Smärta/ Blockering av…Idag—/Herren min läkare/ och dec 2013 vet jag mer..

 

 

Idag har det varit en speciell dag, för idag / i morse fick jag komma till Smärtkliniken för att blockera värkande leder som har artros, och kl 10.15 blev jag “halvsövd” och minns inget av någon spruta med cortison m m. När man har sådan värk så att inga tabletter hjälper eller man inte tål dem, så blir man glad om detta jag fick idag kan hjälpa. 

Jag har legat och sovit o vilat hela eftermiddagen för det tog mig mycket…..ja jag har ont… och skall få utvärdera nyttan av behandlingen under några veckor, sedan skall jag tillbaka för nästa blockering i hals och vänster  knä. Vi får se vad som kommer att ske.

Den doktor jag hade idag han är otrolig, jag är så glad att han hjälper mig och att jag fick den bäste läkaren. Det är roligt, för den läkaren på sjukhuset är överläkare, och GUD är hans överläkare, och det skämtade han om förra gången  jag träffade honom. Hängde du med?    GUD är min läkare och han gör under på alla vis.   Jag får tacka Gud för detta som skett idag och ser framåt mot bättre tider, kanske blir jag helbrägdagjord framöver…..Gud vet.
*

OBS! 2013 dec, vet jag att inga sprutor hjälpte alls, inte mer än 1 dag. Så det försöket gick inte alls. Numera är det bara Gud och ingen annan som kan hjälpa eller som jag litar på. I skrivande stund ett år efter inlägget ovan så vet jag att det inte finns någon annan hjälp än Guds hjälp, och det har jag fått erfara i diskbråcket som jag fått. Vilken lycka att ha Gud vid sin sida och i sitt hjärta!!!!

*

Vilken lycka att ha allt i Jesus;

läkedom för alla hjärtats sår;

Ingen synd, som icke Han förlåter,

ingen nöd, som icke Han förstår.

Om jag ägde Jesus – endast Jesus,

och i hela världen intet mer –

o, så ägde jag dock allt i Honom,

Han, som nog och övernog mig ger.

*

Ja Herren är min läkare.  /Maria

 

 

2 thoughts on “Smärta/ Blockering av…Idag—/Herren min läkare/ och dec 2013 vet jag mer..

 1. Hej Marie
  Ja han nämner Gud i alla fall, att han är överläkaren.Det gick så bra… Tack Marie för att du ber o tackar, allt kommer att bli ok. Gud är god. Han tar hand om oss och ger oss kraft och kärlek. På många olika vis är han med, ibland vet man inte ens om vad han har räddat ifrån…förrän efteråt. M m.
  Varm kram till dig!
  FRID!
  /Maria

 2. Tack gode Gud att du har en troende läkare,Maria!
  Han är sänd från himlen just för dig!
  Och som dessutom GÖR ngt åt situationen!!
  Och FÖRSTÅR vad det handlar om!
  Du är i mina böner,Maria!Varje dag!

  Stor varm kram fr.marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.