Klart för USA-koalition mot IS – och ny Natostyrka i Östeuropa. /Jag tror det kallas för krig….

The-world-300x49

Klart för USA-koalition mot IS
– och ny Natostyrka i Östeuropa
*

Natos ledare beslutade på fredagen att inrätta en spjutspetsstyrka som ska skydda alliansens östliga länder mot Ryssland. Vid sidan om Natos formella förhandlingar fick USA med sig åtta andra länder i en koalition mot Islamiska staten (IS).

Newport, Wales. Natos toppmöte här i Wales präglas av en rad beslut, både inom och utom alliansen. Som väntat enas de 28 allierade om att inrätta en ”Readiness Action Plan”. Det viktigaste i planen är en ”spjutspetsstyrka” som ska kunna rycka ut snabbt när medlemsländer hotas av undergrävande verksamhet eller angrepp. Dessutom blir cyber-försvar mot IT-angrepp nu en del av Natos kollektiva försvar.
*

Här nedan i länken kan du läsa artiklar som handlar om förhandlingar och s k ”försvar”. Det är märkligt att man inte talar om att det är ett tredje världskrig på gång! WW3 har börjat! Och det är inte jag som hittat på det utan det är ett faktum sedan mycket länge. Kan man sin historia och känner till de fula fiskarna som sätter igång de saker som nu sker?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nato-artiklar_3879746.svd?sidan=10

*
Gud kan tillåta krig, Gud kan också förhindra krig, han kan göra allt han vill och mer. HAN är GUD inte de som åker land och rike kring och bestämmer över folken. Det finns bara en Gud …och många krig…som inte han startat!!

*

Han skall döma mellan hednafolken och skipa rätt åt många folk. Då skall de smida sina svärd till plogbillar och sina spjut till vingårdsknivar. Folken skall inte mer lyfta svärd mot varandra och inte mer träna sig för krig. (Vi vet att Gud en dag kommer att utplåna all synd och därmed alla konflikter som kan leda till krig, men det finns ingen anledning att dröja till dess med att lyda honom. Vi ska vandra i hans ljus, idag, en evig belöning väntar, men att följa Gud medför mycket gott redan här i livet.)
Och när ni får höra om krig och uppror, så bli inte förskräckta. Ty sådant måste först hända, men det betyder inte att slutet kommer omedelbart.”
Jesus-is-Lord8
usa2  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.