De sista…/ SKAM./ KÄRLEK?

 

*De visa ska få ära till arvedel, men dårarna få uppbära skam*  Ordspr  3:35

Angående det som händer överallt ivärlden så tycker jag att detta bibelord passar bra just nu.
Det blir många som får känna en djup skam så småningom. Kärleken till sin “nästa” är inte så populär att visa numera…

/Maria

4 thoughts on “De sista…/ SKAM./ KÄRLEK?

 1. Hej Marie. Tack för det öppna hjärtat du har och att du vågar säga detta. Det är BRA! Så många som lidit oförskyllt och fått med sig skam i hjärtat och sorger för vad människor kastat ur sig eller sagt och inte förstått vad de säger.
  Det är otroligt att en troende kristen kan göra som en del gör. Jag förstår precis vad du menar och sådant gör ONT. Jag känner igen detta…
  Det där med att döma människor passar ju bra in i det du skriver, människofruktan får man om man inte säger stopp, du sade stopp.
  “vanligt folk” är ofta mer ärliga och varma…
  Ja vi ber för dig o familjen varje dag, för sorger skall blekna och Gud kommer att tala till dig om nya tider.
  Varm kram till dig. Jesus älskar dig och är med dig i allt. /Maria

 2. På tal om kärleken till sin nästa.
  Jag har under många års tid sökt mig till olika frikyrkor,för att höra Guds ord,samt få tolkning på det jag inte förstår i bibeln.
  För 20-år sedan lät jag mig döpas t.o.m.
  Som medlem skulle pingstvännerna dra nytta av mina kontakter,för att få nya medlemmar.När det ej lyckades,var jag inte”populär”längre som medlem.
  Jag behandlades kyligt av en del som ansåg att jag inte var Guds barn.En äldre kvinna frågade mig om jag verkligen trodde jag var Guds barn!Med den påföljd att jag skrev ut mig småningom från församlingen.Så kallt har jag inte blivit behandld av vanligt folk heller,som av dessa meddlemmar.Skulle kunna berätta en hel sida om det skedda,men väljer att stanna här.-Ber om förbön för mig och familjen.

 3. Hej Becca. Tittar in till dig. Läs här om oerhört viktiga saker på denna sidan.
  Jesus älskar dig och vill bli din vän.
  /Kram Maria

 4. skulle du vilja hjälpa mig att rösta fram mitt bidrag i mysmatchen? Alla som röstar på mitt bidrag får länkning i min blogg och får ta del av mina 500-2000 besökare 🙂 klicka dig in på http://www.mysmatchen.se/bidrag/fresh-garlic-chilli
  och lämna din röst 😀 glöm inte att sedan gå in på din mejl för att bekräfta din unika röst 🙂

  TACK på förhand.. /Becca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.