Framtiden och väckelsen

 Nu ligger ett nytt år framför oss, alldeles nytt och oanvänt. Det måste vi hjälpas åt att fylla av arbetande människor för Guds rike. Att vara en arbetare för Gud är så oerhört spännande! Att få göra hans vilja och få vara med i att få föra ut hans budskap är så fantastiskt.

Jesus säger att Skörden är stor men arbetarna är få. Ja det stämmer, för det är inte alla som vill eller orkar att vara med i detta arbete. Dessa arbetare som skall/bör gå in med liv och lust tycks saknas på många platser. För att vara en effektiv arbetare (föra ut Guds ord till frälsning för människor) måste man ju känna hunger efter Guds ord och ha en vilja att göra Guds vilja.

Bara då Herren Jesus Kristus får regera i ens liv får man det man behöver i sin ande. Då blir man också övertygad om att budskapet är sant, att Jesus lever och att det kommer ett slut en dag.

Om vi har den kärleken till människor som Jesus ber oss om att ha, då kommer vi att sätta prioritet 1  till att vara Guds medarbetare. Då kommer vi inte att vara för trötta eller ovilliga att gå Guds ärenden. Sverige behöver få ett kristet längtande och älskande folk som vet vad Gudsordet säger.

Sverige behöver också bönemänniskor som kan ta på sig arbetet att enträget be och prisa hans namn i bön. Om nu alla gör sin del så kommer det att komma dagar då vi får se ett förvandlat land. Utopi? Galenskap? Griller?   Nej, sanning, sanning.

Jesus säger: “Du ska använda din kraft till att älska honom, och du ska tjäna honom av hela ditt hjärta och med ditt liv och alla dina tankar.” Detta är det viktigaste budet. / Mark 12:30  Det budet tänker jag följa i alla mina livsdagar.

This entry was posted on 02 januari 2008, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 1 Comment

One thought on “Framtiden och väckelsen

  1. Tenk om vi kristne kunne holde bare det ene budet, da ville vi også funnet kjærligheten til hverandre og kjærligheten til andre så de ble frelst!

    Takk for en fin blogg. Mye mat for sjelen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.