Sanning och Sanningen

http://bibelfokus.se/sanningen

Innehåll:
Vårt förhållande till sanningen är viktigt för vår relation med Gud kan vi se i Bibeln. Talar du sanning? Är det du sprider vidare sant? Är allt det du valt att tro på helt sant?

Bibeln säger att vi kan få ta emot kärlek till sanningen och att den skall rädda oss från bl.a. villoläror. Och Guds Ande skall leda oss in i hela sanningen. Står din kärlek till sanningen över allt annat? Har du klarat dig undan villoläror? Är du redo när Jesus kommer tillbaka? Du får i programmet även en del exempel på osanningar och villoläror.


– klicka här för att lyssna på del 2

7 thoughts on “Sanning och Sanningen

  1. Man kan ju träna in ramsor som låter som tungotal, ett mantra, och så ett äkta tungotal som man får genom Anden. Det finns förkunnare som påstår att alla som är i Anden döpta talar i tungor. Jag ser det som en gåva för ett fåtal. Och så får man inte glömma uttydningens gåva.

  2. Hej, jag skall titta på det men vet inte riktigt vad du menar. man tror ofta i kyrkorna att man har ett äkta tungotal då det bara är babbel utan substans. En pastor talade om korv….alltså i ett möte där han var väldigt exalterad m m. Det var många år sedan och mycket suspekt….bibeln berättar sanningen, det borde stå ngt i den länken jag gav dig. Ska kika på det under veckan. FRID.

  3. Har du någon uppfattning om det finns två typer av tungotal, hörde det i ett samtal, men ställer mig tveksam. Kan du Maria hitta belägg för det i Bibeln?

  4. Hej Jag tycker artikeln jag länkade till var väldigt bra och givande och direkt vad Paulus säger,.. borde gälla och förstås, elelr vad säger du?

  5. Är det då är en lingvistik kullerbytta att uttrycka sig med ordet ”andedop”? Hur skall men då i ord uttrycka andeutgjutelsen? Kanske med en särskrivning av erfarenheten, Andens dop.

  6. Hej Maria. Hur ser du på Andedopet som företeelse? Lewi Petrus såg Andedopet som viktigt för väckelse och församlingstillväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.