Tro/I dåligt skick men litar på Gud

 

Herren är min herde

Det står i Lukas evangelium om att människor kan tappa tron. Kapitel 17 handlar om tro och förlåtelse. Jag är ett praktexempel på den som skulle kunnat  ha tappat tron flera gånger om. Men jag ger inte upp, för Herren är med mig i all värkproblematik och felbehandlingar. Just nu är det verkligen akut dåligt. Så det enda jag kan göra är att ropa på Herren för det finns ingen annan som bryr sig. /Maria

2 thoughts on “Tro/I dåligt skick men litar på Gud

  1. hej Janne, tack för dina ord, de värmer i kylan. Gud har redan frågar en gång om jag vill FLYTTA HEM till honom, men jag sade nej, för jag vill sprida evangelium! ja Gud är god, och hade inte han funnits hade jag varit borta för länge sedan. han har nåd! En dag är vi hemma…Gud välsigne dig.

    Jag mår så dåligt med denna värk, ska skriva ngra rader bara så att man får reda på../Maria

  2. Gud välsigne dig, Maria! Hos Gud finns tröst och lindring. Han är så mäktig och har sådan nåd. Jag vet att Han ser till Dig Snart är en ny dag hos Honom Vilken glädje det ska bli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.