är Guds barn och han älskar mig, och det bär mig genom allt, både glädje och sorg. Jesus är allt.Hälsn Maria

  2. Jo, budskapet var väl bra som vanligt, att alla oavsett förutsättningar har en chans att komma till himlen om jag förstått det rätt.

    Du glömde en sak i listan du räknade upp om sjuk, hungrig, blind, döv och allt det där, nämligen ful (som jag), du ska veta att man blir retad för sånt här i världen. Bara för att du är en grekisk gud vad det gäller skönhet så kanske inte alla ser ut så. Nu undrar jag vad hon tänker, he he.

  3. Hej Andreas. Visst är hjärtana fina! Det är inte svårt att lägga in bilder…man lär sig.. Vad tyckte du om budskapet då?
    Hälsn Maria

  4. He he, jag tycker om de där blinkande hjärtana längst ned i texten. Hur får du till allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.