Själens läkedom / Framtid

 blomst204.gif

Är frälsta befriade från sår i själen?  Ja de BORDE vara det och tagit emot Jesus helande. Men det är tyvärr så att en del människor inte kan applicera Guds ord i sitt liv. Alla människor har en bakgrund, bra eller dålig. Den är vi födda med och födda i. Men det betyder så oerhört mycket då vi kan förstå att vi inte ska leva med vår bakgrund som en slags stämpel.

Vi skall alltså som frälsta lämna dåliga saker bakom oss. Vi skall lämna hjärtesåren till Jesus för att han skall hela dem. Inte enkelt kanske, men desto mer nödvändigt och riktigt.

Det finns de som har enorma sår efter en trasig barndom eller andra upplevelser som gnager i själen. Det har jag själv haft så jag vet vad jag pratar om , det är inte tomma ord med klang av högfärd som jag ger dig nu. Utan i stället vill jag ge dig sanningen om att Jesus är den som helar dig.

När du kommer och säger ett JA till Jesus skall det hända saker, i all den stund du vill ta emot hans budskap till dig. Han har oerhört mycket att ge dig, och det han vill ge dig för ditt fortsatta liv och tjänst med honom och för honom det är att bli hel i din själ.

Jag hörde en bra predikan idag och i den sades bl a så här:  BAKGRUND är något som vi har BAKOM oss, och inte ska leva med.. det ligger BAKOM oss. Eller hur?

Därför önskar jag att du som har/haft det tufft orkar ta itu med att rensa i ditt liv på själsfronten. Be Gud att han ger dig kraft att lyssna då Jesus vill tala om för dig hur han vill att du ska gå tillväga. Han har Alltid  de rätta svaren och han har fullständigt Helande för dig. AMEN.

*Hela vägen går han med mig,hjälper mig och är mitt stöd, ger mig kraft i varje prövning, mättar mig med livets bröd.*

4 thoughts on “Själens läkedom / Framtid

 1. Tack för kommentar! Mail kommer till dig och fler artiklar om själen kommer att finnas framöver….FRID/Maria

 2. Hej
  Uppskattar om du Maria vill skriva mer på detta tema med helande och själavård, eftersom du har erfarenhet av att bli helad.
  Nilla ovan, hur menar du att man kan bli förtrogen med den kärleken- med Guds kärlek?
  Tack ioch hälsning, Maria

 3. Hej Nilla
  ALLA kan få bli delaktiga i Guds stora plan för var och en. Och han ger oss kärleken och lär oss förstå vad han gjorde för oss genom sin död.
  Jag talar också av erfarenhet då jag säger att Jesus helar alla ALLA sår.
  Det yttersta syftet är att vara så nära honom och så delaktig i hans plan för oss att vi i allt litar på att vi kan göra ALLT som han sätter oss i.
  För vi är UNIKA och han är en stor och mäktig Gud, detta vill han visa oss i kärleken— nytt inlägg kommer här ikväll om de tankarna.
  Kram f Maria, vi syns.

 4. Hej Maria!
  Det handlar så oerhört mycket om att bli förtrogen med kärlek, jag förstår det bara mer och mer, för det är den i sig som har kraften att verkligen förvandla en trasig själ och ett förkrossat hjärta, och att resa upp en människa. (Jag talar av egen erfarenhet)
  Men varför vill Jesus, vill Fadern, att vi ska bli helad till vår själ…djupast sett. Jag menar, vad är det yttersta syftet?
  Bollar till dig Maria, om du vill resonera lite med mig ang. det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.