Vardagen/ Ljus i tunneln ! Han är min

 

*

Perfekta vardagsliv? Finns sådana? Nej det tror jag inte. Däremot vet jag att människor har olika plågor och problem. Verserna nedan berättar om att söka hjälp, men så få finner den rätta hjälpen eller blir lyssnade på, eller sedda. Den som alltid ser och hör, det är Jesus. Bön bön bön…och bönesvar. Mitt liv består av Jesus först och främst och han hjälper i allt. Han är inte den sista hjälpen utan den första! Han är mitt “ljus” i tunneln. /Maria

Har du ej ord? Ack, tänk ändå,
Hur många ord du kostar på,
När du till mänskor bär din nöd.
Då har du ord i överflöd.

Så många ord, så ringa lön!
Tag hälften blott till Gud i bön,
Och du skall oftare få skäl
Att sjunga: Gud gör allting väl./Okänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.