Terror/ VAD är terror? Manipulation och lögn.Video

 

Dr. Steve Pieczenik & Alex Jones-FULL INTERVIEW (5-3-11)

“Politikers manupulation och lögn”
Se Video:

http://www.youtube.com/watch?v=wjtNiTm99e8&feature=player_embedded

I denna filmen kan du se och höra Alex Jones samtala/intervjua/ S Piecenik angående den terror som säges utspelas i världen, där bl a Bin Laden säges ha dödats. Se videon.
Jag refererar till den kommentar jag fick på sidan ang detta, den ligger här:
https://gospel.jesuslever.eu/?cat=26

och jag har hämtat videon från Alertsweden:
http://alertsweden.bloggo.nu/

Vi ses senare…/Maria

4 thoughts on “Terror/ VAD är terror? Manipulation och lögn.Video

 1. Hej Janne Ja nog finns det många slags attityder, och jag har mått illa då jag hört olika referat från olika reportrar i media. Vad håller man på med?
  Ja man kan hålla på i 10-20 år till, det är väl inga problem, man kan lura i folk vad som helst.. Visst är man trött på det här som händer, och varför är det ingen som vågar ryta till?
  /Maria

 2. (Attityder)

  1 “Tågen kan inte stoppas och då får vi se till det bästa av det som händer.”

  2 “Vad bryr jag mig om vad som händer runtomkring?”

  3
  “Terrorledaren är död. Vi har inga bevis, men nu känns det bättre.” Han var ju bakom elfte september, säger man.”(Det finns inga objektiva bevis för det)

  4
  Skulle tro att inget kommer stoppa galenpannorna än på ett tag. Har det gått bra efter 10 år av vettlöst krigande, varför inte mala på i 10 år till?

  5 Folk tror att det som det sägs i media, även utan yttre bevis. Ungefär som vi tror på Gud, tror många på propagandan i nyheterna.

  6 Mer än hälften av utsagorna i de här historierna kan inte verifieras. De är fulla självmotsägelser.

  “Bin L hade vapen – nej han var obeväpnad.
  Bin L:s fru stod i vägen, nej hon gjorde inte det. Hans dator beslagtogs, nej det fanns ingen ström i huset. Politikerna såg honom mördas, nej, de gjorde inte det. Han kastades i havet enligt sharialag, nej, han är sunnimuslim…” osv.

  7 En av poängerna är nog att trötta ut oss. Krigskavalkaden går vidare. Nu på en plats närmare dig.

 3. Sagor utan slut och romaner som är mycket långa och tjocka, i bokform- utan slut. Inga korta noveller.
  Militären har mycket att göra och satsar på nya helikoptrar och nya flygplan till både regeringen och annat och har vi råd med det?
  Dum fråga kanske, det finns ju alltid pengar till krig och sådana saker…
  Om ett tag säger man ordet terror och människor kanske inte reagerar. Jag tycker det är oerhört viktigt att se över alla de fångläger som finns i världen och sätta åt korrupta prinsar och kungar m fl som pinar människor, det finns alltså mycket att förändra.
  Gud vet , och det kommer en dom.
  /MAria

 4. Diskussionen mellan A J och Dr Pieczenik nämndes i Guardian i dag. Där benämndes Pieczenik “en anonym källa.” Visst, han har ju bara jobbat med terror på Pentagon i trettio år och kände Bin Laden och är/var medlem av CFR.

  Är det inte otroligt vilka intressen det ligger bakom Bin Laden-romanen? Det är tydligen jätteviktigt att skydda militära fantasier av den här typen! Annars kan de inte fortsätta att kriga år efter år. Lagen skulle ju hinna i fatt några av dem…

  Det är ganska få som tror att romanintriger styr utrikespolitiken och då kan kriget fortsätta utan protester. Vi medborgare blir ju hotade av terror så fort någon säger det. Oberoende om det är på riktigt, eller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.