Tro/ Gud visar oss hur vi ska…

Det står attt läsa att vår färd här på jorden kan bli långsam och tuff, och det står också om att vår rustning en gång skall läggas av oss. Det är ju vapenrustningen i Efesierbrevet det handlar om, ser du det?

Det står att läsa att vi en dag inte skall fälla några tårar mer, och det är sant , för Gud skall torka bort dem. Det står också att vi går här på jorden bland faror, men att Jesus är med oss och räddar oss.

Det står att läsa att vi ska vara trogna mot Jesus hela livet, och det vill jag vara. Vill du? även om det är tufft för dig?

Om nu Gud är för oss, VEM kan då vara emot oss? (Rom 8:31) Jamen det är ju sant att Gud är verkligen för oss, då är vi ju trygga.

Det står att läsa att vi ska tro oss igenom dimman! Och vi ska tro oss igenom suckarnas dal! Vi ska tro oss igenom och hoppas på Gud! Är det inte underbart!

Vi ska också tro oss igenom sorger och nöd! Golgatanåden frälser från död.

Allt detta jag skrivit nu, står det om i bibeln… Idag har jag haft en hemskt tuff dag, men nu börjar jag få ro och jag ser så tydligt vad Gud vill säga just Mig ikväll.  Halleluja! Jag är redo för vilken strid som helst, jag har varit med om många…. Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.