Chemtrail/Vädervapen eller nonsens? Vad händer?

 

Hur tror du vädret blir i sommar?  Jag vill nu ge dig en länk som handlar om Chemtrail. Jag vill visa igen och igen att sådant otyg faktiskt finns. Denna filmen är från Danmark, men fenomenet är ju likadant i Sverige. Skall man ta emot sådant här utan att reagera? Det är ju farliga saker för människor och djur! Vem gör det, varför sker det, och hur länge skall det pågå utan att man gör något åt det, eller vill vi bli förgiftade? Kondensstrimmor? Som hänger kvar en hel dag?  Nej nej nej, bli inte lurad.. Eller skall vi tror att det är “Den globala uppvärmningen”?

http://www.youtube.com/watch?v=1i-YFSv7i5o

8 thoughts on “Chemtrail/Vädervapen eller nonsens? Vad händer?

 1. Förstår man inte denna förklaring/bild, så vet jag inte hur man skall eller kan uttrycka det bättre.
  Rakt på sak är detta du skriver.
  Bibeln är tydlig, men den läser nog inte alla, men det är ju där sanningarna står.
  Tack ska du ha för detta
  /Maria

 2. Egentligen är det inte svårt att förstå vad vi försöker säga:

  1 Läs Bibeln! Vad säger Psalmerna, profeterna och Jesus om världens tankesätt?

  2 Historien är inte över; dvs det som hände i historien pågår än idag. Trots att vi talar som om orättvisa, krig och fattigdom, sociala klyftor tillhör historien.

  3 Det som hände i fattigare världsdelar förut har nu kommit till de rikare länderna i väst. Hur fungerar Nigeria? Vilka intressen finns i Elfenbenskusten? Sätts svindlare i fängelse där? Hur går det vid valfusk? Det kan vara bra att se vissa likheter.

  4 Alla blickar på Asien

  5 Försök att roffa åt sig så mycket stålar i väst som möjligt nu (vad handlar utbetalningarna till bankerna om?), och satsa sen allt på Asien. Asien är världens kommande största marknad och tillväxtregion, där man kan göra guld och gröna skogar.

  6 Europa är aftonlandet och Asien är morgonlandet.
  Oman, Östafrika, Dubai, Kazakhstan, Uzbekistan, Kina och Indien och Iran är mer spännanade, för människor med pengar, än USA, Spanien, Irland och Sverige.

 3. Hej Janne. Detta är intressant som du skriver:

  För den som tycker FN är på väg att lösa världens problem, kan man hänvisa till följande figurer som alla varit med och byggt systemet:

  1 Rockefellers (Wall Street banker, olja, lobby)
  2 Rothschilds (London, Geneve, Paris, Neapel-banker, lobby)
  3 Soros (finansspekulant, lobby)
  4 Gates (entrpenör, filantrop, lobby)
  5 Maurice Strong (ex FN gen sekr knuten till personerna överst på listan)
  6 Turner (mediamogul, filantrop och landägare, djupt oroad av överbefolkning i världen)
  7 Robert Muller (vc FN gen sekr, New age-förespråkare)
  8 Huxleys (engelsk aristokratisk släkt, som praktiserade genetiska experiment med familjen Darwins)
  9 Britiska kungahuset mfl

  men människor har kanske ingen vilja att ta reda på saker eller leta efter sanningar som talar om vad som egentligen händer. Det är märkligt. Ja det är mycket dimma ivägen för sanningen, ser den ut som chemtrail kanske…
  Hur som helst så kommer vi att se tydligt att vi haft rätt och människor kommer att fatta att det är farliga saker som människor utsätter andra för, men då kan läget vara mer allvarligt än nu
  /Maria

 4. Det är ju lätt att se att programmen inte är öppna eller offentliga. Hur många gånger måste man visa artiklar där privatpersoner/privata organisationer är med/planerar global politik?

  I den vetenskapliga rapporten kring de här projekten (Lomborg: Smart solutions to climate change tex) säger forskarna:

  “Vi prövar väderprojekten i länder där det inte finns offentlig protester/medvetenhet om programmen. Då blir de ju klart lättare att genomföra.”

  Just det. Vi känner ju inte till dem.

  (Vad är FN?)

  När svenskar hänvisar till och arbetar på att införa olika FN program, låter det nästan alltid som om FN-lösningarna är bättre och har mer respekt med sig än nationella politiska lösningar. Bara sammanhanget är större blir resultatet också bättre!

  Med den logiken måste allt som är stort och genomgripande vara bra. När nu något är farligt och genomgripande/slår över alla gränser, som global politik gör, vad händer då?

  För den som tycker FN är på väg att lösa världens problem, kan man hänvisa till följande figurer som alla varit med och byggt systemet:

  1 Rockefellers (Wall Street banker, olja, lobby)
  2 Rothschilds (London, Geneve, Paris, Neapel-banker, lobby)
  3 Soros (finansspekulant, lobby)
  4 Gates (entrpenör, filantrop, lobby)
  5 Maurice Strong (ex FN gen sekr knuten till personerna överst på listan)
  6 Turner (mediamogul, filantrop och landägare, djupt oroad av överbefolkning i världen)
  7 Robert Muller (vc FN gen sekr, New age-förespråkare)
  8 Huxleys (engelsk aristokratisk släkt, som praktiserade genetiska experiment med familjen Darwins)
  9 Britiska kungahuset mfl

  Gemensamt för flera av dessa figurer är att de är entrepenörer/miljardärer, verkar i privata konferernser och organisationer, lockar politiker till sig genom ett intensivt lobbyarbete och vill bygga ett globalt samhälle som bygger på deras affärsideer.

  Med “sublimt förakt för gräsätarna”, kanske man kan summera deras människosyn (rätt likt aristokratin på 1700-talet).

  När man ser trådarna som spunnits/spinns av dessa “globala spindlar” och hur dolt införandet av deras politik egentligen görs, förstår man varför vi inte får svar på enkla frågor. Det är mycket dimma i vägen för sanningen.

 5. Demokrati. Det ordet vill jag starkt ifrågasätta.
  Visst är det så att alltfler pratar om chemtrail, bloggvärlden vimlar av bloggar som tar upp detta och vill ha svar, men får inga. Och de som säger att de regerar i landet, de bryr sig inte, och jag undrar på vilket sätt de är insyltade?
  Låter det klokt att säga så? Nej naturligtvis inte, men jag säger det ändå- för jag tror att det är farliga saker som sker.
  Vi vet väl inom oss när något ät fel och när något är rätt, eller när vi lever i ett bra samhälle eller inte. Tänk, vi var ganska blåögda för en del år sedan, men vi fick vakna, eller hur? Det kan fler få göra…../Maria

 6. Vår demokrati bär kejsarens nya kläder 🙂 Det är klart att det inte går att tänka att något skumt kan försigkomma någonstans! Alltfler uppmärksammar dessa projekt.

  “Varför skiver inte tidningarna om dessa saker?”, frågade en släkting mig! Ja, vad svarar man på det?

  Varför är det bara barn som ser att kejsaren är naken?
  Vad tror du?

 7. Ja så viktigt är det att ta död på folk så allt är hemligstämplat, och det är klart att läsaer man vad vi just nu skriver så är det ju vi som pratar i nattmössan och yrar om tokiga saker som ingen kan tro.

  MEN det kommer en dag då de får se att vi har huvudet på skaft och vishet från Gud, därför talar vi.

  /Maria. Ja jag ser dessa fenomen här också, men vem bryr sig i min stad? har aldrig hört någon säga något om detta

 8. Här över stan färgläggs det morgon (morgon solen) och kväll (kvällssolen). Såg två militära flygplan åka fram och tillbaks över himlen (startade vi horisonten och steg rakt upp från nord och sen likadant på andra sidan; från syd. Snart spred sig en mjöljaktig massa över himlen. Ett av planen flög tillbaks precis över mig, utan några strimmor sågs. Just då. Planen såg ut som draken (det gamla svenska stridsflyget).

  Vad kan det röra sig om?

  1 Vädermätningar
  2 Klimatprojekt (IPCC Assessment nr 5: geo-engineering)
  3 Tester? Av vad då?
  4 Skymmer man solen och gasen reagerar med solstrålarna bildas sk “marknära ozon?” Aluminium är farligt för luftvägarna, ger minskad växtkraft, sjukdomar, brist på solsken.
  5 Militära projekt är hemligstämplade. Det finns militära väderstationer i Sverige. Kolla in på försvarets hemsidor!

  Som vanligt får man inga svar. Bara tal i nattmössan, från de svenska myndigheterna. Resten av NATO-länderna agerar likadant. Man gr som man vill och förnekar vad man vill. Så mycket tilltro ska vi ha till “myndigheterna”: de kan inte svar på frågor. Så viktigt är det här att genomföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.