TRO/Tack för min frälsning, tack Jesus!/Harmoni

 

*

Det har skrivits på denna sidan i sex år och det har varit många känslor och händelser inblandade. När du läst om glädje här på sidan, kanske mina tårar runnit på grund av glädje eller av mindre glada händelser i mitt liv.

Det har skrivits om Jesus och tro i många år och det har varit roligt och ibland mycket mycket arbetsamt, men jag har haft hjälp av människor som hjälpt till att hålla sidan igång. Jag har mått mycket dåligt i min kropp i många år och jag vill så gärna bli helad, jag går igenom ett verkligt elände, däremot känns det så fint i själen, där Jesus har sin självklara plats.

Självklart är det däremot INTE att man förstår Gud, nej. Många gånger har man nästan velat ge upp och bara försvinna från jorden yta för att svårigheterna varit så stora.

Men jag är glad trots allt och jag vet att Gud är god och att han vill forma oss för sitt rike, då måste man vara beredd på att lida på olika vis. Alla människors liv är ju inte lika och den som gett sitt liv till Jesus den ska veta att det inte är “en dans på rosor” att vara en frälst troende.

*Mitt liv fått ett mål, det är mening däri, Åt Herren min väg jag befallt. Och nu är jag salig, i full harmoni Med Kristus, som blivit mitt allt.* /Segertoner/

Om jag ser bakåt i tiden så ser jag min okunnighet, men mest mitt ego, egot som trodde det kunde göra som det ville och ändå tro. Gud var tvungen att krossa egot för att jag skulle förstå vad tro och förtröstan är. Han satte mig i öken och han satte mig i trångmål, han satte mig i svårigheter som var så stora att jag fick lära mig att det fanns INGEN annan än Gud som kunde ta mig ur det. Där är jag……i honom.

Tack Fader för allt du gjort för mig! I kväll har det varit tacksägelse här hemma. I glädje har vi tackat för allt du gjort och kommer att göra. Vi älskar dig. /Maria

*Hur ljuvligt namnet Jesus är! Det skön musik till hjärtat bär, Det frid och glädje mig beskär, Det dyra namnet Jesus.* /Segertoner

 

Om man bygger sin grund på Jesus Kristus får man den stadga som behövs i ett troendeliv. Allt vi är och gör måste passa i det mönster som han har lagt för vårt liv. /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.