Gud skapade världen

 liv.jpg

Välkommen hit!

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=01fecdc4505b5fb5718c    Skapelsen!

 

Har du en undran om 1 Mosebok och Skapelseberättelsen? Många har ju det och tror att Big Bang är det enda att rätta sig efter.

Men jag kan tala om en annan sak för dig:

Gud är Skaparen av himmel och jord och det kan ingen ändra på. Varför jag vet det?

Jo, för att Jesus Kristus har uppenbarat detta faktum för mig och sedan jag blev frälst har jag fått bära sanningen med mig i mitt hjärta, som klappar för Jesus och de ofrälsta människorna.

Det står i Moseboken att: Han är av evighet. Ordagrannt står det:*

Innan något hade skapats fanns Guds eviga ord-Kristus. Han har alltid funnits till och är Gud. Han skapade allt som finns, och ingenting finns som inte han har skapat. Allt liv kommer från honom, och hans liv är hela mänsklighetens ljus. Han är det ljus som lyser i mörkret, och mörkret kan inte utsläcka det.*  I Mos 1:1; Joh 1:1-5

Med dessa ord vill jag säga: Inse vad Guds ord är, sanningen ÄR Gud, Han Är. HAN är Ordet, Joh 1 och  Han är av evighet står det i Joh 17: *Och nu, Far, ber jag att du ska uppenbara den härlighet som vi delade innan världen kom till.”*

Ser du orden: innan världen kom till.  

Evangeliet är Guds kraft, Gudsordet är levande och verksamt. Vår attityd till Gudsordet säger oss vilka vi är, och Gudsordet säger att vi ej kan skapa tillägg till det eller dra ifrån något av det.

Och jag hoppas att Guds Ord tränger in djupt i ditt hjärta, för då blir du förvandlad,  i kärlek.

Kram f Maria

4 thoughts on “Gud skapade världen

 1. Hej Andreas. Denna sida tycks ha upprört dig. Trist. För den ska ju vara till glädje. Det är märkligt att du kan tro på media, där finns inget att hämta, det är tomt och innehållslöst. Big Bang är en enda stor lögn, och du kan ju fundera på varför du finns, hur du är skapad, och vad du ska göra i ditt liv. Hade du nu lärt känna Gud hade du aldrig sagt dessa ord. Jesus Kristus dog för dig på ett kors för att du ska ha evigt liv, ta emot det, det är det finaste du kan få.Frälsningen är det viktigaste och bästa för en människa.
  Hälsn Maria

 2. ursäkta vissa ordval, men jag delar inte er mening o kommer aldrig att göra det heller. vill ni veta vad jag tror på? Media

 3. Hej Sofia, vad bra att du kommer in och läser och ställer frågor.
  Ja han har skapat världen och allt som finns.
  Eftersom du tycker att han inte har upplyst dig om detta så kan det vara för att DU inte sökt honom, och velat ha reda
  på vad han kan göra för dig.
  Han finns, han äslakr dig, och han vill ha gemenskap med dig, men troligtvis har du aldrig frågat efter honom, eller frågat över hans son Jesus. Jesus dog för DIG på korset och Uppstod för att DU skall få ett NYTT liv. Härligt! och UNderbart!

  Bägge finns och har alltid funnits, och mitt hjärta gråter just nu, men jag tror att du ställer en ärlig fråga här.

  Om du börjar fundera lite längre så hoppas jag att du kommer fram till att du vill lära känna honom och att det finns en speciell Plan för just DITT liv.

  Jag har inte alltid varit kristen, nej långt därifrån, men ser du, han visade mig vem han var och jag förstod att det var det livet jag ville ha. Så enkelt, busenkelt.

  Läs gärna mer på min sida, det finns ett vittnesbörd om delar av mitt liv, på sidan.
  Skriv gärna igen om du har fler frågor om hur o var o när o varför, jag vill svara dig. Ingen särbehnadling finns från Gud, han vill ha ALLA nära sig.
  Stor kram f Maria

 4. Om nu gud är skaparen av himmel och jord. Hur kommer det sig att han inte har “uppenbarat” detta faktum för mig?
  Tycker han att du har större rätt att veta det än vad jag har? Snacka om särbehandling.
  😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.