Om Jesu återkomst/ Respekt

respekt-for-gud.jpg

http://www.minfrid.se:80/spurgeon/predikningar/jesus-kristus-maste-regera.shtml

I denna länk ovan kan du läsa om varför Kristus skall regera, varför han kom och att han är Gud.Här finns en predikan av Charles Haddon Spurgeon,(1834-1892) var Englands mest kände predikant under den senare delen av 1800- talet. Då han var 20 år och endast fyra år efter hans  omvändelse, blev han kallad som pastor i New Park Street Church i London. Han grundade sedan Metropolitan Tabernacle.

Spurgeon var som en bomb hade slagit ner i det stela kyrkliga klimat som rådde, då han kom med sina levande och praktiska predikningar.  Hans predikningar behövs idag. Ett Sverige som vårt behöver få reda på sanningar, och Sverige behöver bli frälst.

**********************

Jesus är helig, och han är Herre.

Han namn är fyllt av seger och makt. Hans namn har gjort oss fria.

Upphöj hans heliga namn.

Vi som fortfarande lever när Herren kommer tillbaka ska inte möta honom före de döda, som är i sina gravar. Herren själv ska komma ner från himlen, och man ska höra ett dånande kommandorop och ljudet av en överängels röst och Guds mäktiga basun. 1 Thess 4:15

Ja Sannerligen, vi ska ge äran till Gud, och upphöja hans heliga namn.

***Jesus, låt mig röra vid din mantel, Så att jag kan få del av din kraft. Jesus,låt mig röra vid din mantel, för ditt rike är inte bara ord utan kraft.

Jesus, låt mig röra vid din mantel, Så att jag kan få del av din kraft. Jesus, låt mig röra vid din mantel, för ditt liv är inte bara ord utan kraft.

Jesus, jag vet att du kan, jag vet att du vill, jag vet att du är en Gud som gör under idag. Jag vet att du kan, jag vet att du vill, jag vet att du är en Gud som gör under än idag.

Jesus, låt mig röras av din Ande, så att jag kan få del av din kraft, Jesus, låt mig röras av din Ande, för din Ande är kraften på vår jord och i ditt ord.*** /sång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.