Varje dag är ett mirakel. /Joh 21:25/ Lär känna Mästaren

 

Ros Maria

Gud hör bön

Varje dag är ett mirakel och varje dag kan det ske mirakel och under i människors liv, men så få vet om det.  Jesus gjorde många mirakel och under och han gör det ännu. I bibeln kan vi läsa om detta och varje människa borde läsa om det. Varje dag är också frälsningens dag då människor kan få säga ett JA till Jesus Kristus! Att få säga att man tror på honom och vill följa honom. Vet du vad som skett då? Jo, ett mirakel!

Det står som sagt mycket om mirakel i bibeln och på ett ställe skriver Johannes att om han skulle skriva upp alla mirakel som Jesus gjorde så skulle det bli så många böcker att de inte skulle rymmas i världen, se text:

Joh 21:25 Jesus gjorde också mycket annat. Om varje händelse skulle skrivas ner, tror jag att inte ens hela världen kunde rymma de böcker som då skulle skrivas.

Varje dag är en speciell dag och varje dag får en troende sjunga sitt lov till Herren och veta att den är buren och älskad!  Varje dag är en speciell dag då ett mirakel kan ske.

Varje dag får vi som tror veta att Herren är nära oss och vi vet i våra hjärtan vem han är och vad han kan. Gud har allting i sin hand även om dagen kan vara svår. Han bär ju oss!

Varje dag får vi lita på Herren och varje dag får vi ett visst mått av nåd och barmhärtighet.

I Filipperbrevet 3 kan du läsa om Glädjen i Herren.

Paulus skriver  där (omkring år 61 från fängelset i Rom)  att han ALDRIG kan tröttna på att ge sina efterföljare den uppmaningen om att vara glada i Herren. Vi kan också få vara GLADA i Herren varje dag! Är DU glad i Herren?

Låt oss dela Paulus längtan i Fil kap 3:8-10 och lära känna Jesus mer och mer. Det är hemligheten bakom ett liv i GLÄDJE. Även sorg kan kanta vår väg men Herren Jesus är med i det också!

Varje dag som vi får tjäna Herren är ett mirakel.

Varje dag är ju ett mirakel och vi får glädjas i vår tro och vänta på Herren Jesu återkomst.

name-graphics-maria-545505

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.