TRO/ Jesu blod och vår TRO

 

Några verser ur sånger som handlar om Jesu dyrbara blod  – som han gav för oss….TACKA och PRISA Gud för varje dag i frälsningens underbara gåva.

*Det är ditt blod som renar mig, Ditt blod som ger mig liv. För ditt blod blev det offer som gör mig fullkomligt ren. Det renar mig, vitare än snö. Min Jesus, Guds rena offerlamm.

Det är ditt blod, som renar mig….

____

Det var i Jesu dyra blod Min synd försvann Och genom denna hälsoflod Jag ock bevaras kan.

Underbar frälsningskraft, Härliga segerkraft! Jag förbliver i den källa, Som flödar full och fri. Underbar frälsningskraft, Härliga segerkraft! Det blod, som renar mig.

____

Det finns en reningskälla, Från Golgata den går. Den öppnades av Jesus, Var själ där rening får. Och nu hans röst dig kallar I mild och ljuvlig ton. Kom ned till reningsfloden, Kom med till nådens tron!

____

*Jesus, du som blodet har gjutit, Tänk på mig och se till min nöd! Två mig i den renande floden, Ty min synd, min skuld är så röd. Länge jag gått vill uti öknen, Hulde herde, låt mig ej dö! Två mig i det dyrbara blodet, Att vitare jag bliver än snö!*

____

Tro är ingenting som man “får”.  Tron är ett fullständigt BEROENDE av Gud och VILLIGHET att UTFÖRA hans VILJA.  Den är ingenting vi får för att briljera med den inför andra.Det handlar om en fullständig och ödmjuk lydnad inför Guds vilja och Beredskap att göra vad HAN än KALLAR oss till. Mängden tro är inte lika viktig som slaget av tro, det vill säga tron på en allsmäktig Gud. /Maria

2 thoughts on “TRO/ Jesu blod och vår TRO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.