Hälsa och helanden/ Nej till Kundalini

 

  Glädjen i Jesus

Personligen så vill inte jag leva i en bubbla och vara rädd för omvärlden. Men så många är det. Personligen vill jag veta var jag står även om det gör ont att stå där jag står och verkar, och visst har jag värk….
Människor tror att allt är ok, men kyrkan faller, och församlingarna går in i DEN NYA TIDEN. Det är inte lätt att se denna förödelse.

Jag läste i en tidning häromdagen att man kunde bli värkfri!  med KUNDALINI-YOGA som hjälp. Reportaget var om en kvinna med svår värk som minsann hade blivit frisk från all värk, och hon ville ju berätta. MEN, hon visste troligtvis inte (och inte svenska folket heller) att det rör sig om ockultism. Men å andra sidan så tror jag inte att svenskarna bryr sig om vad de tar in för smörja, bara det låter trevligt och roligt och tjusigt och annorlunda!  Man bryr sig inte om att förtrösta på Gud och ha honom med sig i sin vardag.

*Den som bekänner att Jesus är Guds Son, i honom förbliver Gud, och han själv förbliver i Gud.* / 1 Joh 4:15
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.