Vargen i fårahuset. Video.. om Carl B och en ny världsordning m m

 

Foto Maria

 

http://youtu.be/4TKY5RFvM2U

Det har efter den svenske utrikesministern Carl Bildts besök inför helgens NATO-toppmöte i Newport Wales blivit lite klarare vad ett svenskt NATO-medlemskap faktiskt skulle innebära för världen.

Det främsta skälet till varför det vore en fantastiskt dålig idé att Sverige formaliserar sitt mångåriga samarbete med NATO genom öppet medlemskap är inte för att Sverige då riskerar att dras in i krig – utan för att Sverige kommer dra NATO in i krig.

Så skulle det i alla fall bli så länge Sverige har ett statsråd vid namn Carl Bildt.

Incidenten som bekräftade eländet var när Tjeckiens president öppet i frågasatte CIA-agenten Carl Bildts lögner om att Ryssland skulle ha invaderat Ukraina (videon ovan).

http://youtu.be/jE36Ud3llgk

I denna   video ser du Carl Bildt säga att man arbetar för en ny världsordning under 1990-talet och framåt och att det i högsta grad är aktuellt NU. Och nedan får du mer information om vem C Bildt är m m.

Hoppet om världsfred står i dag alltså till att väljare i Sverige den 14:e september placerar en 47:a i ändalykten på Bildt och hela Alliansregeringen, liksom att redan existerande medlemmar i NATO inser vad Tjeckiens president redan verkar ha förstått: faran med att ha en dokumenterad sociopat och CIA-agent som ny motpart vid NATO:s förhandlingar om krig och fred.

Det är uppenbart och kan inte upprepas ofta nog: en röst på vilket som helst av Allianspartierna M, FP, KD eller C är en röst på att Europas Svarte Petter kommer att ges fortsatta möjligheter att med utrikesministerposten som plattform försöka dra Sverige och världen in i krig. Hämtat från:  http://blueshift.nu/europas-svarte-petter/

Nimrod och Tower of Babel 

Politik= inget för mig, men måste ändå visa på de saker som sker!

 

Läs även detta av Jan-Ola G:

Carl Bildt – Vargen i Fårhuset

9.10.2006
Skriven av Jan-Ola Gustafsson här:

http://www.eaec-se.org/articles/Gustavsson/carl_Bildt_vargen_i_farhuset.htm

Ur innehållet:

När man ska komma långt inom affärsvärlden eller politiken så måste man antingen vara slug (listig, förslagen) eller intelligent. Carl Bildt är bådadera och har därför en långt mäktigare roll i det internationella maktspelet än de flesta har en aning om. Han är medlem i både Bilderberggruppen (i årets möte deltog både han och Fredrik Reinfeldt!) ochTrilaterala kommissionen. Denna senare är enligt sin egen presentation en del av den globala makteliten vars mål är att skapa en global centralregering. I Trilaterala kommissionen ingår från Skandinavien bl a Urban Ahlin (s), Erik Belfrage(även medlem i exekutivkommitten), Carl Bildt, Björn Svedberg och Marcus Wallenberg – alla med MYCKET stort inflytande inom sina respektive områden och i likhet med alla som styr de statister som figurerar i det politiska rampljuset så gör dom inte mycket väsen av sig i media vilket innebär att s k vanliga människor inte någonsin fattar vad som egentligen pågår inom vare sig politik eller ekonomi.

Intressant nog så kunde en del tidningar fredagen den 6 oktober referera ett sensationellt meddelande i Jyllands-Postens nätupplaga torsdagskvällen den 5 oktober
innebärande att Carl Bildt skulle bli utrikesminister i den nya regeringen. JP stödde sig på ”en källa nära Carl Bildt. Jyllands-Posten ingår i samma tidningskoncern som den danska tidningen Politiken, vars chefredaktör Töger Seidenfaden liksom Bildt är medlem i Trilaterala kommissionen. Seidenfaden har för övrigt haft en del fingrar i smeten i samband med JP:s publiceringar av de s k Muhammedkarikatyrerna.  /LÄS hela artikeln i länken ovan!

*

name-graphics-maria-545505

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.