Salvation. Eternal life. Frälsning. Evigt liv. The Blood of Jesus Christ

252

Denna sidan har funnits i tio (10 år i oktober) och på de tio åren har det hunnit hända så mycket i mitt liv och många förändringar har skett, och min tro på min Frälsare har vuxit sig starkare för varje år.

Is Jesus Christ The Only Way To Heaven?

Se video och ta reda på bibelverserna.   VIDEON ÄR BORTTAGEN

Kanske läser du nu som INTE känner Jesus, och då skulle jag vilja säga till dig att det är av största vikt att lära känna honom. Det som du får är: EVIGT LIV:

Daniel 12:2 Och många av dem som sova i mullen skola uppvakna, somliga till evigt liv, och somliga till smälek och evig blygd.

Matteus 19:29 Och var och en som har övergivit hus, eller bröder eller systrar, eller fader eller moder, eller barn, eller jordagods, för mitt namns skull, han skall få mångfaldigt igen, och skall få evigt liv till arvedel.

Matteus 25:46 Och dessa skola då då bort till evigt straff, men de rättfärdiga till evigt liv.» vänstra sida: ‘Gån bort ifrån mig i förbannelse’ osv.

Joh 3:16-18  Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv.

17

Ty icke sände Gud sin Son i världen för att döma världen, utan för att världen skulle bliva frälst genom honom.

18

Den som tror på honom, han bliver icke dömd, men den som icke tror, han är redan dömd, eftersom han icke tror på Guds enfödde Sons namn.

Dessa bibelverser här ovan är bara en bråkdel av dem som visar på evigt liv. Frälsningen är det viktigaste i en människas liv, antingen frälsning och evigt liv eller evig död.

Människor kan tro att det är ett hot, det är det inte, det är en förklaring till vad du/man/ kan få, det är en GÅVA att få TRO. Jesus dog för ALLA  människor!

23

Romarbrevet  3:23-25  Alla hava ju syndat och äro i saknad av härligheten från Gud;

24

och de bliva rättfärdiggjorda utan förskyllan, av hans nåd, genom förlossningen i Kristus Jesus,

25

honom som Gud har ställt fram såsom ett försoningsmedel genom tro, i hans blod. Så ville Gud — då han i sin skonsamhet hade haft fördrag med de synder som förut hade blivit begångna — nu visa att han dock var rättfärdig.

Jag hoppas du undersöker vad frälsning är och tar emot Jesus Kristus i ditt hjärta. Du kommer aldrig att ångra dig. Livet är ingen dans på rosor och absolut inte då man är en frälst troende. MEN:  Du har fått evigt liv, det börjar då du säger ett ja, och går du med Jesus hela vägen så är du en av de människor som fått det bästa av allt som går att få. Du blir ett Guds barn.

Jag kan rekommendera denna youtube-sidan med WF White!

The Blood of Jesus Christ Explained!

 Slå upp bibelverserna du ser i videon!

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.