Stanna vid rött, Gå vid GRÖNT ljus! Gå med Jesus

046

Stopp! Det lyser ju rött! Men vi kanske inte stannar upp och tänker efter. I trafiken måste vi stanna då det lyser rött. Men i det vanliga privata vardagslivet tror man ofta att man kan köra på utan att det kostar något.

Det är fel att tro att man kan gå för långt utan att få men av det man gör som är fel-  Gud sätter stopp för våra handlingar då vi beter oss fel eller vi har dåliga motiv. Han vet då det är dags att hjälpa, men oftast går det långt innan vi kan erkänna att vi felat, och gått mot RÖTT.

Rött är både varningens färg och kärlekens färg. Stanna upp då det börjar BRÄNNAS och kännas fel, försök att vända om, med Guds hjälp går det, men oftast inte bara av egen kraft. Vi behöver alla någon som är större än vi för att orka.

GRÖNT LJUS betyder: GÅ, KÖR!!  Gå med Gud!

141

 

NamnlösMaria

2 thoughts on “Stanna vid rött, Gå vid GRÖNT ljus! Gå med Jesus

  1. Hej, visst står det om det i Jesaja, det är rätt. Att benämna kärleken eller synden som röd var inte min huvudmening i detta inlägg, det var att färgen röd kan betyda stopp, det känner de flesta igen, eller hur?Det är det som handlingen avser, det är frågan som många icke-troende förstår då de läser detta, denna sida är för bägge parter, alltså troende och icketroende. Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.