Himlakroppar, det är de som ska få följa med Jesus då han kommer åter..

moln 017

foto Maria

Himlakroppar. Menar jag himlakroppar som planeter eller vad då för något? Himlakroppar tillhör ju himmelen, eller hur..

Jag tänker faktiskt på de  människor/kroppar på jorden som skall hämtas HEM till himmelen en dag, då Jesus kommer åter. För att vara en sådan kropp som skall hämtas hem behöver man ju ha en TRO på Jesus och sagt ett klart JA till honom. Annars kan man räkna med att få vara kvar här i vedermöda och elände, särskilt om man tagit Vilddjurets märke, då Jesus kommer på skyarna. Tiden elände kommer ju att förkortas för de TROENDE. Förklarar här: NÄR Vedermödan kommer skall vi vara med i den men inte hela, då kommer Jesus att hämta oss hem, då kommer uppryckelsen och Guds dom.

Rev 1:5-8 och från Jesus Kristus, det trovärdiga vittnet, den förstfödde från de döda och härskaren över jordens kungar. Han som älskar oss och har friköpt oss från våra synder med sitt blod 6 och som har gjort oss till ett konungadöme, till präster åt sin Gud och Fader, honom tillhör äran och makten i evigheternas evigheter, amen. 7 Se, han kommer med molnen,och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom, och alla jordens stammar skall jämra sig över honom. Ja, amen. 8 Jag är A och O, säger Herren Gud, han som är och som var och som kommer, den Allsmäktige.

Det skrivs en hel del om det under som det är att Jesus skall komma tillbaka, men det skrivs inte alltid om att han vill ha fullständig lydnad av dem som säger sig tillhöra honom. Man tror nog att man är en kristen även om man inte praktiserar tro eller har erkänt Jesus, men då hamnar man inte i himmelen, utan i helvetet för så säger Guds ord.

Matteus 24: 19 För i de dagarna ska det bli en sådan nöd att något liknande aldrig förekommit från det att Gud i begynnelsen skapade världen och ända fram till nu, och inte heller ska komma. 20 Om Herren inte hade förkortat den tiden skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas skull har han förkortat den tiden. (redan bestämt)
21 Om någon då säger till er: Här är Messias, eller: Där är han, så tro det inte. 22 Falska messiasgestalter och falska profeter ska träda fram och göra tecken och under för att om möjligt bedra de utvalda. 23 Men var på er vakt! Jag har sagt er allt i förväg.

Himlakroppar-   —– ni människor som skall till himmelen!!

NamnlösMaria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.