Vilken är den sanna Jesu Kristi kyrkan/hans församing? Vad säger Gud? Video D W

 

Foto Maria

Foto Maria

Vilken är den sanna Jesu Kristi kyrka? – av David Wilkerson
http://www.youtube.com/watch?v=N0UyTS22gpU&feature=share&list=PLA04F9ED4FAAF64EF

Jesus talade om vad som gäller- att predika de goda nyheterna om honom så att människor kan få förlåtelse för sin synd.
Några bibelverser:
Joh evangelium 20:19-23
Omvänt gäller att de som offentligt tar avstånd från Jesus inte kan få förlåtelse, och troende har mandat att låta dem veta detta!
Se video.

/Maria

*

Jesus spoke about the rules-to preach the good news of him so that people can be forgiven of their sin.
Some Bible verses:
Gospel Jn 20:19-23
Conversely, those who publicly renounce Jesus can not be forgiven, and believers have a mandate to let them know this!
Watch video.

 

Gospel/Bild Maria

 

 

8 thoughts on “Vilken är den sanna Jesu Kristi kyrkan/hans församing? Vad säger Gud? Video D W

 1. Hej Mikael Ja D Wilkerson var en karismatisk person (rätta karismatiska glöden för Herren, läs f ö på bibelfokus.se om karismatiker) Han stod upp för sanningen och tänk om fler kunde göra det.
  Det sökarvänliga budskapet finns överallt i dag och det är få människor som vågar vara ensamma utan församling. Ja de äldste avsätts för de har mycket kunskap o de behövs inte i ekumeniska sammanhang. man åker ut, pronto, fort, för man är inte önskvärd om man ifrågasätter, det har jag själv råkat ut för, men det var bra för sanningar kom i dagen.
  /Hälsn Maria Tack för din kommentar!

 2. Hej! David Wilkerson var en av få som stod upp för sanningen. På den plats där jag bor har det sökarvänliga budskapet totalt förlamat kyrkorna. Äldste avsätts i församlingarna och de som står upp för sanningen manövreras ut omedelbart.

 3. Hej Marie det var så bra att du gick ur för du mådde ju inte väl där och D Wilkersons video är mycket bra på att ta fram de saker man ska akta sig för ..videon kan man se igen! Ja ensam med Jesus är det bästa, utan press och stress. Relation och glädje och kunskap från Herren och hans Ord.
  Gud välsigne dig.
  Kram
  Maria

 4. Hej! Jag har inte ångrat att jag gick ur kyrkan…Längtan tillbaka till frikyrkan har jag inte heller…det var en av de bästa val jag någonsin gjort…

 5. Hej Stefan! Javisst är den bra, fint att du tyckte så, det finns så många upplysningar om hur Gud vill att det ska vara i hans församling, men så få vill lyssna.
  Människor gör inte som Gud vill./Maria

 6. Hej och välkommen hit! Visst säger videon mycket om hur det borde vara i Guds församling . Om din kyrka inte andas av Jesus och att Jesus inte står i första rummet så gå ur, man kan klara sig utan en kyrka, det har jag gjort i många år, Gud kastade ut oss därifrån, vilket var rätt.
  Gå till Gud i bön så får du svar!

  ‘Kom till mig’ säger Jesus!(Det finns en kategori här på sidan som handlar om det)https://gospel.jesuslever.eu/category/kom-till-mig/

  Han säger inte att vi ska gå till världens kyrkor och vara vilse och ledsna. Han vill ha hela uppmärksamheten från oss. Här finns många artiklar du borde se på sidan om allt möjligt gällande Guds ord. Välkommen tillbaka hit.
  /Maria

 7. Tack för denna video. Jag känner mig vilsen i kyrkan som jag tillhört i nästan 18 år. Så ät det nog nästan överallt idag. Jag vill inte klaga – bara informera om att här finns en som törstar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.