Radikala sanningar/EU o grundlag/Sharia/Människorätt

 

VAD vet vi egentligen om Barnäktenskapen och vad vill vi ha reda på? Läs denna länk och se video så får du reda på vad som händer och var Sverige står..läs också om den försvunne människorättsadvokaten!

Sharialagstiftningen gäller för äktenskap och inte Lissabonfördraget

Om barnäktenskap i Abu Dhabi TV (2010-10-17): TV rapporterar om minderåriga i arabvärldens äktenskap.

Svensk grundlag underordnas EU:s grundlag i Lissabonfördraget efter att Sveriges riksdag har beslutat om grundlagsöverlåtelsen nu på onsdag den 24 november. När barnäktenskapsfrågan aktualiseras kan riksdagen hänvisa till EU.

Barnäktenskap är en av 1.000 frågor som Riksdag och regering slipper hantera, när Lissabonfördraget tar över som grundlag. Enligt nya grundlagen är mångkulturalismen lagfäst i Lissabontexten. Arabiseringen av Europa går nu således som på räls. Att islam skulle utgöra något som helst hot mot demokrati och yttrandefrihet är nu en lagfäst omöjlighet enligt EU:s grundlag.  

EU och byråkrati är som hand i handske. Byråkratin som organisationskultur innebär bland mycket annat att avståndet till personligt ansvar blir större och större. Riksdagsledamöterna kan hänvisa till Lissabonfördraget. Slipper själva ta ansvar. EU avpersonifierar livet för dess invånare. Det blir som livet på Kumlaanstalten. Där är man ett nummer. Inte en person med ett namn. Som en fråga bland miljoner andra blir barnäktenskapsfrågan bara en siffra. Barnen – offren – blir inte hjälpta. De arkiveras med diarienummer.
alternativt “I Sverige gäller EU:s Lissabonfördrag,” svarar givetvis riksdagsledamoten… Men den islamtroende underordnar sig inte annat än sharialag. Islam är inte kompatibelt med demokratin. Detta måste Riksdagens ledamöter inse, innan det är för sent…   /

“I Sverige gäller svensk lag,”

http://missionxp.webblogg.se/2010/november/sharialagstiftning-galler-for-aktenskap-galle.html    SE VIDEO

AKTUELLT: SA, TT, VW, IF, 2, IiS, Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , ,

______________________

 

Människorättsadvokaten Gao:

http://missionxp.webblogg.se/

Petition för Gao Zhisheng i Kina. Fredspris även till Gao Zhisheng?
Stöd för den försvunne kinesiske mänskorättsadvokaten Gao Zhisheng fortsätter att växa runtom i   Kina. Över två tusen personer har undertecknat ett upprop till den kinesiska regimen att ge information om Gaos vistelseort.

Förra månaden (22/10) började China Civic Rights Defenders Alliance sitt online upprop. Det har titeln “Together Searching for Missing Hero Gao Zhisheng” och uppmanar allmänheten att hjälpa till att leta efter honom.
Gao, en av undertecknarna: – “Oavsett om han är dömd eller fick en villkorlig dom bör [regimen] berätta för människor var han är. I vilket fängelse finns han? Om han är hemma, borde han ha vissa friheter. Regeringen bör agera i enlighet med lagen.”

Gao Zhisheng är känd för att försvara några av Kinas mest utsatta människor. År 2005 började han uppmana den kinesiska regimen att upphöra med sin förföljelse av Falun Gong-gruppen. Den kinesiska regimen dömde sedan Gao 2006 för “omstörtande verksamhet” till tre års villkorlig dom. Sedan dess har myndigheterna satt honom under konstant övervakning och återkommande frihetsberövanden.

Gaos hustru och två barn flydde från Kina förra året. Strax efteråt försvann Gao när säkerhetsagenter tog honom från hans hem. Helt kort dök han upp i mars 2010, då internationella påtryckningar att frige honom riktades mot den kinesiska regimen. I april saknades Gao igen.

En person som undertecknat uppropet säger att Gaos mod att tala ut mot den kinesiska regimen är en inspiration för andra förtryckta individer.

Hu Jun, undertecknare av uppropet: – “Under alla dessa år är Gao Zhisheng den enda person som med mod utmanat makten och stått upp för medborgerliga rättigheter. Hans mod inför denna mest farliga och fruktansvärda makt kan utmana flera att tala ut för sig själva.”

Gao Zhisheng har två gånger nominerats för Nobels fredspris. Han har fått flera utmärkelser runt om i världen som erkänsla för hans ansträngningar att verka för större mänskliga rättigheter i Kina. Den kinesiska regimen har hittills motsatt sig kraven att lämna ut information om Gao.

KÄLLA NTDTV: 2000 Sign Petition for Missing Chinese Rights Lawyer Gao Zhisheng

ARTIKELN:

http://missionxp.webblogg.se/2010/november/over-2000-namn-for-gao-zhisheng-i-petition-o.html

_______________________

Handelskriget Kina – USA fortsätter >> 20/11

Video: Obama som indiske guden Shiva på NewsWeek >> 20/11

Jordbävning skakade San Diego >> 20/11

Resistent malaria sprider sig i Asien >> 20/11

Endtime ministries >> 20/11

Svåra stormar på USA:s östkust >> 19/11

Var flygolyckan 10 april ett attentat? >> 19/11

Cornwall har drabbats av ödeläggande översvämning >> 19/11â™ 

Europa kommer att resa sig upp emot Islam >>

*Den som icke älskar, han har icke lärt känna Gud, ty Gud är kärleken.* /Rom 4:8

6 thoughts on “Radikala sanningar/EU o grundlag/Sharia/Människorätt

 1. Får vi vara med och stifta lagar? Om vi fick det skulle det se annorlunda ut, det skulle bli annorlunda för barnen för de sjuka för de hemlöa för de fattiga…det skulle stiftas sådana lagar som Gud skulle ge oss, om vi bara fick tala och berätta om hur det egentligen är, men vi är tystade.
  /Maria

 2. Om Gud skulle döma oss som vi förtjänade, vem kunde då bestå? Men som tur är är det Kristus som dömer, som 1600-tals poeten sa.

  (Varför ifrågasätta?)

  Vad är det för fel att en politiker blir lobbyist och säljer statskontakter eller att fd agenter infiltrerar den politiska processen och vinklar mediaredaktionerna tex för kriget mot terrorismen och mot en allmän luddighet i frågor om “godtyckliga” arresteringar för nationella säkerhetens skull? Det är inte kul att ställa dessa frågor! Ändå kommer frågetecknen.

  Hur kan polisen “klä av barn” och “ta vem som helst”, för att överordnade så säger “att det finns terrorhot överallt?” Osv. Det är är inte du och jag bara som ska ifrågasätta en allmänt “galopperande lagstiftning!!”

 3. Gud kommer att döma världen. Var hamnar alla dessa lögnare då? det vet vi.
  Frid och fred finns i himmelen en gång. Men jag tror inte att vissa kommer dit.
  /Maria

 4. (Gud och politiken idag)

  Man ser av marknaden hemligt förtrollade ex politiker blir konsulter och propagera för att kraftfull massprogrammering krävs för att den demokratiska processen ska dra väljare igen. Man ser ex agenter på presidentposterna med som tvådelade tungor lovar oss välstånd úr en tom statskassa och fred i Mellanöstern, det skrivs lagar som kamouflerar privatkaraktär och marknadsintressen hos företag och man följer en press som rapporterar varje tecken på ytan, och inga tecken under den.

  Som tur är finns det inget parti eller person som kan vända den logiken! Det finns inget i politiken som påminner om Guds Rikes rättfärdighet. Ingen konkurrerar med Gud och alla parodierar och kopierar ambitiöst, utan att lyckas! Vem vill inte lösa mänsklighetens problem? Alla! Men vem kan göra det? Vem?

 5. Det här med politik skall man ju egentligen inte bry sig om som troende- ut ur världen..
  Jag tror inte att de kan göra ngn slags annan ordning nu- det är för sent.
  Det är NWO som gäller och Gud har man totalt förkastat i de där politiska leden.
  Finns det ngn i Sverige som skulle kuna stå upp och ryta till? Sverige lyder ju under EU, Sverige kanske ska strykas från kartan också?
  Hälsn Maria
  Blessings

 6. Det räcker med ett parti och en politik och en röst per land…!
  Det skulle underlätta EU-samarbetet och den internationell diplomatin. Vem ska bli Sveriges röst?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.