Ett ord/ Guld och/Kärnvapen,virus../WTC/ Jesus

Godmorgon nummer 3 - Nyheter från igår, idag och imorgon

 

 

 

Godmorgon nummer 3 innehåller många intressanta artiklar och nyheter, bland annat om hur en vanlig tillsats kopplats till leukemi hos barn och om en guld- och silverbluff.

Ladda ned   (KÄLLA Vaken.se)  och läs hela numret här

_______

Vi  lever ju i tider som är mycket märkliga, åtminstone tycker man det om man tänker efter och inte blundar, därför finns nyheter här att tänka till om:

Vad har Darwin gemensamt med Hitler? - Del 1

Vad har Darwin gemensamt med Hitler? del 1

*För inte så länge sen hörde jag “den anglosaxiska missionen” nämnas – en plan för mänskligheten som lät så otrolig att den kanske rent utav kunde vara sann.

Planen involverade ett antal händelser som i sin tur utlöste andra händelser och summan av dessa skulle resultera i en halvering av jordens population. Det var en plan som skulle gjort Hitler stolt. En plan som innehöll både användning av kärnvapen, virus och implementering av polisstater och undantagstillstånd.

Kunde detta vara sant? Jag beslöt mig för att granska delar av vår moderna historia och utgå ifrån att så inte var fallet. Men kaninhålet visade sig vara mycket djupare än jag någonsin kunnat föreställa mig…
Klicka här för att läsa vidare eller läs artikeln på Sourze

_______

VAD hände egentligen med  de två tornen  WTC? Se en film här om “explosionen”
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DX81GaDw4lM

_______

***Den helige Ande talar om för oss att förändringar bör ske i våra liv. Tar vi emot det eller backar vi från att gå med Gud fullt ut? När Guds Ande på pekar saker för oss om sanningen/ar, bör vi lyssna noga, annars riskerar vi att skjuta snningen så långt ifrån oss att den inte längre påverkar oss.

Jesus säger: *Jag är dörren; den som går in genom mig, han skall bliva frälst, och han skall få gå ut och in och skall finna bete.* Luk 10:9 Människan blir räddad då den kommer till Jesus; och går med Jesus och lär av Jesus och tjänar Jesus. Jesus ger evigt, överflödande liv.

2 thoughts on “Ett ord/ Guld och/Kärnvapen,virus../WTC/ Jesus

 1. Hej Janne, det var en bra översikt/beskrivning av vad människorna har hamnat i sedan länge.
  Vi småfolk fattar nog inte till fullo vad som sker i världen, men det är oroväckande hemska saker som sker. Därför ber vi ju dem vakna över det och öppna ögonen.
  När man går med Gud kan man klart se att det är synd de utövar, och måtte de fatta vad de håller på med.
  Ja så ser det ut och världen är på väg att falla i sönder, inte finns det ngn räddning från dessa människor och vad de planerar. MEN det VET ju Gud och han kommer att döma dem.
  Vi ser framåt tillsammans med Jesus. Han är vår trygghet. /Maria

 2. (Ambitioner i historien)

  För att avgöra om det finns ett toppskikt som genom historien medvetet leder människan från “kaos till demokrati i allt renare former” (oberoende av nationell tillhörighet), tycker jag man ska läsa historia ur “personliga kontakter perspektivet”, inte bara historiska dokument signerade myndigheter (läs: professorer utnämna av staten).

  När man lyssnar lite till buzzet om/från samtida personligheter som Churchill, Trotsky, Freud, Jung, Hitler, konstnärer, bankirer, diplomater, religiösa ledare osv och ser hur inflytelserika människor lätt frestas av den “stora konceptionen om människans räddning i historien” (som bara Jesus har givit oss/ger oss!) blir det snart överraskande klart att samma idé dyker upp om och om igen: “människan ska räddas och det är bara vi med vår ism som kan det.”

  Hitler, i all sitt perversa hat, ville också “rädda mänskligheten” och “ordna världen på nytt.” Det samma ville kommunisterna, futuristerna, kapitalisterna, spiritisterna och konstnärerna i början av 1900-talet. En hel del av de historiska personligheterna frekventerade samma tillställningar, kom ur samma kulturella sammanhang och hade tom personlig kontakt med varandra! (Det finns/fanns en myriad föreningar och klubbar i Europas metropoler och man reste över gränser redan på den tiden!)

  Det var för 100 år sedan.
  Idag har vi globalisterna med samma program (Över gränserna för vänster/höger politik).

  De upprepar ideligen: “Världen är överbefolkad, klimatet är hotat, nationerna är passé, ekonomierna i kaos – lämna över allt självbestämmande till oss – vi kan lösa världens problem tillsammans.” (Läs: superrika personer vill göra vad de alltid velat i historien!)

  Skulle tro att vi småfolk inte bryr oss, eller så tror vi inte att världshistorien “går över stock och sten”, där den gemensamma nämnaren är personlig ambition utan gränser. Bibeln kallar denna drift för synd. Jättemänniskorna i historien vill verkligen “rädda oss”, men mest vill de hamna i historieböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.