Hälsa / Fröer…frukter… 1 Mos 1:11

Idag har jag köpt en frukt som heter Cherimoya /härstammar från Ecuador/ och jag tänkte sätta kärnorna. Plantan/trädet blir 4-8 meter….även dadlar har jag satt och den plantan växer…och mangokärnan blir det ett fint träd av– och den börjar också komma..24 meter blir den.
Varför skriver jag detta? Jo för att jag tycker det är såå roligt att se vad som kommer upp och att få lite ovanliga växter här hemma..
bilder:

cherimoya

avokado

dadelpalm

  Mango

Ja nu får vi snart se hur dessa växter blir. Spännande.

Gud sade:*Frambringe jorden grönska, fröbärande örter och fruktträd, som efter sina arter bära frukt, vari de hava sitt frö, på jorden.* Och det skedde så;………1 Mos 1:11

Önskar dig en härlig dag!  /Maria

2 thoughts on “Hälsa / Fröer…frukter… 1 Mos 1:11

  1. Hej Karin! Ja detta är riktigt roligt att se det spira upp ur jorden och växa, jag har två avokadoplantor som är ganska stora…jodå jag lägger ut bilder sedan. Hoppas allt är väl med dig! Du finns i mina tankar. Gud välsigne dig. Kram f Maria

  2. Hejsan Maria! Låter ju riktigt roligt, ska bli spännande att se hur det går. Plantor som växer upp är härligt att se och en överaskning blir det om det är någon lite annorluna sort. Lägg gärna ut bilder när dom börjat gro och växa.
    God bless
    Kramar från Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.