NWO/Ockultism symbolism satanism/OS. H Makow artikel

 

Bilden är från Wikipedia

OS “Uppenbar Occult Symbolism & Message   Artikel översatt från:

http://www.henrymakow.com/olympics-blatant-occult-symbolism.html Henry Makow (Henrymakow.com)

Ingen OS har varit så in-your-face med sitt Luciferian budskap.OS avslöjar den verkliga innebörden av det “sekulära”: hedniska, och sataniska.

*

OS började som en religiös ritual för Zeus i det antika Grekland. Det olympiska bålet måste vara upplysta av strålarna från solen (Lucifer) och paraderade till arenan med allas vördnad.

Denna berömda ritual presenterade Illuminati i ett utmärkt tillfälle att öppet dyrka djävulen. Det var därför kapat av Pierre de Coubertain runt 1900 och har blivit mörkare och rysligare/knepigare varje gång. Som vanligt, öppning och stängning ceremonier, med miljarder tittare, är perfekta möjligheter för visning av ockulta makter och för massindoktrinering.

Emellertid har ingen OS varit så uppenbar om detta Luciferianska budskap som i London OS 2012.

ÖPPNING

Invigningen i London Games har träffande beskrivits som en “pandemonium.” Istället för en linjär berättelse som beskrev den rika kulturen i Storbritannien, såg vi ett förvirrande lapptäcke av ockulta meddelanden som bortskämda någon form av berättelse. I stället för ett firande av sport, verkade det som om arrangörerna ville presentera Storbritannien som ett land med trolldom, i ett skede upplyst av tretton frimurares pyramider. Några av de viktigaste punkterna var:

– Glastonbury Tor: kärnan i hela den scenen var en kulle med ett träd på toppen. Det är tänkt att representera Glastonbury Tor, en kulle full av ockulta betydelser, till exempel är det Kung Arthur´s grav och den plats där den heliga Graal är gömd. Trädet erbjuder också en tolkning som det förbjudna kunskapens träd och den heliga träd av druiderna.

Om vi anser att hädelse i öppningssången Jerusalem som säger att England är den nya Guds tron, ser vi att de ville porträttera Storbritannien som centrum för den nya världsordningens ockulta ordning, “Zion” som visas som den olympiska logotypen.

– Huvudpersonerna i showen var demoner och häxor. Varför blev sjuka barn i sängar visade i ett sportevenemang? Det är ingen mening, om vi inte ser dem som offer för vidriga demoner som kör runt dem, med en gigantisk demonisk häxa i centrum. I verkligheten är våra barn hjärntvättade och dras in i det ockulta av Harry Potter och vampyrböcker. Hela scenen avslutas med en gigantisk läskigt dött barn som dyrkas. Ett tecken på ankomsten av den nya Messias?

– De skorstenar som stiger från tunnelbanan såg mer ut som falliska obelisker som stiger från helvetet än industriikoner. Liksom i en mörk ritual, var en magicirkel rösterna, denna gång i form av en olympisk ring. En magiritual är en portal genom vilken demoniska enheter bjuds in i vårt rike.

SISTA

Om invigningen presenterade oss flera mörka symboler från det ockulta Storbritannien, förebådade den avslutande ceremonin att deras New World Order kommer att bli, och om de som kommer att härska över den.

– Tre av huvudpersonerna i showen var uppenbara homosexuella: Fred Mercury, som dök upp i ett gigantiskt hologram, George Michael och David Bowie. Kate Bush sjöng också en sång där en tjej vill vara en man. Den nya världen är androgyn och anti-hane, verkar det som.

– En konstig bläckfisk dök upp i mitten av den brittiska flaggan, utan sammanhang. Det betyder förmodligen att långa armar når/är den nya världsordningens ledarskap.

– Annie Lenox båt av slavar med Lucifer (killen med svarta vingar) var kanske den creepiest delen av showen. Sångerskan var klädd som en hög häxa / prästinna i rött och svart och såg besatt ut. Vi undrar vad innebörden av torterade människor inne i båten är. De oliktänkande?

– John Lennons Imagine sång om en enad värld utan religion var också ett parti av höjdpunkt . Hans ansikte hade en kuslig gestalt till den berömda ansiktet på Mars.

– Nästa OS kommer att hållas i Rio de Janeiro. I stället för Kristus Frälsaren, såg vi den brasilianska sångerskan klädd som Yemanja. Yemanja är en hednisk havsvoodoogudinna , alias Leviath eller Cthulhu (kom ihåg bläckfisken). Satanister säger att varje land styrs av en löjtnant av Lucifer och hans element och Brasilien styrs av vatten och Leviathan. Därför är det vi såg facklan som skickas till den demoniska overlord i Brasilien.

Gran Finalen var en fågel Phoenix i lågor, från den brinnande grytan och som dominerar hela stadion. På avstånd påminner fågeln oss om den nazistiska örnen i Berlin stadion 1936. Detta följdes av en demonisk handling med dansare klädda med eldskostymer. En bevingad människa (Phoenix) landar och tar en kvinna att dansa med honom, till den mycket ockulta låten “Rule the World”. Budskapet är tydligt: ta i hand med Lucifer och komma att styra världen med honom.

NÄSTA STEG

Det verkar som vi faktiskt lever i tider av Alice Bailey: s demoniskt skrivna bok “utläggning av hierarkin”. Hon sade att de esoteriska hemligheterna bör delas med massorna, så Antikrist skulle kunna uppstå. Ockult litteratur, särskilt Albert Pike-talet, talar också om ett tredje världskrig som är nödvändig för den demoniska ledaren att kunna uppstå för att driva ur askan av en gammal världsordning.

Budskapet i ceremonin är att vi ska förvänta oss stora kriget, sannolikt innebär det Amerika (den döende örnen), från vars aska Phoenix, Illuminatiledare, kommer att födas.

SLUTSATS

Ockultister lider av tvångssyndrom. Eftersom de inte litar på en kärleksfull, förlåtande Gud, måste de följa exakta regler, symboler och ramsor för att behaga sin herre, få belöningar och undvika straff och död. Det är så Lucifer håller dem förslavade. Konceptet med en Gud som dör för deras synder är främmande för dem.

De som älskar Gud behöver inte förstå alla symboler och tricks. Det räcker för oss att veta att Illuminati har makten att genomföra en uppenbar satanistisk ritual inför miljontals tittare runt om i världen. Det verkar som om de är vitt och brett berättar om det kommande kriget och uppkomsten av deras anti Kristus Messias. De vill att folk ska tro deras regim kommer att bli roligt och fridfullt. Hela världen firar tillsammans.

Vårt ansvar är att vara fågelskådare och varna folk det kommande onda, de fruktansvärda konsekvenserna av en ny världsordning och behovet av att få rätt med Gud just nu.
/Översatt artikel Google och mig.  /M

*
Jag tyckte mycket om The Beatels en gång då jag var mycket ung och låten Imgaine tyckte jag på den tiden vara mycket underlig….lite av texten kommer här:
* Imagine there’s no heaven
* Imagine all the people living for today
* Imagine there’s no countries
* Imagine all the people living life in peace
* Imagine no possessions
* A brotherhood of man   /  Vidrigt
/Ser ni vart vi är på väg, denna artikel ovan ger besked. Tack Stefan, för länken till H Makow´s artikel. /Maria

 

6 thoughts on “NWO/Ockultism symbolism satanism/OS. H Makow artikel

 1. hej Nisse, jag kan inte allt men jag vet att dopet, alltså barndopet! inte är enligt vad Gud vill. Barndopet är en ceremoni för att inlemmas i kyrkan, som man tror är Guds församling. men Guds församling är alla TROENDE på Jesus. Och man döps till församlingen, inte till Kristus eftersom ett litet barn inte kan VÄLJA själv. Troendedop är en helt annan sak, då har man valt att följa Jesus.
  Trosbekännelsen handlar om att man läser upp det man tror på, att Jesus avlades av jungfru Maria, att vi tror på Fadern, Sonen och den helige Ande…m m m m Det är om vilka vi är; troende.

  Imamliknande präster har inte i svenska kyrkan att göra och jag har gått ur kyrkan för måånga år sedan, och alla andra sammanhang.
  Jag tror du kan mena katolska kyrkan med sina löjliga hattar och falska religion. Det kallas också för EKUMENIK, alla tillsammans för en bättre värld, helt fel enligt Gud. Men honom frågar man inte.
  Se för övrigt till höger om falska religioner och katolicism så får du undervisning om vad som pågår.

  Se kategori till höger på sidan om DOP, där får du hela förklaringen. Tack för ditt besök och kommentar, jag tror du hittar svar på alla dina frågor här.Välkommen att läsa om vad Jesus kan göra för dig. /Hälsn Maria

 2. Maria; Jag tänkte på ritualer osv. Kristendomen har flera t ex dopet, trosbekännelsen och som man ser på tv ibland, imamliknande ortodoxa präster som går och sprider rök i kyrkan, varför gör dom det förresten???

 3. Hej, välkommen hit. Det är stor skillnad på en människa som t ex är newagare m m/otroende, som texten handlar om, och en kristen som följer Jesus.

  En ickekristen(som i texten) har en massa underligheter och tvångstankar för sig.Regler ritualer. Freemason, frimurare, newagare, har en väldig massa ritualer, den kristne, äkta troende har inte en massa ritualer, för ritualer står det inget om i bibeln, man är med Jesus och älskar honom av hela sitt hjärta.En riktigt troende kristen mördar inte.

  När det gäller texten om OS, så såg du kanske , om du såg programmet, att man hade en del skumma saker för sig.

  Att följa Guds lag/budord/bibeln, det är en sak, men att följa sharia är ngt helt annat, eftersom det bara finns en Gud, en skapare, och det är inte Allah.Allah tillåter att man dödar andra . Läs sanningen om Islam, sök på nätet så ser du att Allah är ett påhitt och kom långt efter kristendomen.

  Alla religioner—– då måste jag förklara att man kallar kristendomen för en religion, tillsamamns med buddhism och annat, men det är fel, jag är inte religiös, eller en fariseé, jag är en troende. Det är skillnad.

  När man är en troende på Jesus Kristus ägnar man sitt liv åt Jesus, som tillika är Gud och Jesus dog för ALLA människors synder. Det finns inte något sådant i andra “religioner”.

  Den kristen har en tro utan ritualer o annat,och där Jesus är centralpunkten. Det finns du ingen annanstans.

  Vi ber till Gud och vi får bönesvar, jag är en av dem som inte hade levt annars, och detta finner man ingen annanstans. Bättre än såhär kan jag inte förklara, fråga igen om du vill.
  Läs här på sidan om kärleken som Jesus har till alla och hans frälsande kraft.Tro är gemenskap med Herren. Det andra är tvång, som du läser om i H Makow´s, Gud tvingar ingen. /Hälsn Maria, välkommen åter.

 4. “”måste de följa exakta regler, symboler och ramsor för att behaga sin herre,””

  Måste inte utövare av alla religioner göra det??

  Budorden?? Sharia?? böner osv eller gör jag en tankevurpa nu????

 5. Ja vet du va´det är mycket läskigt, otäckt och icke försvarbart. Det blir svårt för dem som inte vill eller vägrar att programmeras, vi vet vilka de är.Men de andra som säljer sig får det heller inte lätt- de är borta om de inte vänder om.
  There is no religion but there is faith- in Jesus. Människorna har tagit steget ut i det okända, men vi har tagit steget in i verkligheten! Med Jesus, för Jesus, I Jesus
  Halleluja, Gud är god!
  /Maria

 6. Det verkar ha varit en kul tillställning på ceremonierna…

  Jag tycker att när man sett symbolspråket på dessa stora tillställningar några gånger, orkar man inte påpeka att det oftast är samma ockulta övertoner HELA TIDEN.

  När människor säger nej till Gud, får de vad de vill ha och det blir värre och värre; Waxing worse and worse.

  Jag förstod inte förut varför man i ockultismen hänger upp sig på det androgyna och könlösa/könsöverskridande osv. Det verkar vara väldigt viktigt att människor inte har en klar könsidentitet och till varje pris ska “trancendera” den så att säga.

  “Androgyna” människor är lättare att programmera/programmera om i en ny moralkod.

  Androgyniteten och homosexualiteten skapar också spänningar och förvirring socialt. Det är nog meningen när/om man vill kontrollera massorna.

  Kvinna är man, man är kvinna, människa och gud. Upp är ner, ner är upp, tuppen gol i granens topp.

  Imagine all the people living for today – no memory – no future

  Vad läskigt, egentligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.