Hjärtats inställning /Hårda som sten- tackar nej

 

Bild http://sv.wikipedia.org/wiki/Olympiska_sommarspelen_2012

Jesus knackar på många hjärtedörrar, men så få vågar svara! Ja jag vågar skriva detta…..

Os- Invigning
och
OS-Avslutning
Däremellan har det funnits de som gett allt de kunnat av styrka, kunnighet,envishet, trotsighet, kämpaanda, tro på medaljer….och mycket mer.

De sjöng på avslutningen: One direction… jaja…..jag har en väg att gå: med Jesus.
De dansade och log och alla var så happy.
To be or not to be, olika engelska skalder och sångare, och t o m  gamle Churchill var med på ett hörn,
Att tro eller inte tro, det är den viktigaste frågan- om du frågar mig.

Freedom, de sjunger om Freedom, var finns den då? I ekonomierna som håller på att rasa, eller i sången , i drömmen som John Lennon hade, om en fri värld, också fri från religion, men han nämnde inte TRO, så dår får man fortfarande tro då.  Tack.  Mååånga new-age inspirerade texter och skådespel fanns med..tyvärr!

Dödskallar på skärp och kors om halsen och man sjunger om frihet m m. Jaha, hur hänger det ihop? Det finns ju ingen frihet längre, den har de strypt, så då stämmer väl dödskallen.. den enda friheten finns i Kristus, men tyvärr, de är inte mottagliga för den sortens erfarenhet eller kunskap.

Uthållighet och överlevnad, ja det är det som ligger framför oss, om vi vill överleva får vi vara smarta, men de sa de inget om. Måste  nämna att bara i Jesus Kristus finns överlevnaden och glädjen och framtiden. Allt annat hänger på en skör tråd, jodå.

Hypnotiska effekter och texter som fick folk att rysa och må bra.??? All denna upphosade stämning, fantatiska sångare, dansare, effekter—- det var ju briljant, men varför såg jag något helt annat?
Kan det bero på att jag inte lever av denna världen i världen, men de lever i denna världen och ser inget annat, många egon fick sin utdelning och de utdelade medaljerna glänste och kysstes. Tala om avgudar.  Såg du vad som pågick? Det var inte en tillfällighet att det var uppstyrt som det var….

Så var det med det! Visst finns det oerhört duktiga människor- jodå, men de kommer inte någonstans till slut om de inte vet vägen- den smala vägen!

******

Jesus also said to the lukewarm, “I’m standing at the door of your heart and I’m knocking . . . and if any man opens the door, I will come in to him” (see Revelation 3:20).

20 Se, jag står vid dörren och klappar på. Om någon hör min röst och öppnar dörren, skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig.

Ps 125:3

Ogudaktighetens spira skall inte vila över de rättfärdigas arvslott, för att de rättfärdiga inte skall räcka ut sina händer till orättfärdighet.

Ps 119:155

frälsningen är fjärran från de ogudaktiga, ty de frågar inte efter dina stadgar.

/Maria

4 thoughts on “Hjärtats inställning /Hårda som sten- tackar nej

 1. Tack Stefan! Det är sant som står i texten!, det ska jag ta in en artikel om!/Denna m m. Vi lever i en fallen värld och hypnosen har börjat, och föroreningarna är stora i hav och på land, bland människor och djur, gmo och annat ges till oss som inte bett om det
  Se artikeln om regnvatten…..ja upplysning och sakkunskap får vi ge, människor går under. /Maria

 2. Hej Janne, jag blev så äcklad av OS, jag såg bara en del på friidrotten, jag gillar idrott, men i valda mängder numera, och vi har nog inte tv kvar så länge heller. Vad ska man se på? det finns inget.. Angående OS så är det bara pengar i drotten, och det har det alltid varit men nu mer än någonsin. Den brittiska ekonomin har väl kanske inte tjänat storkovan på detta, jag undrar hur de fått ihop det—världens folk svälter, men detta har man råd med! Ja jag ser på bilden och på bilderna på tv med drakar och eld och tillbedjan! !!fotot med stenarna tog jag en dag nere vid hamnen, deras nya konstverk…tänkte på att stenarna skola ropa…/Maria

  FESTEN ÄR SANNERLIGEN ÖVER, och nu får man börja betala. Se på översvämningarna och svälten, vad beror det på? SYND. /M

 3. Intressant bild här längts ned! Sten på husen och en stengubbe på två ställen i tavlan.

  (OS)

  Jag har ingen TV längre så jag har missat det mesta på OS.
  Tänkte att OS är en stor inkomstkälla för en dålig brittisk ekonomi.

  Festen är över, sa Wilkerson.

 4. Här är en annan som upplevde samma sak som du om OS-avslutningen
  http://www.henrymakow.com/olympics-blatant-occult-symbolism.html

  “Those who love God don’t need to understand all their symbols and tricks. It is enough for us to know that the Illuminati have the power to perform a blatant satanic ritual in the face of millions of viewers all around the world. It seems they are bragging about a coming war and the rise of their anti Christ Messiah. They want people to believe their regime will be fun and peaceful. All the world together celebrating.

  Our responsibility is to be watchers and warn people of the coming evil, the horrible consequences of a New World Order and the need to get right with God right now. “

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.