TRO/ Tidn Dagens avsikt? artikel

 

TIDNINGEN DAGENS AVSIKT?

***************
Prästsonen i ”Körslaget”
Jakob Samuel från The Poodles känner
samhörighet med Jesus budskap
– Jag är troende men ingen kyrkobesökare, och jag har inget behov av att bekänna mig till någon specifik tro. Min tro är i allra högsta grad personlig och är ett stort behov för mig. Jag har inget behov av religiös samvaro men tron är en ständig pågående dialog som tar sig uttryck i naturupplevelser, kärleksupplevelser i familjen och i vissa fall musikaliska upplevelser, säger Jakob.”

Klipp ur artikeln från tidningen Dagen: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=256642

*************************

Från  bloggen alertsweden har jag hämtat artikeln fr Dagen, och kommentar:

Alltsedan jag blev en kristen har jag frågat mig vems ärenden tidningen Dagen går.

Än idag förnekat sig inte tidningen – 31 år senare genom att sätta in en artikel som denna!

Kan någon ärlig kristen se vad innehållet i artikeln har med Jesus och kristendom att göra?

Vänd om DAGEN eller ta bort epitetet “kristen” på tidningen.

http://alertsweden.blogg.se/2011/april/tidningen-dagens-avsikt-1.html

-Nej jag kan inte heller se vad artikeln har med Jesus att göra eller kristen tro, det är dåligt tycker jag och det har jag sagt till tidn Dagen också när det gäller andra liknande saker om deras tidning. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.