Terror /Bombay

Av 10 terrorister gick två till attack mot Chabad House

MISSION OF LOVE är namnet på en video som ingående och informativt berättar om rabbi Gavriel Holtzberg och hans fru Rivka och om det utgivande tjänandet i Chabad House i Bombay, där sex judar grymt mördades.

Om MXp skulle få utse 2008 års video alla kategorier, så skulle det bli MISSION OF LOVE: Video (18:13)10 TERRORISTER i världens näst största stad Bombay. Två av de 10 avsätts att attackera ett judiskt centrum.

Bland Bombays 20 miljoner invånare finns bl.a 16 miljoner hinduer,2,8 miljoner muslimer, 700.000 kristna och 4.500 judar.

De pakistanska terroristerna attackerar inte hinduerna, utan de attackerar amerikaner, britter samt judar.

Kring detta funderar Dennis Prager på Townhall, från vilken artikel nedanstående text är ett utdrag:

VARFÖR

CHABAD HOUSE?

 

VARFÖR skulle en terroristgrupp av islamister från Pakistan vars primära mål är att ta kontroll över den tredjedel av Kashmir som tillhör Indien? Man attackerar Indiens största stad men varför ägnar man så mycket av sina ansträngningar – 20 procent av sin styrka på 10 beväpnade män vars uttalade mål var att döda 5000 – för att döda en rabbin och fem andra judar med honom?

Frågan är som ett eko från andra världskriget: Varför ägnade Hitler så mycket tid, pengar och personal för att mörda varje judisk man, kvinna och barn i varje land som nazisterna ockuperade? …

 

För islamisterna som för nazisterna är förintelsen av judarna – och sedan 1948 den judiska staten – centralt i deras världsbild.

Om någon har en bättre förklaring till varför pakistanska terrorister,upptagna med att destabilisera Indien, skulle lägga ned så mycket möda på att finna ett judiskt center i ett land som i huvudsak saknar judar, redovisa i så fall den förklaringen…

Med alla pakistanska islamisters hat mot hinduer attackerade de inte ett hinduiskt tempel i Indiens största stad. Med allt sitt hat mot kristna otrogna försöker terroristerna inte hitta en enda av de 700.000 kristna i Bombay.

För att förstärka poängen – tänk dig en baskisk organisation av terrorister som angriper Madrid. Skulle terroristerna ta time out för att mörda alla som finns i Madrids Chabad House? Tanken är skrattretande. Men ingen tycks finna det egendomligt att pakistanska muslimska terrorister, som hatar Indien och vill att det ska ge upp kontrollen över indiska Kashmir, skulle skicka två av sina 10 terrorister att döda kanske den ende rabbinen i Bombay.

Som Newsweek rapporterade under belägringen med tanke på att ortodoxa judar hölls under vapenhot av mujahedin (sic), så verkade det osannolikt att det skulle finnas några överlevande kvar.

Newsweek som alla andra förutsätter helt enkelt att islamister mördar judar närhelst och varhelst det är möjligt.

De har rätt . . .

R E F L E K T I O N

Det var alltså inte Kashmir det handlade om. Det handlade inte heller om ett uttryck för muslimernas hat mot hinduerna och Indien. Det var mujahedins och jihadismens hat mot judar och Israel det handlar om.

Det är ett märkligt sammanträffande att samma vecka som morden i Bombay pågår, antog FN:s Generalförsamling ytterligare sex antiisraeliska resolutioner. Som det varit i årtionden har FN än en gång sanktionerat hat gentemot ett demokratiskt land så litet på världskartan som Chabad House är på Bombay’s karta.

http://missionxp.webblogg.se/index.html 

 Här kan du läsa artikeln och se video. /Maria
/Dag Selander Mission XP /Maria

2 thoughts on “Terror /Bombay

  1. Hej Celia! Ja du har rätt i det du säger, det är så sant! Och att välja sida för Israel, det är viktigt, så står det i Guds ord.
    Att be för Israel varje dag är en nödvändighet. Gud välsigne dig min vän.
    /Maria

  2. Den som välsignar Isarel blir välsignad, den som förbannar Israel blir förbannad. Jag vet i alla fall vilken sida jag väljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.