Radikala…Rockefeller, Internet,globalisering/Jeremia

 

Internet och det fria ordets framtid

Senator Jay Rockefeller är trött på gnabbet i Fox och MSNBC och tänker sig i frustration att FCC, Federal Communications Commission, ska släcka ned kanalerna. “Vi behöver bra kvalitet på nyheterna som speglar vad som händer i landet”, säger han i ett förhör i Senaten.

Jay Rockefeller ligger bakom Cybersecurity Act (2009) som låter myndigheter ta kontroll över internet vid sk. cyberattacker. Han har också skrivit lagförslag som tillåter väderexperiment på stor skala (sk Geo Engineering) för att rädda klimatet på jorden och föreslagit immunitet för telekombolag som spejar på sina konsumenter för NSA:s räkning. Han var för Irakkriget och inte mot tortyr eller arresteringar utan domstolsbeslut: “det är hemliga polismyndigheternas jobb”. Sen. Rockefeller har varit senator i West Virginia sedan 1984. Olja/bankmogulen David Rockefeller är Jays farbror.

Flera av Rockefellerklanen har haft viktiga poster i amerikansk politik, däribland ex vice presidenten Nelson Rockefeller. Rockefellerna rör sig alltså inte bara bakom scenen i tankesmedjor som Council on Foreign Relations, G30, Peterson Institute, Club of Rome, World Economic Forum, Trilateral Commission Davos och Bilderbergkonferensen.

Ingen enskild dynasti har arbetat intensivare på att få till stånd ett globalt samhälle. Rockefellerfamiljen har sedan början av förra seklet haft en fot i de flesta internationella överenskommelser och har skapat oräkneliga transnationella projekt och samarbeten med internationella myndigheter, bla med FN, WTO, stöd för miljörörelsen, frihandelsfördraget NAFTA, Asienintegration, storjordbruk och genmodifierad mat (de sk “gröna revolutionerna).   /  översättn: Janne Olofsson

Info:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jay_Rockefeller

Video:
http://www.infowars.com/rockefeller-wants-government-to-shut-down-fox-and-msnbc/

http://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_family

Intressant att läsa detta, även om det inte är en nyhet som läggs ut här. Internets framtid, och framtiden överhuvud taget kan man ju diskutera.
De mäktiga männen styr, både bakom kulisserna och går framåt med starka viljor och mycket pengar. Ser ni vad som sker och tycker DU att det är acceptabelt? Länkarna här är också intressanta, se dem.            /  Maria

_______________________

Jeremia kap 2 handlar om att  Jeremia fördömer Juda och deras synd/Israel överger Herren:

*Ty mitt folk har begått en dubbel synd; mig hava de övergivit, en källa med friskt vatten, och de hava gjort sig brunnar, usla brunnar, som icke hålla vatten.* Jeremia 2:13
Dåliga brunnar med dåligt vatten är: pengar, makt, religiösa läror och liknande opålitliga företeelser. Människor sökte sig till detta istället för till Gud, som ville ge dem friskt, livgivande vatten.*

I de tider vi lever i idag är det samma sak som folk gör, de söker sig till dåliga brunnar, dåligt vatten, och vill ha makt och rikedom, istället för att vara nära Gud. Är det konstigt då att det ser ut som det gör?
/Maria

2 thoughts on “Radikala…Rockefeller, Internet,globalisering/Jeremia

 1. Vore det inte så hemskt det vi kan utläsa i informationen, så skulle jag skratta ett hackigt skratt, eftersom tiderna och vissa människor är helt betagna av sin makt
  Men det kommer att gå på ett visst sätt och de leende munnarna på dessa människor kommer att stängas.
  Löften och hot för att hålla folken på mattan och ingjuta förtröstan i dem, att allt är väl, vilka lögner.
  Den ende som ger oss förtröstan i dessa tider , det är GUD. Han ler definitivt inte, och han vet vad som kommer, han är ju GUD.
  /Maria

 2. (“Bankers rule the world”)

  Det är helt otroligt hur mycket inflytande R-familjen har haft/har i de globala sammanhangen. När man kollar upp bakgrunden -läs wikipediaartikeln!

  Rockefeller donerade marken där FN-skrapan byggdes, lät bygga WTC, sponsrar de stora universiteten, MOMA, ägnar sig åt sk filantropi i Rockefeller Foundation och har byggt/planerat/deltagit i alla de viktigaste slutna tankesmedjorna som bygger internationella institutioner.

  Inte konstigt att det växt fram sk konspirationsteorier när inget/mycket lite av vad de och vännerna gör syns direkt i offentligheten. Obama och Bush syns i rutan, Cheney och Clinton säljer programmen med många hot/löften. Kissinger och Rockefeller, Brzezinski och Turner, Solana, Soros och Maurice Strong och eleverna planerar det internationella samfundet “på väg att lösa världens problem”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.