Ett ord i dag /Hängiven?

 dsc00545.jpg

Livsdrömmar. Människor har olika drömmar de vill förverkliga.

En del vill bli rika, en del vill bli kändisar. Några vill haall framgång som finns att få. En del drömmer om den stora stora kärleken, en del vill ha en karriär. Vad drömmer DU om?

Drömmer du och visionerar om att ge hela ditt liv åt Gud?

I så fall är du på rätt väg. För det finns ingen annan väg, så som jag ser det. Din livsdröm formas och bestäms av din tanke.

Personlig omvändelse är en nödvändighet för att vi ska gå vidare i det Gud har tänkt för oss.

Kristenheten idag måste vända om. Kristenheten måste veta att den personliga omvändelsen till Gud är den som Gud kan använda. Men många av Guds folk har stannat i en religiositet, som inte är fylld av Ande.

Hur kan du förlösa Guds helighet i ditt liv? Jesus skriver 7 brev till 7 olika församlingar. I alla breven skänker han uppmuntran men också varningar. Jesus säger att de måste få ett djupare liv i Gud. Detta var inte brev till hedningar, utan till Guds folk.

Jesus varnar för att han skall ta bort lampstället för dem. Och så är det idag också, samma ord gäller än.När en församling har förlorat sitt lampställ så fortsätter de att vårda den religiösa traditionen. Vad händer då med Guds närvaro och smörjelsen? Det försvinner, på grund av att den första kärleken försvinner. Guds folk är inte i första hand en organisation, utan levande människor med uppdrag från Gud.” Fritt använt ur Ove Lindeskärs bok I omvändelsens tid.

Om vi förlorar den första kärleken till Jesus, blir vi människor som går in i lagiskhet, om vi förlorar den första kärleken blir våra motiv själviska och vi har tappat hängivenheten. Hur lever du? Är du brinnande för Guds rike? Älskar du Herren av hela ditt hjärta och av allt ditt förstånd? Detta är det första och största budet. Om din kärlek är fast grundad i Gud, kommer du att gå vidare…. Har du kunskap utan entusiasm, eller har du entusiasm utan kunskap? Tro är en livsprocess, och vi måste vara villiga att lära oss. …*Den som segrar ska inte komma under Guds dom.

* Upp 2:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.