Smärta/ Ett Guds barn!

 

Patientnämnden får ett besök av mig och massvis med papper har jag med mig dit i morgon…. skall det behöva gå så långt att man skall anmäla sin vårdcentral.Det är höjden av galenskap att man inte kan få hjälp med smärtlindring, men man kan flyga till månen  NUMERA VET JAG ATT MAN INTE KAN FLYGA TILL MÅNEN m m) och man kan framställa konstigheter  i laboratorium, men en spruta som stillar smärta, det kan man inte få.  -Smärtläkaren Björn Bragée har gett mig råd per mail….

Gud som är i sin himmel han ser och han hör och han har hört alla lögner och tomma ord som jag fått höra den senaste tiden och alla ord jag fått om löften att göra det bra för mig. De var av noll betydelse.

Jag tackar Gud för att jag en gång får komma till himmelen och att där är lugn och ro!! Inga tårar och ingen smärta väntar där, bara frid och ro hos Himmelens Gud. Jesus kommer att öppna sin famn för mig och jag får vara där i smärtfri gemenskap- bara glädje och bara ro finns där. Där kommer jag att få vara HEL. En ny kropp kommer jag att ha. Tack Jesus, jag är ditt barn.

och sade: “Amen säger jag er:Om ni inte omvänder er och blir som barn, kommer ni inte in i himmelriket.
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.