CHIP. Forskningens mörka baksida .. Gud säger….

 

cartoon bibel

Världen kan vara som ett paradis för den som inte vet bättre, och världen kan vara som ett helvete att vara på för de som råkar illa ut. Världen är ingen bra plats, där finns många otäckheter och därför att det är så vill jag påminna om något som kallas för CHIP.  De  säges skall förenkla vardagen och göra livet lättare, t ex att forska fram så att människor kan höra med chip i örat eller med tankeförmåga förflytta sig eller öppna dörrar eller,  eller,,,, har du läst om det?

I länken nedan kan du läsa om att världen med sina chip-inplantat är livsfarlig.

http://zanning.wordpress.com/2010/02/01/forskningens-morka-baksida/

*
När du läst på i den länken kan du fortsätta att bekanta dig med de hemska berättelserna om forskningens mörka baksida. Hur mycket ger man till forskning varje år? vet vi vad de forskar om?  LÄS VIDARE:  Artikeln i sin helhet:

http://zanning.wordpress.com/2010/02/14/brottslingarna-skriver-om-sig-sjalva/

*

Stockholm Brain Institute – Ett interdisciplinärt projekt

Genom att integrera världsledande expertis inom kognition, beräkningsmodeller och neuroforskning skall Stockholm Brain Institute (SBI) få ökad förståelse av hjärnan. Främst läggs fokus på hjärnans interaktion av aktivitet, känsla och minne. Det ska bland annat leda till större förståelse av mekanismerna bakom, och i längden bättre prevention och behandling av, sjukdomar som ADHD, demens och schizofreni. För att kunna forska på hjärnan och alla dess fem sinnen (syn, hörsel, smak, lukt, känsel) PLUS känslan och minnet MÅSTE forskarna göra det på människor som lever i vardagen. Det går INTE att göra det på människor som ligger i en fMRI-kamera. Och eftersom hjärnimplantaten ännu inte är felfria utsätts dessa människor för en näst intill outhärdlig smärta som de måste leva med dygnets alla timmar. Många klarar inte av den press försöken medför och där till slut försöken faktiskt leder till deras död, eller de själva sett det som den enda sista hemska utvägen, nämligen att begå självmord.

*

Läs i länkarna!

 

*

Gud säger i sitt ord att människan är skapelsens krona och jag tror inte att alla vet det. Gud säger att den som är frälst och tror den har ett evigt liv. Gud säger att vi ska stå fasta i tron.

Hur ska de människor som inte tror kunna veta hur hemsk världen är om inte VI TROENDE berättar om Jesus och frälsningen och om det eviga livet och om härjningarna i världen?

Stå därför fasta i Herren, mina älskade och efterlängtade bröder, min glädje och min krona, ni mina älskade.
Rom 8:28 Vi vet att för dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa, för dem som är kallade efter hans beslut. 29 Ty dem som han i förväg har känt som sina har han också förutbestämt till att formas efter hans Sons bild, för att Sonen skulle vara den förstfödde bland många bröder. 30 Och dem som han har förutbestämt har han också kallat. Och dem som han har kallat har han också förklarat rättfärdiga. Och dem som han har förklarat rättfärdiga har han också förhärligat.

Ett levande hopp

1 Petr 1

3 Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Fader. I sin stora barmhärtighet har han genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda fött oss på nytt till ett levande hopp, 4 till ett arv som aldrig kan förstöras, fläckas eller vissna och som är förvarat åt er i himlen. 5 Med Guds makt blir ni genom tron bevarade till den frälsning som finns beredd och skall uppenbaras i den sista tiden.

*
ALLA behöver en tro på JESUS KRISTUS!  det var därför som Jesus dog och uppstod…
name-graphics-maria-545505

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.