Vändzon. Lämna det gamla, gå in i det nya med Jesus. Få ett nytt liv.

 

 

Vändzon

 

Phil 4:13I can do all things through Christ which strengtheneth me.

*

DET INTE MÄNNISKOR KAN/ DET KAN JESUS!

*

Filipperbrevet 4:13  Allt förmår jag i honom som ger mig kraft. 

Bibelordet du ser är SANT! Bibelordet ljuger inte! Bibelordet är ord från Gud. Bibelordet skall du ha med dig. Bibelordet är en styrka för dig närhelst du behöver det!

Tror du att jag vet det? ja jag vet, för jag har med mig hans ord dag och natt och det borde du också ha. För dig som inte är frälst känns det kanske inte klokt att vara på denna sida nu, men du förstår, här berättar jag om JESUS och räddningen.  Läs vidare och möt Jesus här. Har du frågor kan du maila mig, adressen finns i Gästboken.  Välkommen.  Gör upp med det gamla och gå in i det nya med Jesus.

name-graphics-maria-545505

 

Foto IL

Foto IL

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.