Den globala byn/ NWO/- lär känna Jesus!

 

Allt ser bra ut, eller vad säger du?  Äta och dricka och vara glad, är det det man vill ha? Det håller inte så länge till:
http://endtimeinfo.com/2012/08/prepare-for-what-is-coming-there-is-a-very-present-danger-that-is-facing-every-american/
I USA och alla andra länder kommer en ny värdsordning (NWO).  Det kommer andra tider, det är bäst att förbereda sig, och det bästa sättet är att vara med Gud.

Så jag skriver: *Mera av Jesus! O, må jag Hava min lust uti hans lag, Höra hans röst för varje dag. Lyda hans maning nöjd och glad!*

The system that has been engineered to push us into global governance is under extreme strain and the day of reckoning is coming.

Det system som har utformats för att driva oss till globalt styre är under extrem belastning och räkenskapens dag kommer.

Ja det kommer en räkenskapens dag och då är det bäst att känna Jesus och vara hans.

Det är inte slump att Department of Homeland Security och regeringen i allmänhet att plocka upp alla typer av kravallutrustning.
Det är för att de vet att kollapsen kommer.

(It’s not coincidence that Department of Homeland Security and the government in general is picking up all kinds of riot gear.

It’s because they know the collapse is coming.)

Därför skriver jag om Jesus, för att jag vet att dagarna en dag tar slut men för den troende tar de inte slut- för vi får flytta hem till JESUS.

I 27 år har jag vandrat på väg till himmelens land, dvs en ny himmel och en ny jord och Jesus skall hämta oss hem……. Förberedelse, ja man kan verkligen säga att det tar tid att förstå vad man bör förstå: Gud finns!

*Men, Herre Jesus, lär du mig
 Att leva mera helt för dig
 Den lilla tid jag har igen
 På vägen hem till himmelen* N Frykman

LÄS HELA ARTIKELN:
http://endtimeinfo.com/2012/08/prepare-for-what-is-coming-there-is-a-very-present-danger-that-is-facing-every-american/ 

 /Maria
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.