Livskraft /Frälsning och Frihet /Sprid evangelium

 

 

–  finns i Kristus

*Ty den lön som synden giver är döden, men den gåva som Gud av nåd giver, är evigt liv, i Kristus Jesus, vår Herre.* /Rom 6:23
Syndens lön är alltså döden, och varje människa har sin egen herre – antingen Gud eller satan. Väljer vi Gud och frälsningen i Jesus Kristus, går vi säkra, och vet vår destination.
En kristen är inte en person som aldrig syndar, utan en som inte längre är syndens slav. En sådan människa tillhör Gud, inte synden.
Vad lär oss Gud? Rom 6:17: Han har lärt den troende de goda nyheterna om att Jesus Kristus dog för våra synder och uppstod för att ge oss evigt liv.
Dessa nyheter är vad vi alla som tror vill gå ut med. Dessa nyheter är vad apostlarna gick ut med. De färdades långväga för att sprida evangelium.
Vi behöver inte färdas så långväga nuförtiden, för det finns folk överallt som vi kan få möta för att förkunna de goda nyheterna. För en del människor är även det för besvärligt, och det är beklagansvärt, nej, det är en stor sorg….. Vad lär oss Gud? Han lär oss att älska sanningen och föra ut hans ord, nu liksom förr. Låt oss alla gå ut och göra det, sprida sanningen om Jesus Kristus. Han lever ju… och har vi glömt att vi är lärjungar som har blivit kallade för att vi tro?…och tiden är kort! Att överlåta sig till lydnad under Kristus innebär fullständig FRIHET!

Kram f Maria

2 thoughts on “Livskraft /Frälsning och Frihet /Sprid evangelium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.